Şimdi Ara

Diş hekimiyim sorularınızı yanıtlıyorum. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
12
Favori
23.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dis MAcunlarindaki Flouridin zehirli oldugu dogrumu? ve o maddenin macunlara katilma sebebi nedir? Kisaca hangi tip macun kullanalim FLuoridlimi Fluoridsizmi?
  • 3 diş yan yana ve 1 diş te ayrı yerde diş eksiğim var implant yaptırmak istesem ne kadar tutar sizce _?_
  • Hocam merhaba, 20 yaşındayım alt bölgede iki taraftada 20lik dişleri çıkıyor birisi tam çıktı uzun zamandır. Bunlar normal sıradan farklı yanağa daha yakın duruyor haliyle ağız şeklimi vs değiştirdi. Diş hastanesinde çıkmış artık dursun diye gönderdiler.

    Çekilmesi gerekir mi ve dişlerimin şeklini zorlayıp değiştirdiğini hissediyorum gibi ciddi derecede dişlerin şeklini bozar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norton77 N kullanıcısına yanıt
    tam da tahmin ettiğim gibi soru cevapsız kaldı...

    hekimlerin gerçekler karşısındaki suskunluğu vicdanlarının olmayışından mıdır , yoksa cahilliklerinden mi ?




    not :soruyu görmedim vs. diyebilirsiniz , ama benden sonraki tüm sorulara itina ile cavp verişinizden bunun da doğruluk payı nedir ??
  • tellerimin cikmasina 2 3 ay kaldı :D seviniyorum. Lastik takmak işkence yav. iki bucuk yildir kullaniyorum teli ama devlette yavaş biraz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    boşuna cevap beklemeyin bilimsel olmayan!! seylere karşı cevap verilmiyor...

    aynı soruyu ben de sordum cevap yok hala
  • Septum deviasyonu (ve buna bağlı olarak ağız açık uyuma) diş çürüklerini tetikler mi? Bir yerde, tükürüğün dişleri korumaya faydası olduğunu, ağız kuruduğunda bu korumanın ortadan kalktığını okuduğumu hatırlıyorum ama emin de olamadım...

    Bir de, implantların çeşitleri var mıdır, maliyetlerin yüksek olduğunu duymuştum ama, ne mertebededir acaba..? Kaybedilen iş için implant tek çözüm müdür?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, arka üst dişlerimden biri yemek yerken kırıldı. Yaklaşık 2-3 senedir doktora gitmedim dişçi fobimden dolayı, neyse en son gidiyim artık dedim. Doktor kanal tedavisi uygun gördü ancak köklerini hiç beğenmedim, yaşın genç diye kanal yapıyorum dedi, yoksa çekerdim dedi, neyse güzelce yaptı kanal tedavisini, sonra tekrar film istedi onada baktı, gayet güzel açmışız kanalları dedi. Kafama takılan şey şu, bu diş daha önce hiç ağrımamıştı, kanaldan sonrada hiç ağrımadı, bu saatten sonra ağrıma veya iyileşmeme ihtimali varmıdır sizce? Yani anladığım kadarıyla durumu kritik galiba. Bu tarz vakalarda diş genellikle kurtuluyormu yoksa iyileşemeyip çekilmek zorundamı kalınıyor. İlginize teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selam,



    7-8 ay once iyi bir doktora 20lik disimi cektirttim cerrahi operasyonla.



    Bugun bile dudagima dokundugumda disimin dipleri sizliyor. Sanki uyusukluk var gibi orda. Disimin oldugu tarfa dogru Dudagimi hafif kasidigimda bile disimdeki sizlamayi hissedebiliyorum.



    Umursamadim bu durumu ama olmem di mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolgu yapılali 6 sene okuyor. Bazen o bolgedeki dislerimde ince sizi hissederim. Distan bisey belli olmuyor anormallik yok. Ama yer yer meydana gelen sizi neyin habercisi. Dolguyu cikartmadan filmle ogrenilebilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel doktora gittim dolgu gerekir dedi daha sonra özele artık gitmiyim bir kez devlete gidiyim dedim adam bana bunda bir şey yok fırçala iyicene dedi hangisine inanıyım?
  • norton77 N kullanıcısına yanıt
    Bilimselligini bilmesi gereken Dishekimleridir, sonucta bu onlarin isi. Dise neyin zarar verip vermedigini bilmeleri gerekir, bu sorunun muhatabi Kaportaci olamaz. Ben sorumu sordum cevabimi bekleyim . Bu konuda her kafadan baska bir ses cikiyor.
  • Kronik gingivit teşhisi kondu dis eti tedavisi nasil oluyor ve ne kadar suren bir surec devlet hastanesinde yapilabilirmi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişisel oral irrigatörler var onlar işe yarar mı zararları olur mu?
    Arayüz diş fırçası yerine geçer mi .alaalım mı ne dersiniz alfawise ın 30 usd ye var bi ürünü alalım mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .rascho.

    Kitap bilgisi 5 yıl diyor. 6 ayda giden bar ömür boyuda ama fırçalama her zaman ömrü uzatır.
    Üstten en öndeki iki dişim kanal tedavisi ve 4 yıl oldu. İyi fırçalıyorum şuanlık bir sıkıntı yok ama oldu da düştü o dişler ve çekilmek zorunda kaldı. İmplant için 6 ay beklemem gerekiyormuş sanırım. 6 ay öndeki iki diş olmadan mı duracağım ? Ya da tek çare implant mıdır dişi kaybedince ?
  • çene yamukluğu var, ancak ameliyat dendi sizce değermi ? ben rahatsızım bu durumdan ama ameliyat zor diyor.
  • En merak ettiğim konu diş macunu gerçekten fark ediyormu kaliteli kalitesiz ayrımı mantıklı mı? Önerdiğin bir ürün varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.