< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
diş sıralamalar düşer mi

-
-
Kontenjan artışına bağlı da düşer ekstra bir de mühendisliğe olan tercih eğilimi artmaya devam edeceğinden bir part da öyle düşer.
30-50K bandında çok fazla tercih edilecek şey var little little into the middle.. Ondan orada sert düşüş, yükselişler mübahtır.
20-30K arasında çok fazla diş, tıpın önüne geçti geçen sene. Onlar da yer değişebilir.
-
muh kesin yukselir de disi ben daha az duser sanmistim ama boyle duserse benim icin cok iyi olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mühendislik bölümleri yükselecek gibi duruyor
-
Mühendislik hala tıptan daha avantajlı durumda şu anda
Buna bağlı olarak mühendislik puanları artacaktır haliyle tıp puanları düşücek buna bağlı olarak diş-eczacılık puanları da düşecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocalarim peki gecen seneki kadar fazla duser mi yoksa ivme azalir mi
ivme azalir diye tahmin ediyorum
Azalır ivme
Geçen sene 5 düştüyse bu sene 2 düşer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
UP ben de oyle dusunuyorum
Merhabalar, ben de matematik mühendisliğini düşünüyorum eğer ki bilgisayar mühendisliğini tutturamazsam seneye mecbur matematik mühendisliğini tercih yapıcam oda olmazsa alternatiflere bakmayı düşünüyorum fakat, sizce bu sene bilgisayar mühendisliği sıralamalarında bir düşüş yaşanır mı ya da yazdığım matematik muh. mesela bu bölümlerde en azından 5-7k bir gerileme olur mu ?
-
hocam muh siralamalarinin yukselecegi kesin dusmesi imkansiz tercih yaparken dikkat edin acikta kalmayin
Hocam, her sene zaten arttmış keşke biraz da düşse bu gidişle okuyamam ki. İyi bir okuldan mezun olmak istiyordum ama hayallerim sanki suya düşüyor gibi, seneye son bir kere daha hazırlanıcaktım, yani 3 sene mezuna kalmış olucam, ama bu puanları sıralamaları görünce artık imkansız gibi geliyor. Tek isteğim güzel okuldan çıkmak ortam görmekti, ben liseyi kötü bir yerde okudum. Bir üniversite ortamı görmek istiyorum ama sağlık olsun, biz de böyle sınanıyoruz.
Şunu da söylemek istiyorum bu arada, bu benim şahsi görüşüm, artık bilgisayar mühendisliği için üniversite okumaya o kadar da gerek yok, ama napalım şansımı bir kere daha denicem.
haklısın hocam fakat şu an en tutulan bölüm o yüzden düşmez. iyi bir yerde muh için mezuna kalmıştım fakat hem ben yapamadım hem de sıralamalar yükseliyor o yüzden bu sene başka bölüm yazıp gitmeyi düşünüyorum
sıralama yükseldikçe beklemediğin üniler sırf bilgisayar diye beklemediğin yerlere geldi. bölüme fazla talep var yapacak bir şey yok
mezunluk için bir şey diyemem hocam sana kalmış bana birinci mezunluk bile beklediğimden zor geldi bir daha kalmayı iyi düşünmek gerekiyor mental açıdan da
kısaca düşmez hocam sıralamalar yükselir ama böyle de nereye kadar yükselicekse artık bilmiyorum bakalım
Ben de ondan bahsediyorum işte, yüksele yüksele nereye kadar, değmeyen üniversiteler bile kaç puanla sıralamayla alıyor insan şaşırıyor. Yani ülkede üniversite okumanın değeri kalmıyor nerdeyse, umarım bu düzen değişir bi ihtimal sıralamalar küçükte olsa düşer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unimportant -- 23 Haziran 2023; 20:39:28 >
şu an hala popüler olduğu için düşmez fakat bu baştakiler nereye kadar yükselik zaten onlar değil de ortadakiler ve düşükler daha çpok yükselir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X