Şimdi Ara

Discovery id xtra tivibudan gitmiş:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • id xtra'yı 2 gündür izeyemiyordum müşteri hizmetleriyle görüştüm gittiğinin söyledi...Sırf dsmarttan ayrıldı diye tivibu'ya geçmiştim :( Bu kanal turksat 2b'de varmı? varsa şifresiz mi?

• Dtx olarak Smart ta var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcaka

Dtx olarak Smart ta var

tivibuda o kanal var zaten.
    idx ten bahsediyor arkadaş
  • Şikayet formu doldurun sizde bence. Tivibu facebook sayfasinda verdikleri şikayet linkinden, ttnet destek sitesinden, ve twitterdan yazdım ben şikayet. Ne kadar takarlar bilinmez ama ne kadar saçma bir şey yaptıklarinı görsünler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek izlediğin kanal'dı yazık oldu.
  • bu lanet şirketten ne beklersin arkadaş
    alayının ................
  • Benim sözleşmeinin bitmesine daha 6 ayım var ben bunları şikayet etsem bir sonuç alabilirmiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV8 HD İPTV LİNK ARIYORUM!!!
    10 yıl önce açıldı
    Tivibu'da Discovery Kanalları
    7 yıl önce açıldı
    Tivibu'da TV8 Açılmıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde tivibu dan discovery kanallarının tümü kaldırılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: melancholy861

benimde tivibu dan discovery kanallarının tümü kaldırılmış

Sözleşmem biter bitmez iptal ettircem. İstemeyerek DT'teye geçicem.Müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiye göre kanalın geri gelme olasılığı yokmuş. İşin ilginç tarafı tamam ozaman üyeliğimi sonlandırın der demez adamlar sonlandırdı. Dt ve dsmart'a böyle blöf yaptığım zaman adamlar türlü teklifle geliyorlardı önüme. Demekki ttnet'in paraya ihtiyacı yok
  • id xtra yerine DTX diye saçma bi kanal getirmişler tek izlediğim kanaldı invesgation discovery şu an hangi platformda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burock26

id xtra yerine DTX diye saçma bi kanal getirmişler tek izlediğim kanaldı invesgation discovery şu an hangi platformda ?

Sanırım sadece DT de var şuan söve söve DT'den ayrılmıştım. Zorla aldırtcaklar tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: melancholy861

benimde tivibu dan discovery kanallarının tümü kaldırılmış

tivibu ev mi kullanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: shalashaska

quote:

id xtra yerine DTX diye saçma bi kanal getirmişler tek izlediğim kanaldı invesgation discovery şu an hangi platformda ?

Sanırım sadece DT de var şuan söve söve DT'den ayrılmıştım. Zorla aldırtcaklar tekrar

Ayrıca Teledünya'da mevcut , sd ve hd olarak bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraSakall

quote:

quote:

Ayrıca Teledünya'da mevcut , sd ve hd olarak bilginize.

İkamet ettiğim yerde teledünya yok ne yazık ki
  • Tivibu go da discovery kanalları hangi pakete kaymış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sırf bu kanal için DT Ve lig tv alacağım sanırım, bende uzun süren bir mahkeme süreci sonrasında ayrılmıştım.
  • tivibuyu bırakma vakti geldi. discovery yoksa neyi izleyelim 39 tl mi verelim.
  • D Smart kullanıcısıyım ve her daim id xtra kanalını izlerdim. sırf bu kanal için geçeceğim platform arıyordum. tivibu dan gittiğine göre mecburen dt ye geçeceğim.

bu güzelim kanalları bırakırlar yerine boş boş kanallar getirirler
  • erc44 kullanıcısına yanıt
    Powervu destekli bir uydu alıcı ile Thor 1W uydusundan HD, Astra-4A 4.8E'den SD bedava izleyebilirsiniz. Astra'da Dıscovery World ve Investigation Discovery türkçe de var. Hem de bu iki uyduyu tek çanakla alabilirsiniz. Digitürkte sadece SD yayın var.
    Bu başlığa bir bakın isterseniz:http://forum.donanimhaber.com/m_109488029/f_//tm.htm#109925633
  • eeosman E kullanıcısına yanıt
    nasıl ya ciddimisin sen? avrupa uydusunda türkçe belgesel mi veriyorlar? lütfen anlat lütfen idx için herşeyimi veririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.