Şimdi Ara

Diş İmplant Markaları ve Ücretleri & Taklit Sahte Ucuz Kaliteli İmplantlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
6.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KALİTELİ İMPLANT MARKALARI & MALİYETLERİ

Vidalı diş yaptırmayı düşünen hastalarımızın tedavi öncesinde en çok merak ettikleri konu kullanılan hangi implant markası kalitelidir ve ömürlüktür sorusudur. Unutmayın ki implantın kalitesinin yanında hekiminde tecrübesi başarıyı yarı yarıya etkilemektedir.

Kaliteli implant markaları aşağıdadır.
    1- Straumann 4000 Lira ile 6000 Lira arasında
    2- Nobel 3500 Lira ile 6000 Lira arasında
    3- implant Direct 2100 Lira ile 5000 Lira arasında
    4- MEGAGEN 1850 Lira ile 4500 Lira arasında
    5- MIS 3500 Lira ile 6000 Lira arasında
    6- Inno 2300 Lira ile 6000 Lira arasında
    7- Astra 2500 Lira ile 5000 Lira arasında
    8- Bego - 2500 ile 3500 Lira Arasında
    9- Biohorizons 2500 Lira ile 4000 Lira arasında
    10- 3i 3000 Lira civarı
    11- Dentsply 2500 Lira
    12- ZIMMER 3000 Lira
    13- Glidewell 9000 lira

Maliyetlerini ve hangi kliniklerde yapıldığını daha sonra yazacağım Umarım yardımcı olmuşumdur.

-----------------------------------

Ucuz, Kalitesiz, Sahte veya Taklit İmplant Markalarından Bazıları Aşağıdadır.

1- Bio-effect
    2- Hiossen
    3- DTI
    4- İmplance
    5- İmplant Swiss ( swiss yazdığına bakmayın sahtedir. zaten swiss kelimesiyle kandırıyorlar)
    6- Global
    7- Simple Direct
    8- GDT
    9- Ritter
    10- Dio
    11- OCO
    12- Thai Medical
    13- Alfa Gate
    14- Cortex
    15- İnfinity
    16- P-i
    17- Implant-well
    18- Nova
    19- Masterfull
    20- Ruby
    21- Ultra implant
    22- LIKE-I
    23- IMPLANET
    24- Nucleoss
    25- U14
    26- Original Factory
    27- FOB

Bu yazdıklarım sadece aklıma gelenlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir82 -- 17 Nisan 2020; 7:47:54 >

• Konuyu açmanız çok iyi olmuş. Tebrikler
  • 1 sene önce implant direct yaptırdım üstünede zirkonyum diş kaplama çok memnunum hiç problemim yok ne istersem yiyebiliyorum tabiki kaliteli implantları bende tavsiye ediyorum
  • Glidewell. nasıl sahte amerikan mali
  • 4 sene önce megagen marka implant yaptırdım eniyident te. aslında porselen diş yaptıracaktım ama dişlerim ve önemlisi kökleride çürüdüğü için 7 + 8 toplam 15 tane implant yaptırdım. üstünede metal destekli porselen diş yaptırdım ama metal desteklileri şimdi zirkonyuma çevireceğim. megagenden memnunmusunuz diyecek olursanız çok memnunum. implant yaptıracaklar için kesinlikle tavsiyemdir. hemde gerçekten çok uygun fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

Glidewell. nasıl sahte amerikan mali
    pardon glidewell değil implantwell yazacaktım karıştırdım. glidewell 8000 lira ile 15000lira arasında değişen fiyatları var ve karadental destekleyici firması olarak biliniyor.
  • Herkes kaliteli implant markaları konusunu buradan takip etmeli. Sağlık çok önemli tabi. Ama sağlığın değerini bilene...
  • Kusura bakmayın dh site ğırlaşması nedeniyle aynı yazım bir kaç defa yazılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pelinsu3438 -- 24 Nisan 2019; 4:52:34 >
  • medcezir82 m kullanıcısına yanıt
    okadar değil ben fiyat teklifi aldım 2000 tl di. o kadar lüks değil
  • acaba siz neye göre implantın kalitesiz ve ya kaliteli olduğunu anlıyorsunuz?

yeditepe, çapa ve medipol üniversitelerinde İmplance markası çok başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. ve hiç bir problem yoktur.
    madem markaları kötülüyorsunuz o zaman bu implantlar ile alakalı araştırmaları gösterin
    boşu boşuna yalandan marka atmayın burda

p.s implance firmasıyla hiç bir alakam yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F13FA8FA -- 26 Nisan 2019; 18:3:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9F13FA8FA

acaba siz neye göre implantın kalitesiz ve ya kaliteli olduğunu anlıyorsunuz?

yeditepe, çapa ve medipol üniversitelerinde İmplance markası çok başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. ve hiç bir problem yoktur.
    madem markaları kötülüyorsunuz o zaman bu implantlar ile alakalı araştırmaları gösterin
    boşu boşuna yalandan marka atmayın burda

p.s implance firmasıyla hiç bir alakam yok
    Sen çöp olan bir markayı savunuyorsun. Söylediğin implance markasının oldukça fazla şikayeti var ve ağızda 2 sene durmuyor. Ayrıca kemik erimeside yapıyor Kanıtlanmış bunlar. Sakın burada insanları yanıltma.
  • Genelde kliniğimizde Straumann ve bego implantları uyguluyoruz ama yine de implance ve nucleoss a çöp diyip kemik erimesi kanıtlanmış dememek lazım. Ki bu implantlar yıllarca kendini geliştiriyor.

Örneğin Nucleoss T4 T5 lerde boyun kırığı oluyordu ama T6 da çözdüler.
    İmlance firmasında daha hiç boyun kırığı ve probleme yaşamadık. Konya da da selçuk üniversitesinde yapılmakta.
    Asıl listedeki 5. sıradaki MIS implant fakültede yoğun bir şekilde yapıldı ama yılllarca sorun çıkardı. Şimdi kendi kliniğimize gelip baştan başka marka yaptıranlar çok oluyor. Ayrıca bizim şehrimizde distribütörlük de gitti.

Yukardaki listeye MIS haricinde katılacağım. Aslında sıkıntı şu parayı gören herkes kendi implantını çıkardı.
    Şu an bir sürü yerli implant var çoğu da kalitesiz diyemem.

Konya da olan varsa çay içip anlatmaya beklerim. konya diş klinigi (ücretsiz amme hizmeti)

Not: Hiç bir firmayla alakam yoktur.

• Yav arkadaş bu konuyu açan ve mesaj yazanların neden mesaj sayıları SIFIR ? BU konu açan ve mesaj yazanların hepsinin klinik sahibi veya çalışanı olduğunu düşünüyorum.ADAM gibi doğru dürüst bilgi alabileceğimiz kimse yok mu ?
  • hocam istanbuldamısnız siz

implant yaptırmak istiyorumda istanbulda

bildiğiniz yapan yerler ve fiyatı nedir söylebilrsminiiz rica etsem marka ve fiyat
  • Pelinsu3438 P kullanıcısına yanıt
    sen kimsin ya bana böyle iftira atıyorsun? saçma sapan ÇÖP diş hekimlerine implant yaptırıp sonra aynı ÇÖP hekimlere protez yaptırırsanız eğer 2 sene değil 1 sene bile durmaz o implant.
    benim gördüğüm hiç bir hastada nedense kemik erimesi olmadı ve hepsi gayet memnun. açıklaması ne?
    kanıtlanmış ise eğer bana araştırmaları göster
    elinde araştırma yok ise eğer buraya hiç bir şey yazma.
  • İmplance dünyanın en adi markasıdır. Sakın yaptırmayın
  • Görüntü olarak kesinlikle implant yapılması gereken bir dişim var diğerlerini yaptırmasamda olur. Bu 1 dişin maliyeti her şey dahil ne olur bilgisi olan ve yaptıran arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum. öyle fazlada param yok çok pahalı bir şey önermeyin lütfen. Devlet hastanesinde yapılıyor ise kalitesi ve fiyatı hakkında bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.