Şimdi Ara

'Disco Elysium' Türkçe Yama İSTEK!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
6
Favori
10.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzometrik cok sevmem ama bu oyun harbiden ilgi cekici. Onun dışında cok iyi izometrik oyunlar görüyorum ama TR Yama olmadan da girisemiyorum bu tarz RPG oyunlara girişmek icin sağlam dil lazım. Umarım birileri çevirir de bizde nasipleniriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu çevirmek cidden babayiğit işi, VGA da ödüller alacaktır, muhtemelen birilerinin radarina girer ama çevrilmesi cidden çok zor. Hem dili ağır, hem ülkemizde bu turu seven oyuncu az, hem de çevrilecek metin miktarı muazzam.

Yalnız bu oyunu çeviren ekip, ülkemizdeki oyunculuga da büyük hizmet etmiş olur.

• Çeviri konusunda mesajım bulunsun. Eğer emek verip çeviren olacaksa bende az da olsa maddi destek çıkabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Şu oyunu çevirmek cidden babayiğit işi, VGA da ödüller alacaktır, muhtemelen birilerinin radarina girer ama çevrilmesi cidden çok zor. Hem dili ağır, hem ülkemizde bu turu seven oyuncu az, hem de çevrilecek metin miktarı muazzam.

Yalnız bu oyunu çeviren ekip, ülkemizdeki oyunculuga da büyük hizmet etmiş olur.
    ülkemizde bu türü seven oyuncu az ÇÜNKÜ oynayamıyoruz. İnsan oynayamadığı birşeyi sevemezki... türkçe çıksa şu tarz oyunlar küçüklüğümüzden bu yana emin ol en az FPS nin yarısı kadar populer olurdu
  • Lütfenn çıksın artık yamaaaaa çok güzel oyun ama anlıyamıyorum
  • hacı yapay zekada olsa şu oyunada bi el at gözünü sevem. dil dosyaları vs herşeyi var çevirmesi kolay diyorlar program olarak.
  • yokmu?
  • Yapan olursa hem hayır dua eder hem de maddi destek çıkarım elimden geldiğince. Ortalığın tozunu, dumanını attıracak maharetli bir el yok mu?
  • Bence de bu tarz oynayan pek yok, çevirinin zahmeti de fazla o yüzden kimse de Türkçe yama yapmıyor galiba. Bence mantıklı olan da bu. Siz en iyisi şimdiden ingilizce öğrenmeye başlayın :D
  • Maddi olarak bende destek verebilirim böyle bir oyunu anlayarak oynadığım oyunlar arasına katmak isterim

• Umarım Türkçe çevirisi yapılır, maddi desteğe hazırım.

• oyun öyle böyle değil, bir oyuna bu kadar bağlanacağımı sanmazdım, çok ciddi bir ingilizce gerekiyor. orta seviye ingilizce bilenler için iyi bir alıştırma olabilir bir tarafdan oynuyorum diğer ekranda bilmediğim kelimeler bakıyorum. çünkü çok fazla teknik terim var. girmediğimiz konu yok.

yalnız bu oyunun türkçeye çevrilmesini kısa vade de beklemiyorum. oyunun normal oynayışı 20 saatin üzerinde. bu süre içerisinde girdiğimiz binlerce farklı konu var.
  • Valla acayip merak ediyorum. Ağır dili olduğu için oturup oynamadım hiç. Çeviri yapan arkadaşlara başarılar dilerim şimdiden. Umarım bir baba yiğit çıkar bu oyun için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • +++++++++++++++++++
  • +++++++++++++++++++
  • fuatX kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/disco-elysium-turkcelestirme-projesi-cheviri--141038823-3#141091129

• Oyun game awards ödülü aldı yama ne durumda ?
  • 2019 the game awards da 4 dalda birden ödül alarak geceye damgasını vurmuştur. Beklentilerimin de üstünde bir tören oldu.

2019 un;

En iyi rpg oyunu,
    En iyi indie oyunu,
    En iyi hikaye anlatımı/senaryo
    En iyi bağımsız geliştirici

Ödüllerini aldı.

m.bolumsonucanavari.com
    Yılın Oyunu Sekiro: Shadows Die Twice
    https://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yilin_Oyunu_Sekiro_Shadows_Die_Twice-98020.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

hacı yapay zekada olsa şu oyunada bi el at gözünü sevem. dil dosyaları vs herşeyi var çevirmesi kolay diyorlar program olarak.
    Ben yaparım da bu tarz oyunda pek keyif almazsın.Bide google translator kapandı.Kelime sayıları diğer çeviri sitelerinde az.
  • Lütfen çevirsin birileri bu oyunu :(
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.