dışarda kahve içmeyin
-
-
cafelerdeki kahveler ekstra pişmiş oluyor o makinalarda hatta yakıyorlar. filtreyi evde yapması kolay gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 25 Şubat 2024; 18:54:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kahve dunyasi iyi ya
Şu bütiklerinde tadi hep ayni
Hep etiyopya hep etiyopya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Frink diye bir uygulama var ondan alinca iyi oluyor ama ya
Ben normal kahve vs içmem. Frappucino diye bir çeşitleri var, acayip hoşuma gidiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Geneli robusta oranı yüksek blend kahve kullanır. Robusta çekirdekte kafein oranı yüksektir. İmkan varsa sipariş verirken çekirdeği kendiniz seçin ancak fiyat artacaktır.
Starbucks hariç dışarda kahve içen köylüdür net starbucks hariç düzgün kahve yapan yer yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Filtre kahve nasıl bir şey, hayatımda hiç içmedim, ben hep işyerinde Nescafe bol köpüklü 3'ü 1 arada içiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cennet ucuz Cehennem lüzumsuz değil -
Evet kesinlikle öyle kardeşim, ama gel gör ki sahibi Yahudi asılı ABD vatandaşı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Cennet ucuz Cehennem lüzumsuz değil -
_____________________________ -
nealaka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tadı bırak yakında fiyat konusundan kimse içemeyecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ “Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir.”
Mustafa Kemal Atatürk -
Müslümanız ya o açıdan
Hiç zannetmiyorum
Baristanın kabiliyetine bağlı olduğu için yanık ve bol şuruplu tatsız kahve içmeniz olası. Üstelik fiyatlar çok uçuk seviyede. Decathlondan 400 ml termos aldım, her sabah V60la sanal baharattan aldığım kahvemi demleyip atıyorum termosa, bir büyük kupa içiyorum bana yetiyor. Bazen de akşam duruma göre bi Türk kahvesi yuvarlıyorum, mis gibi oluyor. Termos kullanmaya alışın derim, çok kullanışlı oluyor.
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki fakat starbucks filtre kahvesi ( yaşadığım yer ve mekan lokasyonu açısından ) çok kötü. Ama diğer değişik isimli olanların tadına sözüm yok. Ayrıca sıcak çikolatası da efsanedir.
edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuntt -- 26 Şubat 2024; 14:14:58 >_____________________________ -
Starbucks amma abartılıyor al bi cafe crema tamam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Ülkemizde bu kadar gösteril meraklısı varken pek mümkün olmaz doğru diyorsun . Geçim derdi çekenler ancak gitmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ “Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir.”
Mustafa Kemal Atatürk -
Bence zaten çoğu şeyi dışarıda yiyip/içmek yerine evde yapmak lezzet ve maddiyat açısından daha mantıklı, ben de mesela sadece arkadaşla, kızla vb. bir yerde oturup vakit geçirmek için mekanlara gidiyorum yoksa gereksiz.
_____________________________ “We're the heart for the heartless, the thoughts for the thoughtless,
The lies for the honest, we're the gods of the godless.” -
Bende makinaların temizliğinden şüpheleniyorum nedense.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- çin seddi kime karşı yapıldı
- sünnet derisi restorasyonu aleti
- tc den doğum tarihi öğrenme
- tehditli racon sözleri
- abiye kuzu atasözleri
- rekorlar kitabı
- prompt mühendisliği nedir
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- moonwalker ayakkabı
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt