Şimdi Ara

DİŞ TELİ CİDDİ KONU SORU İÇERİR ..Üniversite 1 de tel takmaya başlarmıydınız süre 2yıl..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
6.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet sıkıntı şu dişlerime yıllar yılı takılacak tel maddi sorunalrla ertelendi bu yıl fiyat dahada büyüsede ailem bu işe girebileceğini söyledi ama zaman mekan sıkıntı oldu ..

üniversite çağında tel takar mıydınız ?

kafamda birkaç sıkıntı daha var ileride iyice takmak zor olucak iş hayatıydı zarttı zırttı derken .. Ve tel 4000 dediler daha ucuz Ankara içi mekan biliyor musunuz ...

• Ben lise 3 te takmaya basladım , 3 yıl gectı yenı cıkardm . lisede bi zararını görmedım.Çok itici oldugumu düşünmüyorum yani, eğer bunu sorun yapıyorsan şunuda söyleyım ,sevgilimde oldu olmadı degil. bence taktır.

Bir de en az 3500 bulursun annem dun arkadasina sormustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RancStone

bende taktırıyorum -cümle sakat

süre:6-12 ay
    fiyat: 3000 lira
    problem: 2 ön dişin arasında biraz boşluk ve genel bir toparlama

yaptır ve kurtul. hayatın boyunca güleceksin ama 4000 lirayı 1 kere vericeksiniz.

Hocam harbiden çok sakat yaa , bende taktırdım zamanında

Orijinalden alıntı: aerospace engineer

evet sıkıntı şu dişlerime yıllar yılı takılacak tel maddi sorunalrla ertelendi bu yıl fiyat dahada büyüsede ailem bu işe girebileceğini söyledi ama zaman mekan sıkıntı oldu ..

üniversite çağında tel takar mıydınız ?

kafamda birkaç sıkıntı daha var ileride iyice takmak zor olucak iş hayatıydı zarttı zırttı derken .. Ve tel 4000 dediler daha ucuz Ankara içi mekan biliyor musunuz ...

Sahsen 7. Sinifta taktim (ayni fiyata mal oldu) 8 in ortalarinda cikardim alt disler yamuk yumuktu ust kopek disinin biri de resmen damagimdaydi ama 1.5 sene taktim inci gibi suan dislerim taktiracaksaniz en iyisine taktirin ()

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende taktıracam . istanbul için fiyatlar nasıl arkadaşlar ?çapa dent vs
  • ben askere giderken taktırmayı düşünüyorum en iyisi bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bu bide forumda bayan kitlesi olsaydı da onalrında görüşlerini bilebilseydik ..
  • Sonuç olarak o dişleri 20-30 yıl kullanacaksın. Düzgün çiğneme sistemi, Çenenin düzgün kilitlenmesi, Bolt ölçüsü... bunlarda estetik görünüm kadar önemli kavramlar. Tedavin süresince bunlarlada ilgileniyorlar.

Orijinalden alıntı: premium_uye

Sonuç olarak o dişleri 20-30 yıl kullanacaksın. Düzgün çiğneme sistemi, Çenenin düzgün kilitlenmesi, Bolt ölçüsü... bunlarda estetik görünüm kadar önemli kavramlar. Tedavin süresince bunlarlada ilgileniyorlar.

tıbbi yanıtınız için teşekkür ederim .. sizce bu 4000 lira bu iş için uçuk bir rakammı ?
  • bu sene mezuna kaldım ama 3 hafta sonra bende diş teli taktıracağım. En az 1 yıl dedi doktor... Çapraz kapanma var normalde bir zararı yok ama bazen fotoğraflarda anormal çıkıyor diye hallediyim ilerde sorun etceğime şimdiden kurtulayım

Orijinalden alıntı: Tutkaal

üniversiteye baslamadan yaklasık 1 ay önce taktırdım, 2 sene boyuncu takılı kaldı, okul bitti halan takılı. Hiç sıkıntısını çekmedim

nasıl ya 2 sene sonra bi daha mı ?
  • ben şuan 17 yaşındayım ve lise sonum bu yıl malum sınava gireceğim için bu yıl uğraşmak istemedim dişçiyle üniye geçince taktırıcam bende ama porselen taktırmayı düşünüyorum ben yani bende taktırıcam sorun olacağını düşünmüyorum insanların ne düşündüğünden ziyade sağlığını düşünmelisin bence

Orijinalden alıntı: aerospace engineer

quote:

Orijinalden alıntı: Tutkaal

üniversiteye baslamadan yaklasık 1 ay önce taktırdım, 2 sene boyuncu takılı kaldı, okul bitti halan takılı. Hiç sıkıntısını çekmedim

nasıl ya 2 sene sonra bi daha mı ?

yok yanlıs anladın :D takılıydı halen devam ediyor, yakın zamanda cıkıcak gibi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.