Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ VE TIP 'A DUYULAN YÜKSEK SAYGI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
4.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Prestij paradır hacı. Diş Tıp farketmez.

insanlar paraya önem verir aynen hocam katılıyorum. türk insanında doktora diş hekimine saygısı paradan kaynaklanır.

mesela boğaziçi ekonomi mezunu adamda doktorda aynı maaşı alır ikiside saygı görür. iş parada bitiyor.
  • tıp dişten daha zordur hem kazanması hem okuması ama dişçiler daha çok para kazanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpçı genç

tıp dişten daha zordur hem kazanması hem okuması ama dişçiler daha çok para kazanır.

Dişçi özelde çalışmazsa çok daha az alır bence.Özelde de isim yapmak fln lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: Tony

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Yarbay olmuşsun hala caps açık yazıyosun.

Caps mi, burası Donanımhaber, İNCİ DEĞİL !!!111birbir

Caps lock un kısaltması olan caps.

• tıp hadi anlarim da discilere pek prestijli gozle bakilmiyo ki o ne oyle esnaf gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

kardeş babamdan bildiğim kadarıyla dediğin kadar olmasa da küçük illerde doktora hala saygı var evet ama diş hekimine saygı duyan adam görmedim

DİŞ HEKİMİ DE DOKTORDUR ONA FAZLASI DUYULUYO SEN RAHAT OL SEN GÖRMEMİŞSİN

kardeş saçmalama tamam anladık diş tutturmuşsun ya da istiyorsun ama bir doktorun yanında dişçiye konuşma hakkı düşmez:) kendi öz ablam diş hekimi sakın yazma diyor 2 3 sene fazla oku ama doktor ol diyor biz ne doktor sayılıyoruz sağlık bakanlığınca ne de hemşire :) ama para olarak iyi ona lafım yok da doktorun saygınlığı ile kıyaslanamaz kim ne derse desin:)

• quote:

Orijinalden alıntı: hücreçeperi

quote:

quote:

kardeş babamdan bildiğim kadarıyla dediğin kadar olmasa da küçük illerde doktora hala saygı var evet ama diş hekimine saygı duyan adam görmedim

kardeş saçmalama tamam anladık diş tutturmuşsun ya da istiyorsun ama bir doktorun yanında dişçiye konuşma hakkı düşmez:) kendi öz ablam diş hekimi sakın yazma diyor 2 3 sene fazla oku ama doktor ol diyor biz ne doktor sayılıyoruz sağlık bakanlığınca ne de hemşire :) ama para olarak iyi ona lafım yok da doktorun saygınlığı ile kıyaslanamaz kim ne derse desin:)

HAHAHHAHAHAHAHHAHHA

ABLAM KESİNLİKLE YAZMA DİYOR

AMA PARASI ÇOK İYİ

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU HAHAHAHAHHA SALLAMA POWER VOL.12141

KARDEŞİM PARASI OLAN ADAM PRESTIJLIDIR DİŞ HEKİMİ DE DOKTORDUR BUKADAR NET. DİŞ DOKTORU ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hücreçeperi

quote:

quote:

HAHAHHAHAHAHAHHAHHA

ABLAM KESİNLİKLE YAZMA DİYOR

AMA PARASI ÇOK İYİ

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU HAHAHAHAHHA SALLAMA POWER VOL.12141

KARDEŞİM PARASI OLAN ADAM PRESTIJLIDIR DİŞ HEKİMİ DE DOKTORDUR BUKADAR NET. DİŞ DOKTORU ;)

olm niye yalan atim kafayı mi yedin ? Diyorum ki her şeye para gözüyle bakma doktorla aynı parayı alıyor ama itibarımız yok diyor:) ayrıca doktorla aynı parayı aldığı yer devlette küçük şehirlerde yani kırıkkalede o da ağız diş sağlığı merkezinde çalıştığından yoksa doktorların olduğu hastanede çalışsak 3bin zor alırız dedi döner sermayede büyük payı onlar alıyormuş haberin ola tamam mi canım benim yalan borcum yok sana:)

• Adamlar şurda 300 puan alıp dandirik bir yere girmek için kırk takla atıyorlar birde gelmiş diş hekimliğine laf ediyorlar. Tıpı kazandıktan sonra nasıl branş seçiyorsanız cerrah ürolog gibi diş te tıpın bir branşıdır.Yalnız farklı fakülteden alım alıyor okadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrkN67

Adamlar şurda 300 puan alıp dandirik bir yere girmek için kırk takla atıyorlar birde gelmiş diş hekimliğine laf ediyorlar. Tıpı kazandıktan sonra nasıl branş seçiyorsanız cerrah ürolog gibi diş te tıpın bir branşıdır.Yalnız farklı fakülteden alım alıyor okadar.

Dostum kusura bakma ama sacmalamissin. Brans secimiyle dis ne alaka? Bilgisi olmayan yazmasin lutfen iyice suyu cikti.

• Diş hekimi doktor mudur?
    Doktor olsaydı tıp fakültesinde uzmanlık dalı olurdu.
    Sadece tıp fakültesi mezunları dr. ünvanını alır. Bu da bütün tıbbi alanlarda yetkinlik manasına gelir.
  • Bugün tıp kontenjanları 10 bin olmuş. dile kolay.. Bu kadar doktora ihtiyaç var mı? Bugün tıp yazan adam 6 yıl sonra mezun olacak, o zaman kaç tane doktor olacak; kaç kişi TUS'a girecek? Bunları görüp tıp yazabilen varsa saygı duyarım ama artık yazılacak bir tarafı yok.
  • the best or nothing kullanıcısına yanıt
    Kalp hastalığı yüzünden ölmek üzere olan bir çocuğun yaşam standartlarını yükseltikten sonra o çucuğun annesi ve babasının ifadesi var ya onu hiçbir ESTETİK GÜZELLİKle SAĞLAYAZSIN.
  • Arkadaşlar işin özeti eleman diyoki tıp kazanamadım diş tutuyo o yüzden en büyük diş başka büyük yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoLD_39

quote:

Orijinalden alıntı: FrkN67

Adamlar şurda 300 puan alıp dandirik bir yere girmek için kırk takla atıyorlar birde gelmiş diş hekimliğine laf ediyorlar. Tıpı kazandıktan sonra nasıl branş seçiyorsanız cerrah ürolog gibi diş te tıpın bir branşıdır.Yalnız farklı fakülteden alım alıyor okadar.

Dostum kusura bakma ama sacmalamissin. Brans secimiyle dis ne alaka? Bilgisi olmayan yazmasin lutfen iyice suyu cikti.

+987456123
  • tıp yazdım ama diş hekimleride doktordur, çene cerrahları var ameliyat yapan hemşire mi oluyor onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

Bugün tıp kontenjanları 10 bin olmuş. dile kolay.. Bu kadar doktora ihtiyaç var mı? Bugün tıp yazan adam 6 yıl sonra mezun olacak, o zaman kaç tane doktor olacak; kaç kişi TUS'a girecek? Bunları görüp tıp yazabilen varsa saygı duyarım ama artık yazılacak bir tarafı yok.

hocam öyle diyorsun da yani ne yazalım ; tıp yazmayın kontenjan arttı ve süresi uzun,diş hekimliği yazmayın hem zor hem de el maniplasyonu gerekiyor,mühendisliklere zaten dokunmayın (aslında ben de hiç istemiyorum ), öğretmenlerin hali perişan ; sonuç bu ülkeden koşarak uzaklaşalım mı yani Bütün riskleri göze alıp tıp yazdım hakkımızda hayırlısı

• Arkadaşlar bi söz var; "Diş hekimliği tıptan ayrılmasaydı kesinlikle uzmanlık alanı olurdu." diye, ikiside kesinlikle önemli alanlar ama maalesef gereken saygı görülmemeye başladı bile. İnsanlar hasta yakınlarıyla muhatap olmamak için, tehlikeden uzak durmak için adli tıp, halk sağlığı vs seçmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsykslr

quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

Bugün tıp kontenjanları 10 bin olmuş. dile kolay.. Bu kadar doktora ihtiyaç var mı? Bugün tıp yazan adam 6 yıl sonra mezun olacak, o zaman kaç tane doktor olacak; kaç kişi TUS'a girecek? Bunları görüp tıp yazabilen varsa saygı duyarım ama artık yazılacak bir tarafı yok.

hocam öyle diyorsun da yani ne yazalım ; tıp yazmayın kontenjan arttı ve süresi uzun,diş hekimliği yazmayın hem zor hem de el maniplasyonu gerekiyor,mühendisliklere zaten dokunmayın (aslında ben de hiç istemiyorum ), öğretmenlerin hali perişan ; sonuç bu ülkeden koşarak uzaklaşalım mı yani Bütün riskleri göze alıp tıp yazdım hakkımızda hayırlısı

yav abim tıp okuyo diyo bana pişmanım diye. hatta amcam da doktor, abim tercih yapacağı zaman yüz kere dedi yapma etme diye. Tıp puanı alabilecek biri bence itü-odtü-boün de mühendislik yazsın daha iyi..

tus'a şuan 30 bin kişi giriyormuş ve 3000 kişi kazanıyor. bi 6 yıl sonra düşünsene kaç kişi girecek TUS a

• Hocam yeni yasayla şirketlere doktor zorunluluğu geliyor. Zaten yasadan önce de epey bir açık vardı şimdi ihtiyaç daha da artacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.