Şimdi Ara

Dişçiye Gidiyorum ( Korkudan elim ayağıma karıştı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen muaniyeye gittim 1 azı dişi çekimi 1 azı dişi dolgusu 2 köpek dişi çekimi ( tel için yer yok çenemde ( ondan sonra tel

şu diş çekimleri ne kadar sürüyo birde acıtıyormu ?

hepsini 1-2 gün arayla yaptırmayı düşünüyorum .

• yandın acıtmak ne kelime yok öyle bir acı beyninin içindeki tüm sinirleri hissedeceksin kesin bayılacaksın o kerpeteni gördüğünde kalbin dışarı fırlayacak kaçmak için yer arayacaksın bayılmazsan iyidir. geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyuşturduklarından pek bir şey hissetmiyorsun için rahat olsun. Tek hissedeceğin ağrı diş çekimi için yapılan uyuşturucu iğnenin arı sokması kadar hafif bir şekilde hissettirecek bir acı gelecek o kadar. Sonrasında ağzına adam isterse çekiçle vursun yine sen pek birşey hissetmezsin.

Adrenalin çok fazla yaşamamalısın uyuşturucunun etkisini hızlı geçmesini sağlarsın, zaten birşey olur diye dişçini uyar mesela "ben elimi kaldırınca biraz dinlenelim" filan de acıdıktan sonra öyle bir şekilde kendisine işaret verirsin ama eminim çok fazla acı çekmeyeceksin. Sadece sonrası için kendini düşün bir süreliğine çekim sonrası ağrı hissedeceksin ve ağrı kesici ilaçlar bir süre sonra etki etmiyor gibi düşüneceksin. Tel taktırmak zaten en rahat iş, ağzını sadece biraz fazla ayırıyorlar bu nedenle dudakların bayağı bayağı büzüşebilir zaten adam teli takarken ağızlık gibi birşey kullanıyor ki ağzını kapatamayasın diye sonrasında tak! tak! tak! hepsini yerleştirip teli de geçiriyor yani ağrısız biçimde.

Hadi şimdiden geçmiş olsun.

• çekilen yerlere impilak mı taktıracak sın?

Kadir. Eskişehir. Anadolu Üniversitesi. Haricen kullanılır. 30° 'nin altındaki oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz. İsa, Tanrı'nın güzel, ben de çirkin oğluyum. Dış cephe, çatı, boya, badana, fayans, tesisat, elektrik, elektronik, bahçe, izolasyon, panjur, ferforje ve tüm tamirat-tadilat işlerinizi itina ile yapmam yapamam. Kedi seven insanlarla ciddi düşünüyorum. Beşiktaş'k. Naber?
  • yaklaşık 30 dakika sürüyor.. İğneyi dişinin alınacak olduğu kısımdaki ete sokacak. Tam sokarken ani bir acı hissedeceksin ama sonrasını hissetmeyeceksin. O andan itibaren muayene bitene kadar acısız geçecek. (eğer diş çekimi sırasında canın gerçekten çok acıyorsa, ağzın yeterince uğuşmamış demektir. Bunun için tekrardan ağzını uyuşturması için iğne vurması gerekmekte aksi takdirde dayanılmaz acılar çekmek zorunda kalabilirsin. Kısacası ağzının tam olarak uğuşmadığını anlarsan hemen doktora işaret felan yap durumu anlat)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    doktora gideceğim ama utanıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6 tane dolgu yaptırdım emin ol hiç acımıyor Ama azı dişi çekimi çok fena
  • Azı dişi çektirdikten sonra acayip bir kan 1 saatte anca duruyor...Acayip bir şey ama benim acımamıştı hiç..Ruhumu teslim etmiştim resmen. ben 14 yaşımda aldırmıştım belki ondan kolay olmuştur ilerleyen yaşlarda belki daha zordur.

Ha bide iğne yapıyor dişine 4 5 tane heryerine sokuyor iğneyi bide uyuşuk ağızla geziyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 30 Ağustos 2012; 14:02:25 >
  • 2 ay önce tam 3 diş cektirdim. Tedavinin son aşamasındayım artık. Diş çekildikten sonra 4-5 saat kanamayı durduramadım. Sıkı tampon uygulamanı tavsiye ederim. Ayrıca korkucak bi durum yok. İğne sırasında hafif bi sızı ve olay biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

― Bruce Lee
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

yaklaşık 30 dakika sürüyor.. İğneyi dişinin alınacak olduğu kısımdaki ete sokacak. Tam sokarken ani bir acı hissedeceksin ama sonrasını hissetmeyeceksin. O andan itibaren muayene bitene kadar acısız geçecek. (eğer diş çekimi sırasında canın gerçekten çok acıyorsa, ağzın yeterince uğuşmamış demektir. Bunun için tekrardan ağzını uyuşturması için iğne vurması gerekmekte aksi takdirde dayanılmaz acılar çekmek zorunda kalabilirsin. Kısacası ağzının tam olarak uğuşmadığını anlarsan hemen doktora işaret felan yap durumu anlat)

+1.Tam uyuşmayınca çok kötü oluyor ya
  • 1 adet dolguyu uyuşturmadan oldum 8 adet iğne soktu aynı yere kasap gibiydi :((((
  • toplamda 3 adet çektirdim. en son geçen cuma yani 24 ağustosta kanal tedavisi tutmayan dişim çekildi. kök iltihaplıydı ama iltihap çıkabildiği için şişme yoktu. iltihaplı olduğu için uyuşmada problem oldu. acıdan bi elimle çeneme bastırdım diğer elimle koltugu sıkmışım. ağrı nedeniyle gitmediğiniz için uyuşmada sorun olacağını sanmam çünkü önceki çektirdiğim dişlerde ağrı kesinlikle hissetmedim, sadece çekilen dişi sallarken kökünün çene kemiği içerisindeki hareketlerini hissedebiliyodum.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.