Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outsider One -- 1 Mart 2021; 0:49:35 > |
Merhaba arkadaşlar,
Bir açıklama yapmayı uygun gördüm. Öncelikle ilk oyunu ve dlc'lerini çeviren ekip olarak yeni bir Dishonored'ı Türkçeye kazandıracağımız için çok heyecanlıyız. Dosyalar açıldığına göre çalışmalara başlayabiliriz. İki kişi çalışmaya karar verdim. "Ben yarım bırakmam, sonuna kadar varım" cümleleriniz benim için hiçbir anlam ifade etmiyor ve etmeyecek. Hepimiz biliyoruz ne sözler verip ortadan kaybolanları. Bağış konusuna gelirsek, diğerleri gibi gönüllü yaptığımız için bağış işine girmek istemiyoruz. Konuya yazacağınız her türlü destek mesajı çok önemli olacak. Ve bir de ne zaman çıkacak sorularına cevap vermemeyi tercih ediyoruz. Çok fazla transcript var oyunda. Tahmini bir tarih verip yalancı durumuna düşmek istemeyiz. Bir de öncekinin aksine betalar şeklinde yayımlamayı düşünmüyoruz. Yarından itibaren başlıyoruz her şeye. Şimdiden bekleyişiniz için teşekkür ediyoruz. |
Öncelikle şunu söyleyeyim çeviri devam ediyor. Bu aralar hızlandık ve çeviri yüzdesini buradan güncellemiyoruz. Hepsi tablolarımızda. Çeviriyi boş zamanlarımızda yapıyoruz. Şahsıma adına konuşuyorum, işim gereği bazen bir proje geliyor ve çeviriye bir-iki ay bakamıyorum. Çeviri süresinin uzunluğu bu nedenden. Başka çevirmenler bulmayı denedik ama dosyaları gören hemen kaçtı. Biz kimseye biz çeviriyoruz siz çevirmeyin demedik. İsteyen bekler istemeyen beklemez. Çeviri ücretli de olmayacak. Bu oyun için süreç bu şekilde ilerledi ve böyle bitecek. Biz her zaman dürüst olduk, çevirinin trol olmadığını proje yöneticisinin işlerinden anlayabilirsiniz zaten.
İlginize teşekkür ederiz. |
Ne güzel üsluplar. Bir de bu insanları memnun etmeye çalışıyoruz çok ilginç. Siz ikinize vermeyeceğiz yamayı. Siz oynamayın.
![]() |
Tabi gönlümüz ister ki; yeni projeler bir kenara mevcut projeler üzerinde çalışmak için de duyarlı arkadaşlarımız olsa ne iyi olurdu. Üzerine aylarca emek verilip çöpe giden nice çalışma var... |
Bir dosyamız kaldı. Proje yöneticisinin onayından sonra teste geçip betayı yayınlayacağız.
|
Betayı yayınlasak bile çökme sorunlarından dolayı oynayamayacaksınız kısmının neresini anlamadınız acaba? Sürenin uzamasının nedeni buydu. Çökme sorunları aşıldıktan sonra arkadaşımızın sağlık sorunları yaşadığını da söyledik. Şuanki çeviri yüzdesi güncel değil ve sadece bir dosyanın yarım kalan çevirisi ve kontrolünün bitirilmesi gerekiyor. Sonra beta yayınlanacak. Zaten eş zamanlı olarak oyunun testi de yapılıyor. Söyleseydiniz U-Crew'e çevirselerdi, biz bir ücret almayacağız bu işten. Biz kimseye çevirmeyin demedik, kimse de bize gelip çeviri için yardıma ihtiyacınız var mı demedi başka bir çeviri grubu olarak. O yüzden nasıl devam ettiysek öyle bitirmeyi düşünüyoruz. Takip edip eleştirinizi yaptığınız için teşekkür ederiz. :)
|
Çevirilere devam ediyoruz arkadaşlar.
Bir arkadaşımız çeviriye dahil oldu. Çevirmen arkadaşlar altyazılara başlamış bulunuyorlar. Ben arayüz tablolarındaki eksikliklerle ilgileniyorum. Bilgilendirmeyi çok yakında yapacağım. |
Dishonored 2 Türkçe yaması v0.01 Beta olarak çıkış yapmıştır.
Başta çalışmaya katkı sağlayan arkadaşlar olmak üzere konunun takipçisi olup destek olan tüm herkese teşekkür ederim. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 30 Kasım 2015; 11:01:33 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soneday -- 30 Kasım 2015; 2:28:37 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 30 Kasım 2015; 11:55:35 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outsider One -- 24 Ocak 2016; 23:43:14 > |
|