Nasıl kapandı kimse gittiniz yazar misniz lütfen ikinci amliyatim kapanmadı benim de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
diş cekiminde sinus açılması (5. sayfa)

-
-
Şuan son durum ne naptiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son durum ne
Merhaba geçmiş olsun sorununuz çözüldü mü acaba kurtulabildinizmi
Bende ayni dertten muzdaripim bir ay oldu iki sefer kapatildi hala kapanmadi
Benim dişi dişçi çekmemişti. Sinüs boşluğuna çok yakınmış. Sonra çene cerrahına yönlendirdi. Çene cerrahı çekti ve sinüs boşluğu açıldı. Kolumdan bir tüp kan alıp, o kanı makinede bir işlemden geçirip, sinüs boşluğuna doldurdu ve dikti. Böylece sorunsuzca sinüs boşluğu kapandı.
Özetle dişçiye üst dişleri asla ve asla çektirmeyin. Çene cerrahına çektirin.
-
Cok geçmiş olsun peki tamamen kapandimi birde sigara içiyor musunuz
Kapandı. İlk 3 ay o tarafla sert bir şey çiğnemeyin. Hatta hapşırmamak için antihistaminik içmeniz gerekiyor.
Sigara içmiyorum. Alkol de en az 1 ay içmeyin.
Diş ipi kullanın. Sadece diş fırçalamak yetmez. Mikrop kapmasın.
-
Ameliyatı yapan cerrah sadece iki gün sigara icmememi hapsurmamami sumkurmemeyi tembihledi okadar
Yeni dikiş atılmış bir bölge, iki gün değil iki ay da iyileşir. "O tarafla sert bir şey çiğneme" demişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8MB AGP -- 29 Mayıs 2023; 17:14:50 > -
Merhaba siz nasıl oldunuz sinus kapandimi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba sigara icerken cektigim hava direk burnumdan geliyordu sizdede aynimi olmus tu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X