Şimdi Ara

DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
22.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dijitalbaskı

    o normal dirt rally yalnız 2 değil .. o harita 2'de yok. 1'in yanlış konuya yazmış olabilirsin

    aslında bilerek bu konuya yazdım
    dirt rally ye göre daha gerçekçi bir sim beklerken uncharted grafikli oyun videolarıyla karşılaşınca ilk oyuna gelen bu inanılmaz modun görülmesini istedim
    teamvvv fizikler iyi demesine rağmen dirt rally 2 den pek umudum kalmadı umarım codemasters beni yanıltır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle görüntülere sahip oyun üstü oyun gibi beklerken DİRT 4 çakması oyun gelmesi ne acı.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/dirtgame/status/1050732829066186753?s=09

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar copilotu 3 farklı seviye için 3 kez kaydediyormuş
    https://twitter.com/dirtgame/status/1051495346709250048?s=19

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dirt rally 2.0 için yaptığımız grafik eleştirileri ses getirdi

    teamvvv ilk yeni zellanda videosu için alay konusu olan video olarak bahsetmiş
  • Yarım yamalak oyun 6 tane ülke var ilk oyunun yarısı kadar başarıya ulaşabileceğini bile sanmıyorum umarım ben yanılırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Dirt rally 2 değil de Dirt 5 gibi duruyor oyun. Araçların ağırlığı yok olmuş gibi. Umarım genele hitap etmek adına oyunu basitleştirmezler. Grafikler de nereden baksan PS3 neslinden beri aynı. Geçen Dirt oyunlarını kıyaslayan bir video izledim, adam köşede oyunun adını belirtmese fark etmezdim. Gerçi hele de yarış oyununda grafiğe takilmiyorum ama Forza falan aldı başını gitti bunlar senelerdir aynı motoru kullanıyor buna rağmen ilerleme de kaydetmiyorlar. Codemasters potansiyelli bir firma ama çok yanlış yönetiliyor bence. Yapsana adam gibi Grid oyunu kici kırık project cars bile yokluktan nasıl satiyor. Adamlar bellediler bir Dirt içimiz dışımız toprak oldu yeter üst üste üçüncü oyun bu.
    Grid ve dirt 2 harikaydı. Keşke bu oyunların karışımı hem pist hem toprak supercar ve rally araçlarının olduğu bir festival oyunu yapsalar ama codemasters 10 sene önceki vizyonundan çok uzakta bir firma.
  • dirt rally yi 12 tl ye aldım ama gamepad ile hiç oynayamıyorum. yani oynuyorum da en kolayda bile derece yapıp yarış kazanamıyorum. zorluk derecesi git gide yükselen bir oyun yapmazlar umararım. en başta kolay seçen oyun sonuna kadar kolay gidebilmeli. open'dan clubman'e oradan ne bileyim master'a geçmek zorunda kalmak istemiyorum. onun yerine herhangi bir zorluk seviyesinde en dandik sınıftan başlayıp wrc class'a kadar gidilebilmeli. oyunun hastası ve ona göre donanımı olan en zorda oynar, klavyeci ya da gamepadci de en kolayda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUERRA

    dirt rally yi 12 tl ye aldım ama gamepad ile hiç oynayamıyorum. yani oynuyorum da en kolayda bile derece yapıp yarış kazanamıyorum. zorluk derecesi git gide yükselen bir oyun yapmazlar umararım. en başta kolay seçen oyun sonuna kadar kolay gidebilmeli. open'dan clubman'e oradan ne bileyim master'a geçmek zorunda kalmak istemiyorum. onun yerine herhangi bir zorluk seviyesinde en dandik sınıftan başlayıp wrc class'a kadar gidilebilmeli. oyunun hastası ve ona göre donanımı olan en zorda oynar, klavyeci ya da gamepadci de en kolayda
    Alışınca oynanıyor on liralık gamepad ile oynadım uzun süre. Yani klasik yarış oyunları gibi düşünüp her yarışta birinci olacağım kaygısı güdülürse keyif alınmaz. Haftalık eventlere falan bakın.
  • bana cort cıkcak gibi geliyo ama hayırlısı
  • Ön sipariş yaptım pusuda bekliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >













  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 28 Ocak 2019; 17:20:52 >
  • Görüntüler oldukça güzel..

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu geliştiriyorlar ön sipariş vereyim bende. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunları sadece online multiplayer oynayan biri olarak sizce ön sipariş vermelimiyim? Ne derece oynanır online modu bu oyunun?
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Online rx oynarsınız hocam bir de sadece zamanlamalarınızla şampiyonalara katılırsınız


    Desteklenen direksiyonların listesi açıklandı(Dfgt yok)

    http://blog.codemasters.com/community/02/dirt-rally-2-0-supported-peripherals-list/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 2 Şubat 2019; 0:5:43 >
  • Codemastersın 10 senedir cikarttiklari her oyunu her yil aldim. Cd li yillari saymiyorum. Direksiyon la ilgili her soruma hatta gizli kalmasi gereken sorulari ise ozelden yanitladilar. Bu sefer rekor hizda soruma twitter dan dönüş yaptılar. Oyun çıkışından sonra Kulüp sistemi (Klan) ekleyeceklermis oyuna. Yani kendi ligimizi ve online sampiyonamizi olusturup event ekleyip cikarip davet atabileceğiz Rally etaplarinda kendi leaderboardlarimiz olacak oyun efsane geliyor. :)

    Carve your way through a selection of iconic rally locations from across the globe, knowing that the smallest mistake could end your stage. You will need to rely on your instincts with the most immersive and truly focused off-road experience yet, including a new authentic handling model, tyre choice and surface deformation. Power your rally car through real-life off-road environments in New Zealand, Argentina, Spain, Poland, Australia and the USA, with only your co-driver and instincts to guide you. Race on eight official circuits from the FIA World Rallycross championship, complete with licensed Supercars and support series. Develop your team and cars around race strategies, and progress through a varied selection of Events and Championships in both a single player Career Campaign and a competitive online environment.

    • OVER 50 OF THE MOST POWERFUL OFF-ROAD CARS EVER BUILT – Tear through environments with an iconic roster of historic and modern-day rally cars, vw Polo GTI R5, Mitsubishi Lancer Evolution X & Citroen C3 R5. Also take on the challenging power of the Chevrolet Camaro GTR.4.

    • 6 REAL LIFE RALLY LOCATIONS –Take the wheel through the stunning environments of New Zealand, Argentina, Spain, Poland, Australia and the USA.

    • FEEL YOUR RACE – Improved handling, surfaces, fallibility and environments deliver the most authentic and focused off-road experience ever.

    • THE OFFICIAL GAME OF THE FIA WORLD RALLYCROSS CHAMPIONSHIP – Race at Barcelona, Montalegre, Mettet, Lohéac Bretagne, Trois-Rivieres, Hell, Holjes and Silverstone in a multitude of different series.

    • DEVELOP YOUR OWN TEAM – Create a team, hire your staff and expand your garage of vehicles as you choose.

    • TUNING – Tune your vehicle to suit your driving style and environmental characteristics. Alleviate wear and tear by configuring each car’s set-up, and upgrade your parts to ensure your vehicles are ready for whatever challenge lies ahead.

    • GET COMPETITIVE – Race the entire DiRT Community in Daily, Weekly and Monthly Challenges, with worldwide leaderboards and events.

    Post-launch DLC content.

    Season One will focus solely on rally content, and will introduce the following cars, liveries and environments to DiRT Rally 2.0 as per the following schedule:

    – Week 1: ŠKODA Fabia Rally, Citroën C4 Rally
    – Week 3: Monte Carlo Rally, Special Livery
    – Week 5: BMW M1 Procar Rally, Opel Manta 400, Special Livery
    – Week 7: Sweden Rally
    – Week 9: Ford Focus RS Rally 2007, Subaru Impreza, Special Livery
    – Week 11: Germany Rally
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.