Şimdi Ara

Discord masaüstü uygulamasına arka plan gürültü engelleme özelliği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Özellikle oyuncular arasında popüler sohbet hizmeti Discordyeni blog gönderisinde arka plan gürültü engelleme fonksiyonunu duyurdu. Özellik, Krisp.ai ortaklığıyla kullanıcılara beta belirteciyle birlikte sunulmuş durumda.



    Masaüstü Discord kullanıcılarının tamamı için beta olarak sunulan özellik, arka plan gürültülerini tespit ediyor ve konuşma sesinin karşı tarafa daha berrak gitmesini sağlıyor. Bu gürültülerin en popüler olanları arasında sıradan ev sesleri olsa da oyuncuların çok kullandığı mekanik klavyeler de karşı tarafın kulakları için sıkıntı yaratabiliyor. Yeni özellik, blog gönderisine göre bu seslerin karşıya geçmesini engelleyecek.





    Discord açıklamasına göre Krisp, cihazlarda sadece gürültüyü engellemek için çalışacak ve sunucuya veri gönderilmeyecek. Özelliği aktive etmek için tek yapılması gereken ayarlarda Ses & Video kısmına gelmek ve Gelişmiş alanından Gürültü Engelleme özelliğini açık konumuna getirmek.



    Ayrıca Bkz.Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio'lu yeni filmi için Netflix ile anlaşmaya çalışıyor



    Discord, özelliğin mobil sürüme de kısa süre içerisinde getirilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Herkesin evde olduğu bu dönemde arka plandaki gürültüleri baskılamak için gereken araçlar, gittikçe daha popüler hâle geliyor. Microsoft Teams, firmadan yapılan açıklamaya göre gürültü engellemeyi bu yılın ilerleyen aşamalarında ancak kullanıma hazır hâle getirebilecek.








  • Çok kötü çalışıyor kullanmaya gerek yok

  • Odada çıt çıksa ses gidiyor karşıya, eşik değerini ayarlayınca da fazla bağırmam lazım, bakalım o sorunu düzeltecekmi.
  • Razer kulaklık var ve DC şu kısımdan düşünce ses inanılmaz berbat bir şey oluyor mono gibi patlıyor. Hem DC hem razer arayüzü yönetici olarak çalıştırdım. Çoğunlukla ordan düşüyor ve sıkıntı yaratıyor çözümünü bilen? önerisi olan ?

    Discord masaüstü uygulamasına arka plan gürültü engelleme özelliği geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.