Şimdi Ara

Diş / Alkol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Diş çekerken uyuşturucu iğne vuruyorlar ya bu akşam alkolde alabilirim, bir sorun çıkarmaz değil mi ? Sizlere bir sorayım dedim ne olur ne olmaz. Yarın için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 21 Ekim 2011; 18:55:32 >

yarın tok karnına git ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heroboy -- 21 Ekim 2011; 19:00:14 >

Orijinalden alıntı: Heroboy

sanmıyorum bir şey olacağını ama yinede bir doktora sormak lazım, anestezik madde sadece o bölgede kalıyor bütün vücudu ilgilendiren bir şey olmadığı için bir şey olmaz

Bilgilendirme için sağol arada "..dişçi de öldü" diye haberler çıkıyor ya içime bir kurt düştü, yaş tahtaya basmayalım dedim.

• bence alma yinede alkol kanama yapabilir çekilen yerde.

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

quote:

Orijinalden alıntı: Heroboy

sanmıyorum bir şey olacağını ama yinede bir doktora sormak lazım, anestezik madde sadece o bölgede kalıyor bütün vücudu ilgilendiren bir şey olmadığı için bir şey olmaz

Bilgilendirme için sağol arada "..dişçi de öldü" diye haberler çıkıyor ya içime bir kurt düştü, yaş tahtaya basmayalım dedim.

Aman hocam sen yinede bir bilene sor veya alkolu alacam diyorsan yarın tedaviden önce söyle, daha önce hiç böyle bir soru soran(en son ne zaman alkol aldınız?) diş hekimi görmedim ama onuda belirteyim.

• Söyleceğim tabiki. En iyisi ben alayım alkol olmadı başka zaman çektiririm ilgin için sağol tekrardan hocam.
    Diş Dolgusu Sonrası Yemek
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.