Şimdi Ara

DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
8
Favori
22.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Kariyerde pro seviyesindeyim. Yaris esnasinda liderin onunde bitirmeme ragmen yaris sonunda 1. degil 6 yada 7. falab gosteriyor beni. Neden boyle oldugunu bilen varmi ? Herhangi bir penalty falanda olmadi. Tamirde vs.
  • ekremm_88 E kullanıcısına yanıt
    Etaplarda sonuncu başlamadıysan sadece senden önceki dereceleri geçmiş olursun. Senden sonra çıkan araçlar senden daha iyi süre yaparsa sıralaman geriler.
  • Kablocu_16 K kullanıcısına yanıt
    Kariyer modunda oynarken boyle oluyor. Yani class birincisi 8.30 sn yapmis diyelim. Ben 8.28 saniyede bitiriyorum .ona ragmen 4 yada 5 . falan oluyorum . Cozemedim bunu
  • ekremm_88 E kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Kariyer modunda da etaplardaki çıkış sıran değişiyor. Her ülkede ilk etap başlarken sanırım şampiyonadaki puan sıralamana göre çıkıyorsun. İlk 2 etaptaki sıralamana göre de sonraki etaplardaki çıkış sıran belli oluyor. Eğer ilk 2 etap sonucu 5. durumdaysan 3. etaba sondan 5. başlıyorsun ve sana gösterdiği 8.30 sn lik zamanda senden sonra çıkan 4 kişinin zamanı olmuyor. Onlar senden sonra çıkıp senden iyi yaparsa geriye düşüyorsun.
  • Eyw cok tsk ettim. Aydinlandim 😊
  • Almak isteyenler için Super Deluxe Edition 35 tl kesinlikle kaçırmayın

    Link
  • DIRT RALLY 2.0 DIREKSIYON AYARLARI
    Dirt Rally Options input Menusunden direksiyonu Seçin. Oncelikle Direksiyon ayarlarinizi Restore Default yapip sifirlayin. Ardindan Calbrasyona girin. Burada sizden ilk önce Direksiyonu sonuna kadar cevirip onay tusuna basmanizi istiyor bunu YAPMAYIN. Sona getirmeden saga dogru çevirdiğinizde tam 45derecede sabitleyip onaylayin. Sonraki asamada bu kez Direksiyon'u 90 derece dik konuma getirip onaylamanizi isteyecek (Yani 900 derece) Bunu da YAPMAYIN! Ounun yerine sola dogru iki tur cevirip 360 derece de onaylayin. İslemi dogru yaptiginizi teyit icin Ayarlardaki input bolumune girip Direksiyon'a ait "Advanced Settings" Menusundeki Steering saturation degerinin "45" Olup olmadigini kontrol edin. 45 gorunuyorsa olmuştur. Eger baska birim varsa Tur sayisini ve saga sola dogru kalibrasyon yonlerini degistirerek yeniden kalibre edin. Farkli markalar ve farkli donus acisina sahip Direksiyonlarda değişiklik gösterebilir.

    Diger ayarlar Ekran goruntusundeki gibidir. Brake Saturation'i dusurdukce frene az basarak daha hizli dokunmus olursunuz. Handbrake Saturation'i ise normal el freni kullanmayanlar(yani Direksiyon ustundeki bir tuşu atayarak kullananlar) ekran goruntusundeki gibi yaparlarsa Saturation'i genisletip deadzon degerini yarisi kadar yaptiklarinda Direksiyon ustundeki el freni icin atadiginiz tustan daha cok verim alirsiniz. Rally Cross bolumu icin avantaj saglarsiniz. Bu menude son olarak Soft Lock'u da kapayin. Vibration yani Forcefeedback bolumunu kendinize gore ayarlayabilirsiniz. O bolumde sadece Steering Center Force Enabled yani Direksiyon merkezlemesini kapatmanizi(Off seçilmeli) oneririm bu sekilde aracin on kismini iradeniz disinda toparlamaya calismasinin onune gecersiniz. Etap etap zemin farkliligi ve Rally crossu goz onune aldiginizda hem direksiyonunuzun omrunden de yememek adina buradaki ayarlari dusuk tutmanizi tavsiye ederim. (Asist olarak sadece Stability acarsaniz pist ve arac farkliliklari icin onlem almis olursunuz, diger asistleri acmaksa size kalmiş)


    DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU] DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU]

    DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU] DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU] DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU] DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU] DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Direksiyon 360 çok az değil mi hocam 450 derecede kullanıyorum ben çok uzun süredir çok memnunum
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    Olmasi gerekenlere gore her disiplinde her pistte stabil gidemiyorsun WRC 8 performansı bekleme bu oyundan. 360 dereceden once 45 dereceye takilman gerekirdi. Ayarlari denedikten sonra yorumlamanizi rica ederim. Sen 450 dereceyi kalibre ederken kac tur attirdiginda onemli. Ayrica Sen Pc de oynuyorsan Thrustmaster in programiyla bir suru ince ayar yapabiliyon ama konsoldaki adam icin sikinti buyuk hatta pc deki bazi ayarlar konsolda kapali. Konsollar icin Ana konu galiba yok varsa orayla paylasmam oradakiler icinde iyi olur. Mantiga gore gidince 360 lik aci F1 open wheel araclar, 450-540 Rally, 720-900 binek araclar ve Gt siniflari icin 1080 ve yukarisi da Eurotrucklar icin. Bunlarin farkindayim bir cok oyunda da ise yariyor ama en buyuk sikayetler Dirt Rally 2.0 in o tatli ayarinin bulunmamasi ile ilgiliydi. Dirt 4 te mrdela hic bunun gibi ugrasmiyordun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anaoglu

    Ps 1 den itibaren oynuyorum dirt rally wrc lisansı alamadı
    Nedendir bilmiyorum
    Almak istemiyor da olabilirler
    En son sony nin elindeydi lisans sonra gittiler mal bir firmaya verdiler
    Ne araç ağırlığı var ne de rally var.
    Dirt rally gerçekten aşmış durumda ama wrc lisansı olmaması kötü etap eksikliği de var
    WRC 4 ten beri ilk kez bu yıl o firma iyi iş yaptı(WRC8 AMA GRAFİK FELAKET KONSOLDA) ama WRC Resmi oyun olduğu için çok fazla dirt rally gibi ekstra içerik koyamıyor. Aslında Dirt rally nin lisans almaması çok kötü değil.
  • steamda indirimde goy edition paketini az önce aldım ilk defa oynayacağım tavsiyesi olan varmı g29+vites seti ile deneyeceğim.
  • Codemasters, 2023 yılından itibaren Dünya Ralli Şampiyonası'nın oyun lisansını Bigben Interactive'den devralacak.

    Anlaşmaya göre Codemasters, 2023-2027 yılları arasında WRC oyununu geliştirme ve yayınlama konusunda özel bir lisansa sahip olacak. #WRC #Codemasters
  • İlk mesaj ve başlık güncellendi.
  • Klavye ile bile çok rahat oynanıyor. Parasını kuruşu kuruşuna hak eden bir oyun. İyi ki almışım . Yalnız Dirt 4'ü boşa almışım kimse de dur demedi
  • Gokhandsome kullanıcısına yanıt

    2 gün önce dirt 2 0 ve 4ü 16 tlye aldım denemedim ama 4 kötü mü?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    2 gün önce dirt 2 0 ve 4ü 16 tlye aldım denemedim ama 4 kötü mü?

    Ben hiç beğenmedim hocam. Araç çok hafif drit 4'te fakat 2.0'da daha ağır araba kıyıya köşeye gidince toparlanabiliyor. Dirt 4'te çok uçtum pistten hafif kenara değdiğin zaman zor toparlıyorsun yada pist dışı kalıyorsun. Yol tutuşu 2.0'da daha iyi bana göre.

  • Gokhandsome kullanıcısına yanıt

    anladım teşekkürler 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    anladım teşekkürler 

    Rica ederim hocam keyifli oyunlar DiRT Rally 2.0 (2019) [ANA KONU] 

  • klavye ayarları için böyle bir video buldum "wasd" tuşları için isteyen arkadaşlar var ise uygulayabilir

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.