Şimdi Ara

. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
15
Favori
46.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    İndirim oranını pek beğenmedim, alırsam sırf yama geliyor diye alırım herhalde. Kolay gelsin yeni katılan arkadaşlara.
    Ben de indirim oranını beğenmedim ama yama yakın diye aldım. Biraz daha ucuz olmalıydı...
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl Temmuz ayında Quake-con etkinliği olmuştu, o yüzden bütün Bethesda oyunları indirime girmişti. Bu Temmuz Online vs etkinlik yaparsalar yine indirim de olabilir. O zaman daha uygundu ama almamıştım nedense.
  • Peki hocam gönüllü olarak çalışmayı kabul eden arkadaşlara verdiğiniz tablo veya satırlar üzerinden bir tahmin yapmanız mümkün mü? Biliyorum yanlış bir algı oluşur veya gereksiz bir beklentiye gireriz diye özellikle bir tarih aralığı vermiyorsunuz ama şahsen isabetli olmasa da bir tahmin duymak isterim sizden.Burda söylemeniz şart değil, özelden de yazabilirsiniz.Bu arada siz ve gönüllü olarak projeye katılan arkadaşlara şimdiden teşekkürler, elleriniz dert görmesin. :)

    Edit: Canınız sağolsun, ne diyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost Assassin -- 3 Temmuz 2020; 7:53:44 >
  • Her gün konuya bakmaktan imanım gevredi. Lütfen hızlansın ya :(
  • Bir gelişme yok mu hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F845E7A86

    Bu mesaj silindi.
    Lütfen çıkartmayın yamayı hiç gerek yok iptal edermisiniz, çünkü hak etmeyen şahıslarda yamanızı indirip oynayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 18 Temmuz 2020; 2:23:8 >
  • Bu yamayı şikayet edelemmi ölücüler?
  • Hocam çok özür dilerim tabir için ama enayi misiniz? Birileri korsan indirdiği oyunu Türkçe oynayacak diye neden kendi zamanınızdan çalıyorsunuz. Hobi amaçlı yapıyorsanız da çevirip, kendiniz oynayın, lütfen yamayı paylaşmayın. Yamaların ücretsiz ve gönüllü yapılmasını talep edip, hiçbir yamaya katkıda bulunmayan, sadece indirip oynayan bu kitleye yama mı yapılır. Lütfen bu zararlı topluluğa fayda sağlamayın, etik değil. Ya da yamayı ücretli sunun lütfen.
  • Çevirinin bitmesine az kalmış. İlk oyunu bitirmiştim DLC'ler o zamanlar pahalı idi. şöyle ilk oyundan DLC'ler dahil 2. poyunla devam ederim bir çırpıda bitiririm.
  • yamayı bekleyenlerden birisiyim kolay gelsin diler ve bi an önce çıkması umuduyla sevgiler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eionHS -- 20 Temmuz 2020; 13:31:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahatsız mısınız nesiniz tartışma çıktı diye bütün yamaları iptal edip niye çevirmenlerin emeğini çöpe atıyoruz? Onların suçu ne? Bu yamayı bekleyenlerin suçu ne? Çevirmen hocam sizi kararlı duruşunuzdan ötürü tebrik ediyorum.

    Türkçe yamalar karşılıklılık esasına dayanmaz. Kullanan herkes olumlu güzel yorumlar yapacak diye bir şey de yok. Oyun çeviri zamanında bile kötü yorum yapanlar yok muydu? Onlar kalkıp 2 kendini bilmez böyle yazdı diye küsüp gitse onca oyunu nasıl anlayarak oynayacaktık? Beyniniz yerine nerenizle düşünürsünüz siz? Saçma sapan hamasetlerinize insanların emeğini bulaştırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gibi insanların tuzları kuru.Ya üstün körü oyunu oynayıp bitirmişlerdir (oyun oynadım sanırlar), ya var olan İngilizce'leriyle bir şekilde oyunu bitirmişlerdir ya da oyunu sevmiyor bile olabilirler.Yani aslında konusunda bulundukları oyunla uzaktan yakından alakaları olmadıkları için kolayca ''emeklerinizi çöpe atın, emeğe saygıları olmayanlar ya da herhangi bir nedenden dolayı torrent kullananlar oynayamasın'' istiyorlar.Ama hiç düşünmüyorlar kurunun yanında yaşı yakıyoruz diye.Tamam o, bu, şu oynamasın da diğer günahı olmayan insan niye bundan mahrum kalsın?! Doğru ya sanane bundan senin tuzun kuru ne de olsa.Kusura bakmasınlar ama emeklere saygı göstermeyen o insanlar kadar bu arkadaşların da saygısı yok.

    Bu arada bilgilendirme için teşekkürler hocam.Konunun uzamasına sebep olduğum için kusuruma bakma.İstersen yorumumu silerim de hiç problem değil.İyi çalışmalar.
  • bu yamayı indirmeyelim, şikayet edelim fln diyenler en başta indirip kullananlar olmazsa bende hiçbir şey bilmiyorum

    yama çıksa da çıkmasa da ellerinize yüreğinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.