|
Diş fırçasında yeni dönem: Dyson CameraJet diş aralarını kamera ve yapay zeka ile temizliyor
-
-
Eğer doğru düzgün çalışıyorsa alınabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Braunun diş fırçalarına karşı iyi bir alternatif oldu gibi gözüküyor
2 nanometre sd işlemci ve 16 gb ram ile gelmezse almam
Diş fırçası bu yani donanım en üst düzeyde olması lazım
Discinin koltuguna oturtmayacaksa her turlu alınır.
dysonun çoğu ürününü gereksiz pahalı bulurum ve şarjlı diş fırçalarına hep mesafeli durdum ancak bunu takibe alabilirim. dişteki çürüklerin en olası başlangıç noktaları diş aralarına kaçan parçalar ve günde iki kere fırçalasan da plaklaşma olabiliyor. diş fırçalamanın yanında diş ipi de kullanmak gerekiyor ancak insan haliyle üşeniyor. alternatif ağız duşları var ancak o da fırça ayrı duş ayrı uğraş dur. ikisi bir arada çözümle diş aralarını da derinlemesine temizleyebiliyorsa olası bir diş ağrısı, dolgu ya da olası bir kanal tedavisini çekmektense bir süre kullanıcı geri dönüşlerini bekleyip bir kampanya olursa düşünebilirim.
fırçanın köpürmemesi ise "teknoloji" değil, sadece sls(sodyum lauril sülfat) maddesinin katılmamasının doğal sonucu. insanlar daha çok temizlik hissine katılıp psikolojik olarak rahatlasın diye daha fazla köpürmesi için diş fırçası, sabun gibi ürünlere sls de katılıyor. temizliğe ekstradan hiç bir katkısı yok. piyasada sls içermeyen diş macunu alternatifleri kolayca bulunabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 1 Eylül 2026; 22:36:17 >_____________________________ AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
-
en büyük artısı rekabete zorlayacak.
-
Çeyiz için yeni default item hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asc2 -- 2 Eylül 2026; 9:15:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Diş fırçası başlığını değiştirmeye gerek yok. 100 derece kaynar suyu fırçaya döküp tellerini içe doğru düzeltiyorsun. Soğuyunca sıfır gibi olur.
Bendeki oral-b diş fırçasınında pili öldü. Çok zor yere koymuşlar pilini değiştiremeyelim diye. Söktüm pilin bilgilerini dahi yazmamış braun. Nimh yazıyor pille ilgili sadece. Cetvelle ölçüp karşılaştırdım. Pilin arkasına da duba koymuş zor bulunan pil sansınlar diye. Dubaları erittim AA pil sığacak hale getirdim, yüksek kapasiteli pil sipariş ettim bekliyorum bakalım gelince takacağım.
Su püskürtme neyse de kamera abartı olmuş. Bluetooth var diye konum iznide ister o uygulama. Zaten ingiliz şirketi. Doğrudan beş göz ülkelerine gider o 32 dişinizin görüntüleri. Şu konumda şu isimli kişinin dişleri diye sınıflandırılırsınız anında. Yüzünüzüde çeker. Gerek yok. Sadece buda değil. Banyoda durur diş fırçası. Özel görüntülerinizide kaydedebilirler, ruhunuz duymaz. İstedikleri zaman istedikleri kişinin diş fırçasındaki kameraya bağlanıp ses görüntü kaydı alabilirler. Diş fırçası kamerası mikrofonu hacklenebilir. 25bin TL’yi diş fırçasına normal bir insan gidipte vermez. Köşeyi dönmüş, kendini ensesi kalın zannedenler alır mutlaka. Neden? Çünkü pahalıysa iyidir kafası. İngilizler hedef kitlesine satmış olur ürünüde. Diş fırçasında kamera olmasındaki asıl amaç istihbarat toplamak. Mi5 emir vermiştir bunlara. Bu ingiliz hırtlarının tufasına düşmeyin. Diş fırçalamak mekanik bir iş. Kamera bluetooth wifi vb bunlar süs. Hedef kitleyi kandırıp veri toplamak amaçlı süs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 1 Eylül 2026; 23:56:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Gereksiz ve gerekli özellikleri var. Denemek lazım.
Yalan dolan.. Diş fırçasının akıllısı mı olur 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir dadaş -- 1 Eylül 2026; 22:49:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tür ürünlerde en büyük problem sarf malzemesi (fırça başlığı vs) fiyatının aşırı yüksek olması.Eminim bunda da öyle olacak.Yoksa uzun yıllar kullanılacak bir ürün için bu fiyat verilebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ucuzmuş!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa... -
Dyson tuvalet fırçası da çıktı mı tamamdır. Ben onu bekliyorum
Yeni ihtiyaç, hayırlı olsun
_____________________________ -
doom oynanır mı
Elimde bir sürü manuel ve şarjlı fırça var özellikle io serisi öylece köşede duruyor:) dyson ın kulaklık elinde patladı mağazada biraz şov yaptılar şimdi sadece süpürge saç fırçası ve hava temizleme cihazı getiriyorlar bu da öyle olur gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ TeknolojikAdam -
Dyson yakında yapay zeka destekli kameralı klozet kapağı da çıkartır. Sete fırça, temizlik solüsyonu vs. dahil olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kim bilir kaca
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
|
2 nanometre sd işlemci ve 16 gb ram ile gelmezse almam
Diş fırçası bu yani donanım en üst düzeyde olması lazım |
|
Eğer doğru düzgün çalışıyorsa alınabilir
|
|
Çeyiz için yeni default item hayırlı olsun
|
|
Diş fırçası başlığını değiştirmeye gerek yok. 100 derece kaynar suyu fırçaya döküp tellerini içe doğru düzeltiyorsun. Soğuyunca sıfır gibi olur.
Bendeki oral-b diş fırçasınında pili öldü. Çok zor yere koymuşlar pilini değiştiremeyelim diye. Söktüm pilin bilgilerini dahi yazmamış braun. Nimh yazıyor pille ilgili sadece. Cetvelle ölçüp karşılaştırdım. Pilin arkasına da duba koymuş zor bulunan pil sansınlar diye. Dubaları erittim AA pil sığacak hale getirdim, yüksek kapasiteli pil sipariş ettim bekliyorum bakalım gelince takacağım. Su püskürtme neyse de kamera abartı olmuş. Bluetooth var diye konum iznide ister o uygulama. Zaten ingiliz şirketi. Doğrudan beş göz ülkelerine gider o 32 dişinizin görüntüleri. Şu konumda şu isimli kişinin dişleri diye sınıflandırılırsınız anında. Yüzünüzüde çeker. Gerek yok. Sadece buda değil. Banyoda durur diş fırçası. Özel görüntülerinizide kaydedebilirler, ruhunuz duymaz. İstedikleri zaman istedikleri kişinin diş fırçasındaki kameraya bağlanıp ses görüntü kaydı alabilirler. Diş fırçası kamerası mikrofonu hacklenebilir. 25bin TL’yi diş fırçasına normal bir insan gidipte vermez. Köşeyi dönmüş, kendini ensesi kalın zannedenler alır mutlaka. Neden? Çünkü pahalıysa iyidir kafası. İngilizler hedef kitlesine satmış olur ürünüde. Diş fırçasında kamera olmasındaki asıl amaç istihbarat toplamak. Mi5 emir vermiştir bunlara. Bu ingiliz hırtlarının tufasına düşmeyin. Diş fırçalamak mekanik bir iş. Kamera bluetooth wifi vb bunlar süs. Hedef kitleyi kandırıp veri toplamak amaçlı süs. |
|
Braunun diş fırçalarına karşı iyi bir alternatif oldu gibi gözüküyor
|
Benzer içerikler
- instagram para kazanma
- google asistan kapatma
- whatsapp görüldü kapatma
- whatsapp bildirim gelmiyor
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler