Şimdi Ara

Diş Beyazlatma - Bleaching

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar, uzun zamandır diş beyazlatma konusu hakkında detaylı bir araştırma yapıyordum ve gereksiz çok fazla bilginin olduğunu fark ettiğim için kısa ve net bir şekilde süreci anlatıp herkesin işini kolaylaştırmak istiyorum.

    Diş beyazlatma işlemini ben üniversite hastanesinde yaptırdım ama sizler özel klinikte de yaptırabilirsiniz.


    Opalescence bu işte en bilinen ve tercih edilmesi gereken marka diyebilirim. Ben ofis tipi diş beyazlatma kitini aldım minimum 2 kişilik satılıyor ve fiyatı ortalama 750 TL ama ben tek kişilik temin ettim 300 TL gibi bir fiyata. Uygulama ücreti de 300 TL civarında yani sadece 600 TL gibi bir fiyata hayatımda sahip olmadığım dişlere sahip oldum diyebilirim.


    Üniversite Hastanesinde ise ilk muayene işleminden sonra Restoratif Diş bölümüne yönlendirildim ve randevu alıp süreci başlattım.


    Uygulama yaklaşık 1 saat sürüyor. İlk olarak diş etlerinizi korumak için özel bir jel sürülüyor. Ardından iki defa beyazlatma ajanı dişlerinize sürülüyor ( gülüş hattınızdaki dişlerinize ve dişlerin ön yüzlerine) 20 dakika bekletiliyor temizlenip tekrar 20 dakika mavi ışık altında bekletilip seans sonlandırılır. Bu uygulama genelde tatmin eder ama memnun kalınmaz ise farklı bir gün tekrar aynı uygulama yapılabilir.


    Seans esnasında sızlama olması muhtemel. Çok aşırı olmadığı sürece sabırlı olmak gerekiyor. Işlem sonrası 2 gün anlık diş sızlamaları olabiliyor.


    Işlem sonrası hemen dişler beyazlıyor olsa da iki hafta daha dişlere iyi bakılırsa dişlerin biraz daha beyazladığı söyleniyor.


    Işlem sonrası koyu renk pigmenti içeren içeceklerden bir ile iki hafta uzak kalmak uygulamanin etkisinin azalmasını engelliyor.


    Sigara kullanan insanlar için ise işlem çok kalıcı olmayacağı için önerilmiyor.


    Genel olarak bilinmesi gereken önemli hususlar bunlar. Çok alakasız ve önemsiz olmadığı sürece sorularinza yanıt vermeye çalışırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.kaanalper -- 23 Eylül 2021; 20:49:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.