< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saliih.aliis -- 1 Aralık 2019; 22:32:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saliih.aliis -- 1 Aralık 2019; 22:32:16 > |
konuyu ben açacaktım ancak kimsede bu oyunu çevirecek yürek yoktur diyerek vazgeçtim. neredeyse metin tabanlı bir oyun gibi çooooooooooooookkkkkkk fazla yazı var. kitap okumak gibi.
çevirecek biri olursa ancak oyunu çok sevmiş ve gönül vermiş biri olabilir başka türlü çevireleceğini sanmam. bu arada oyun efsane + efsane. |
![]() Canım sıkıldı dil dosya açtım şu unity dosyalarından nefret ediyom resource asset çıktı |
Gayet mantıklı bir mesaj yazdığımı düşünüyordum ki sizin cevabınızı gördükten sonra iyimser bile yazmışım. Sizin yapacağınız çeviriden bir yol olmaz.
Bu işi yapan biri değilim diyor, gelmiş Melek Yatırımdan bahsediyor. Bu çeviri tamamlansın 50 TL istediğiniz hesaba bağış yapacağım. "Yatırım" yapmayacağım, çünkü bu forumda çok gördük şark kurnazlarını. ![]() |
Arkadaşınıza oyunun 4 milyona yakın kelime içerdiğini söylediniz mi. Kelime tekrarları falan geçsek yine rahat 1 milyon kelime içerir.
Birde anlamadığım siz daha çeviri yapmadan maddi destek bekliyorsunuz. Kusura bakmayın ama kimse tanımadan size bağış vs yapmaz. Çevirinizi biraz ilerletirsiniz, ayrı konu açıp ekran görüntüleri ve video ile konuyu desteklersiniz o zaman para konusu konuşulur. ![]() |
![]() |
Şu oyunu çevirmek cidden babayiğit işi, VGA da ödüller alacaktır, muhtemelen birilerinin radarina girer ama çevrilmesi cidden çok zor. Hem dili ağır, hem ülkemizde bu turu seven oyuncu az, hem de çevrilecek metin miktarı muazzam.
Yalnız bu oyunu çeviren ekip, ülkemizdeki oyunculuga da büyük hizmet etmiş olur. |
Hocam burada alınacak bir şey yok. Burası Türkiye, ne şekillerde kandırıp, dolandırıyorlar insanları. Kişisel olarak algılamana lüzum yok. Elbette ki sorgulayacak insanlar, sonuçta maddi destekten bahsediyorsun ve ortada herhangi bir plan proje vs. yok. Sana önerim, eğer bu işi gerçekleştirmek istiyorsan kendi çabalarınla bir şekilde hallet, bitir, ondan sonra da ücretli olarak yayınla.
|
Benimde yama beklediğim bir oyun, evet forum da yükseklerde tutalım da konuyu görmeyen çevirmen kalmasın ;)
|
Çevirene bende 50 TL destek olurum..
![]() |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 17 Ekim 2019; 21:22:51 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|