Şimdi Ara

Diş Hekimliği Yazacak Tayfa Toplanıyoruz (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
7
Favori
10.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam öncelikle tebrik ederim . Ben ikilemde kalmadım 13bin ile girdim ankaraya . Şehir tercihi yaptım ben açıkçası ve çok memnunum. Uzmanlık ve diş hekimliği adına Ankara diğer şehirlerin önündedir. Eğer böyle bir düşüncen varsa geleceğe yönelik faydalı olur. Onun dışında Ankara diş ilk diş hekimliği fakültesi , oturmuş bir düzeni ve geleneği var büyük bir ekol. Kalma konusuna gelecek olursak sene içinde aldığın herhangi bir dersten 60 geçme notunu geçemezsen seneye sadece o dersi alarak sene tekrarı yapıyorsun ki neredeyse her fakülte böyle . Diş hekimliği normalde çok zor bir bölüm ama Ankara Diş en zor diş diyebilirim.Ama zorluğu tabii ki boş bir zorluk değil bu fakülteden mezun olunca tam bir Diş Hekimi olarak mezun olursun. Evinin olması da oldukça büyük bir avantaj . iş imkanı için dediğim gibi uzmanlık odaklıysan Ankara çok daha fazla yardımcı olacaktır. Ankara dişin eksisi fiziksel koşullarıdır. Yeni bir bina yapılıyor bitmek üzere fakat yakın bir zamanda biter mi bilemiyoruz . Onun dışında idealist biriysen gözün kapalı Ankara dişi seçmeni tavsiye ederim :) başka soruların olursa sorabilirsin çekinmeden .Ayrıca arkadaşım sana forum linkini atmış oradan da bakabilirsin. Şimdiden tebrik ederim

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    normalde duygusal biri değilimdir ancak çok önemli birisi benim için, o olmasa İstanbul defteri kapanmıştı bile çoktan açıkçası.. marmarada sınıf tekrarı oluyormuş hocam. üstüne bir de hazırlık okusam 7 seneyi görüyor resmen. sırf birisi için kendime bunu yapamam maalesef. buruk bir sevinç yaşayacağım Ankara olursa. tabi tüm arkadaşlarım da İstanbulda çok daha eğlenirim şehirden dolayı da muhtemelen ancak bakacağız..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    anlıyorum hocam.. marmaraya göre en büyük artısı kaldığın dersleri diğer seneye aktarmak ve Türkçe olması bölümün, ki çok büyük artılar bunlar. marmarada sene tekrarı çok büyük sıkıntı üstüne bir de hazırlık etti mi sana 7 sene. mezuna kaldım zaten, tüm üniversite macerası 8 seneyi bulmuş oluyor, millet 2 üniversite bitiriyor o sürede

bina konusunda çok takıntılı değilim içindeki eğitim ve insan seviyesi yüksek olduğu sürece sıkıntı yok. gerçekten marmarayı araştırırken yok şusu bar yok busu var derken gerçekten yordu beni ancak ankara çok daha rahat görünüyor. marmaranın tek artısı İstanbulda olması gibi duruyor. ilerleyen zamanda yine rahatsız edebilirim sizi kusura bakmayın şimdiden hocam, cevap için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Hocam kaldığın dersleri diğer seneden almaktan kastım diğer sene sadece o kaldığın dersi almandı Mesela 1. sınıfta anatomiden kaldıysan diğer sene yine 1 oluyorsun fakat sadece anatomi vazifen var .İstisnası var mıdır bilmiyorum fakat bu bütün dişlerde böyle maalesef Ama Ankara diş çok kaliteli bir fakültedir hem pratik hem teorik eğitimi çok üst seviyededir. Disiplinli ve zor bir eğitimi var ancak hekimlik için bunlar olmalı. Ben de mezundan gelmiştim pişman değilim her türlü öneririm Her zaman çekinmeden sorularını sorabilirsin hocam

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.