Şimdi Ara

DISHONORED 2 : DARKNESS OF TYVIA (PS4 ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
3
Favori
6.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hgwxx/7

    bu konuyu kapatın darkness of tyvia diye bişey yok. kim saçmalamış merak ettim.
    Ana konu burda:
    https://forum.donanimhaber.com/m_106885900//tm.htm#106885900


    Verdiğin link PC bölümündeki konu.

    Oyuna Corvo ile başladım şuan 4. bölümdeyim ilk oyundan farkı yok grafikler bile aynı ama atmosferi çok ıyı her türlü oynattırıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu alanlar yorumlarını yazarsa mükemmel olur arkadaşlar . Ben ve benim gibi almayı düşünenlere çok yardımcı olursunuz .
  • Grafikler bir iki tık ilerde ilk oyundan yapay zeka çok iyi olmus resmen en ufak sese kosup geliyolar

    ilk oyunu beğenenler severek oynar atmosfer şehir çok güzel tavsiye ederim her bölümün basında karakter değisebilirsiniz
  • şamşum kullanıcısına yanıt
    Sadece oyunun en başında karakter seçimi var yanlış bilgi vermeyelim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  DISHONORED 2 : DARKNESS OF TYVIA  (PS4 ANA KONU)
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Bu yılın kapağı olmuş yau, çok iyi. Corvo'nun maske yeter.

    Oyun gelmiş yarın gidip alayım.
  • 89 ortalamaya sahip şuanda. İlk oyun 91 idi. Yine efsane oyun yapmış adamlar.

    Bu tarz kalite bir oyun ise hiç ilgi görmemiş, yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hazreti Nathan Drake

    89 ortalamaya sahip şuanda. İlk oyun 91 idi. Yine efsane oyun yapmış adamlar.

    Bu tarz kalite bir oyun ise hiç ilgi görmemiş, yazık.

    Kardeşim haklısın malesef gün geçtikçe bu tarz yapımlar ilgi görmemeye başladı üzüntü verici.Nerede silah top tüfek herkes multi diye oyun oynadığını sanıyor ama hep aynı şeyler.Halbuki hikayesi olan oyunların etkisi uzun yıllar hissediliyor.Keşke oyuncu kitlesi böyle oyunlara da sahip çıksa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama şuan 91 ve 90 altında sadece 3 inceleme var konu üstlere çıksın.Senenin en iyi birkaç oyunundan biri olucak gibi duruyor..
    http://www.metacritic.com/game/playstation-4/dishonored-2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolar harika gozukuyor, incelemeler de öyle. Ne yazik ki baskin oyuncu kitlesi hikaye, atmosfer ve gameplay odakli oyunlardan; rekabet, multiplayer, ve tek duzelik eksenine dogru kaymaya basladi. Yapimcilar icin de daha az emek harcayip, seneler boyu oynanacak oyunlar yapmak, uzerine oyun ici öğeler satmak da cok daha kârlı hale geldi. İnsanlar da hikaye odakli oyunlara 200 tl vermektense, ayni paraya senelerce oynayabilecekleri oyunlari seciyolar. Yani kısacası oyun piyasasi hem uretici hem tuketici tercihleriyle, dogal bir surecin sonucunda yavasca hikaye odakli single oyunlardan uzaklasiyor uzucu bi sekilde. Ne yazikki ilerde boyle oyunlar daha da azalacaktir diye dusunuyorum. Neyseki elestirmenler ve odul veren kurumlar hic degilse degerini biliyor.

    Bu konuya da gunde bir kisi girmesine ragmen bu kadar yazi yazdim ama neyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konulu oyunları her zaman sevmişimdir. İlk oyunun hikayesini araştırıp diğer ay almayı planlıyorum. Mükemmel gözüküyor videolarda
  • [. Oyun ile hikayesel bağlantıvar mı? Direk 2yi oynasak nedir sıkıntı olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar muazzam olmuş, ilk oyunu ek paketleriyle birlikte defalarca kez bitirdim, ikincisi de efsane olmuş.


    Arkadaşlar zamanda yolculuk yaptığımız bir cihaz var, adamlar yaratıcılığın dibine vurmuş resmen. Cihazın bir aparatı var, hem zamanda yolculuk yapabiliyorsunuz, hem de çevreye baktığımız zaman, geçmiş ve gelecek zamanları ekrandan gösterebiliyor. pes doğrusu, kimin aklına geldiyse Einstein gibi beyin var yemin ederim.
  • Oyun çok güzel olmuş. Dün dört beş saat başından kalkamadım. Bir sürü yapacak şey var, görevleri bir sürü yoldan bitirebiliyorsunuz yine ama biraz daha zor olmuş. Özellikle fataly'ler çok güzel :D
  • Oyunu corvo mu yoksa emily ile mi oynuyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun grafikleri ilk oyuna nazaran baya bi ilerlemiş. Özellikle ışıklandırmalar çok güzel gözüküyor. Emily nin bitirici animasyonları çok zevkli. İlk başlarda Stealh ilerlemeyi denedim. Fakat yapay zeka çok iyi hemen farkediyolar. Mecburen kaba kuvvetle ilerliyorum. Meta puanını sonuna kadar hakediyor.

    Edit: Kaba kuvvetle ilerlemek acayip kargaşaya yol açıyor. Çok zor olsa da gizlilikle ilerlemeye karar verdim. 3.bölüme geçtim. Normal zorluk seviyesinde bile bu kadar iyiyse yapay zeka en zoru düşünemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 19 Kasım 2016; 13:20:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun bu forumda (1. oyun ile birlikte) daha fazla ilgiyi hak ediyor. Oynayın, oynattırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 2 kere bitirdim. İlk seferde Corvo ile High Chaos da ikinci oynayışımda Emily ile low chaos da ve kimseyi öldürmeden, fark edilmeden, hiç skill kullanmadan.

    Oyuna ilginin az olması üzücü çünkü yılın en iyi FPS oyunu bu arkadaşlar. Titanfall 2, Overwatch gibi çöpleri GOTY adaylığına koyup bu şaheseri koymayan bir oluşumu asla ciddiye almam.

    Oyun ilk oyundan farklı değil ilk seferde Emily ile aksiyon ağırlıklı oynamanızı öneririm çünkü ona özel skiller var ve oynanış komple değişiyor. Yapay zekayı güçlendirmişler sizi gördükleri ya da duydukları anda kim var orada diye aralarında konuşuyorlar. Grafikleri ilk oyuna göre oldukça geliştirilmiş ilerki bölümlerde manzaranın tadını çıkaracaksınız. Atmosferi yine şahane başından kalkamıyorsunuz hikayesi de öyle kaldığı yerden devam ediyor fakat bolumlerde onlarca okuyacak çok uzun dökümanlar var ve ileri derecede İngilizce şart bunları anlamanız için keşke Türkçe olsaydı dıyorsunuz. Sözün özü boyle kalıteli single oyunlar her zaman gelmiyor ilk oyunu oynadıysanız sakın kaçırmayın derim benim puanım 10/9 Teşekkürler Arkane Studios.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dün 3 saat oyundan kalkamadım akşam devam
  • Oyun amazon.de'de indirimde, 28 euro sepete atınca 24 euro'ya düşüyor. Kargo bedavaya gelsin diye 2 tane aldım hatta 10 euro indirim kampanyasını da kullanınca iki tanesi toplam 38 euro'ya geldi. Birini ya takasta kullanırım ya da akrabaya falan veririm artık. Ayrıca içinde ilk oyun da varmış dijital kod olarak, kaçırmayın.

    https://www.amazon.de/Dishonored-Verm%C3%A4chtnis-Maske-Limited-PlayStation/dp/B01HEL0KRU/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1481525257&sr=1-1&keywords=dishonored+2




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.