< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dişi bırakıp veterinerliğe geçiş ?

-
-
Yaşım çok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yozgattan daha iyi bir fakülteye geçmeye çalış bence yeni açılan dhfler sistemsiz adamı daha meslekten soğutur çoğu. Daha çok öğrenci yaşantısı olan minimum 10+ yıllık fakültelere bakın derim belki bölümden değil üniversiteden kaynaklıdır yine de sen bilirsin vet de iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Soğudum evet
Dişi bırakma hocam şuan diğer şehirlerde okusam çok iyi olur diye düşünüyorsun ama aslında öyle olmuyo gelip geçici hevesler bunlar sık dişini biraz 4 5 yıl çabuk geçer dişin bir prestiji var en azından çoğu bölüme göre
Aga prestiji kalmadı tıp dışında ayrıca 5 yıl çok uzun bi süre ne biliym hayata 1 kez geliyorum
Yani gerçekten hayatımı dolu dolu yaşamak istiyorum dersen zaten okumaman lazım çık piyasaya o işten o işe gir,iş kur ticaret yap yurtdışına açıl.Ama biraz ülke gerçeklerine dönersek tıp,top tier mühendislikler,diştede imkan var bunları okuyup en azından ortalamanın altına düşmeden yaşarsın
Yani 34 bin sırlamay top tier gelmiyor :(
Diştesin işte en azından o gruba diğer çoğu bölümlerden bir adım daha yakınsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lekonte -- 5 Aralık 2021; 0:27:24 >
aga veterinerlikte büyükbaş yapabilirm diyorsan en iyi meslek devlet çok ciddi destek veriyor çok büyük bir çiftlik bile kurarsın bizim buralarda bir veteriner vardı köylere gelen 2-3 sene çalıştı sonra ankarada kendi 200-300 hayvanlık çiftliğini kurmuştu ortalama bi doktorun mühendisin hayatında kazanmayacağı paralar hayat linner değildir
Nasıl gelmiyor. İTÜ metalurji gelir en basitinden. En iyi okulda mühendislik işte. YTÜ de bir sürü bölüm gelir. Ama onları seçsen de muhtemelen şimdiki gibi olur. Önce ne tür iş yapmak istediğini bul.
Hocam sevmiyosan gel klinik açak :D
Pet klinisyenliginde de iyi para var hocam küçük çaplı bir sermaye ile işi kurup buyudukce yeterli ekipmanı ve donanımı sağlayabiliriz bence.
Benm staj yaptığım kliniklerin biri yeni acilmisti daha 1 sene olmuş aylık ciro 120k idi.
Diğer yerde daha staj yaptım orası 270k ile kapatti Haziran ayını.Bence büyükbaş olduğu kadar pette de kendini geliştirsen iyi para var. Ama bu klinik 3 hekim çalışan bir klinik.
yıldız teknik kom matematik mühendisliği mekatronik makine bunlara bakabilirsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X