Şimdi Ara

DiRT 5 (2020) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
6.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Yahu bu Dirt 2 şahane oyunmuş. Grafik, araç ağırlığı ve fiziği, eğlence. Codermasters 2009 yılında bu oyunu yapabilmişse niye sonradan giderek koftileşmiş akıl alır gibi değil.

    Yalnız Windows Live belası yüzünden oynayamıyorum. Oyun başı üç beş yarış yaptım hepsi silindi save dosyası kaydetmemiş. Allahın belası Windows Live kabus gibi nereden nasıl çıkacağı belli olmuyor seneler sonra gelip buluyor sizi.
    Local bir gfwl hesabı oluşturup oynayabilirsiniz.
  • Yaptım yaptım. Biri seneler önce paylaşmış çözümü. Redist klasörünü silip bir tane dll dosyası var onu oyunun klasörüne atıyorsunuz düzeliyor.

    Şimdi de oyunu açtığımda kayıt dosyalarını okurken donup kalıyor işlem yaptırmıyor pcyi resetlemek zorunda kalıyorum. Windows Live silinince böyle oldu zannedersem. Uğraşmak istemiyorum. Güzel oyundu ama üzdü keşke codemasters steame eklese.

    Ya başlığı çöp ettim kusura bakmayın da bu sefer yaptım sanırım. Şu local dosya oluşturma olayıyla offline profil yaratmak gerekiyormuş. O da biraz gözden uzak bir yerde olduğu için açılışta gözüme çarpmamış. Ufak ufak oynuyorum gerçekten çok keyifli be bugünün oyunlarında şu oyun keyfi yok işte. Gerek level sistemi gerek para kasıp kendi aracımızı almak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 26 Mayıs 2020; 18:12:14 >
  • Bugün kariyer bölümü hakkında yeni bilgiler paylaşılacakmış sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhans19

    Bugün kariyer bölümü hakkında yeni bilgiler paylaşılacakmış sanırım.
    Evet, akşama doğru gelir muhtemelen. İlk mesaja eklerim detayları.
  • Codemasters son yıllar da ilerlemek yerine geriye gitmişti. İstifa edenler mi var bilmiyorum. Ama bu sefer iyi çalışmışlar gibi. En azından fragmana :) En güçlü yanlarını koymuşlar oyunun. Diğerinde daha genel bir tanıtım var. Bir de bu ekibe onrush yapımcılarından katılan var mı? Fragman neredeyse onrush






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim770 -- 1 Haziran 2020; 21:33:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DiRT 5 (2020) [ANA KONU]
    Codemasters, WRC lisans olayını halletmiş ve 2023'te ilk lisanslı oyunları geliyormuş.

    Dirt Rally 3 gelse WRC ile harika olmaz mı
  • İlk mesaj ve başlığı güncelleyiverdim.
  • Dirt 5 oyununun kariyer moduna ait detaylar paylaşıldı

    Geçtiğimiz ay gerçekleşen Inside Xbox etkinliğinde DIRT 5‘i duyuran Codemasters, bugün yayınladığı bir blog yazısında oyunun kariyer modunu detaylı olarak açıkladı. Geliştirici firma tarafından yapılan açıklamalar göre oyunda kariyer moduna Alex Janieek isimli bir karakterle başlanacak. Ayrıca oyunun senaryo modu önemli bir yere sahip olacak.

    Dirt 5'in kariyer modu hikayedeki kilit anları kapsayacak şekilde beş bölümden oluşacak. Her bir bölüm oyuncular için birden fazla yol sunacak. Bu nedenle, oyuncular hangi etkinliklere katılmak istediklerini kendileri seçebilecek. Oyuncular dilerse, oyundaki her yeri içeren 9 farklı yarış türünde toplamda 130’dan fazla etkinlikte yarışabilecek. Her yarış kazanıldığında ise, daha fazla etkinliğin kilidi açılmış olacak. Ancak bir sonraki bölüme geçmek için yarışı en az 3. bitirmeniz gerekiyor. Ayrıca yarışı ne kadar üst sıralarda bitirirseniz, o kadar çok stamp kazanacaksınız. Toplayacağınız bu stampları ise her bölümün ana etkinliğine girebilmek için kullanacaksınız. Böylece ne kadar iyi yarışırsanız, o kadar hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz.




    Oyunun kariyer modunda 20 gerçek dünya markası yer alacak. Monster Energy, Sparco, Michelin, Fatlace ve Codemasters bunlardan sadece birkaçı. Oyuncu bir sponsorluk anlaşması imzaladığında o markanın özel bir görünümüne, üniformasında kullanacağı etiketlere, sözleşme bonusuna ve daha birçok ödüle sahip olacak. Ancak her sponsorun kariyerinizde ulaşmanızı istediği hem kısa hem de uzun vadeli bazı görevler bulunuyor. Size verilen görevleri tamamladığınızda, oyundaki sıralamanızı yükseltebileceksiniz. Üst sıralara ulaştığınızda ise sizi bir ödül bekliyor olacak. Ayrıca oyuncular kariyer modunda istedikleri zaman yeni bir sponsora geçiş yapabilecek. Bununla birlikte, bir sponsordan erken ayrıldığınızda sponsorunuzun minimum yarış sözleşmesine uymadığınız için daha az ödül alacaksınız. Burada asıl soru şu. Bir markaya mı sadık kalmak istersiniz? Yoksa birden fazla markanın yolculuğunuz boyunca size neler sunabileceğini görmek mi? Seçim senin.

    Son olarak oyunun 5 Ekim 2020 tarihinde Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, PC ve Google Stadia platformları için piyasaya çıkacağını belirtelim.


    KAYNAK:https://www.merlininkazani.com/dirt-5-oyununun-kariyer-moduna-ait-detaylar-paylasildi-haber-110839




  • Buraya yazıyorum, bir sene içerisinde %75 indirim görür Steam'de, görmezse de %66. Dirt Rally'ye doğru düzgün parkurlar ve arabalar ekleyecekler diye bekliyordum bir zamanlar, Codemasters'ı iyi tanıyamamışım. Adamlar her sene oyun basıyorlar. Dirt 1 ve Dirt 2'nin tadını yakalayamıyorum artık bu seride. Dirt 2 'yi orijinal almıştım 50 liraya. Hey gidi, çok güzel menüsü vardı ya. Karavanda falan.
  • forzadan sonra çok kapalı geliyor bu oyun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ressam

    Buraya yazıyorum, bir sene içerisinde %75 indirim görür Steam'de, görmezse de %66. Dirt Rally'ye doğru düzgün parkurlar ve arabalar ekleyecekler diye bekliyordum bir zamanlar, Codemasters'ı iyi tanıyamamışım. Adamlar her sene oyun basıyorlar. Dirt 1 ve Dirt 2'nin tadını yakalayamıyorum artık bu seride. Dirt 2 'yi orijinal almıştım 50 liraya. Hey gidi, çok güzel menüsü vardı ya. Karavanda falan.
    Yeni Grid kısa sürede %60 küsürlük indirim görmüştü yanılmıyorsam. Bu da görür muhtemelen 1-2 aya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk oynanış videosu geldi. Şuanlık birşey söylemek için erken. Umarım fh4 gibi güzel grafikli içi boş bir oyun çıkmazda eli yüzü düzgün bir arcade çıkartırlar.

  • Olumlu bir his uyandırmadı. 2010 yılında falan olsak belki gideri vardı diyeceğim. Gerçi benim yarış oyunu zevkim simülasyona kayalı çok oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Olumlu bir his uyandırmadı. 2010 yılında falan olsak belki gideri vardı diyeceğim. Gerçi benim yarış oyunu zevkim simülasyona kayalı çok oldu.
    Bu görüntüye görüş bildirmek zor. Şöyle farklı pistlerde farklı araçlarla 3-4 video daha çıksın sonra bakarız.
  • Gameplay bilmem dikkat ettiniz mi baya fps düşüklüğü var.Gameplay fps düşüklüğü yüzünden akıcı değil.Gameplay yayınlayacaksanız 60 fps olması lazım böyle yayınlarsanız kimse beğenmez.Ben codemaster firmasını severim ama sanırım eskı yazılımcıları işten ayrılmış bu firmanın.Son oyunlarıda dahil eski dirt serilerindeki fizik sürüş vs yeni oyunlarından göremiyorum nedense...


    Not:Yayınlanan video sanırım next Gen değil.Ya da bana öyle geldi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 20 Haziran 2020; 23:50:40 >
  • Codemasters, Dirt 5’e yeni nesil konsollar sayesinde gelecek iyileştirmeler hakkında konuştu
    https://www.donanimhaber.com/codemasters-dirt-5-e-yeni-nesil-konsollar-sayesinde-gelecek-iyilestirmeler-hakkinda-konustu--122908
  • Yeni oynanış videosu çıkmış.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciclista

    Yeni oynanış videosu çıkmış.


    Bu videodan sonra oyuna karşı 1 gram olan beklentimde eser miktarda beklentiye kadar düştü. Bildiğin dirt showdown 2 olmuş bu.

    Sanki dirt oyunu değilde adı sanı duyulmamış küçük bir firma ps3ün son dönemine sıfır beklentiyle oyun yapıyormuş gibi. Grafikler dirt showdown 2ye hd mod gelmiş gibi. Birde ciddi renklerden çok çocuksu tasarım var. Son zamanlarda oyunlardaki aptal pembe renk modası dirt 5tede var gibi. Heryere pembe renk sıkıştırmaktan ne anlıyorlarsa rage 2, farcry 5 new dawn, nfs heat ve şimdide dirt 5te pembe renk inadına inadına göze sokuluyor. Sanki bir tarikat oyunlar üzerinden milleti birşeylere yönlendirmeye çalışıyormuş gibi nedir bu aşırı pembe renk sevdası. Nerdeyse call of dutyde bile Priceın sakalını pembe yapacaklar. 2 senedir 5 oyundan 3ü bu aptal heryere pembe renk basma modasıyla çıkıyor. Arabanın stop lambası bile neredeyse kırmızı yerine pembe yanacak.

    Şimdi başka bir videoda daha net gördüm. Arabanın sağa sola çarpışlardaki tepkisi berbat. Oyun daha demodan bile "abi çokta beklentiye girmeyin yhaaa" der gibi. Keşke dirt 2ye yeni yollar ve yeni arabalarla remake yapsalardı. Anlaşılan bu serinin en iyi oyunu hep dirt 2 olarak kalacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 26 Haziran 2020; 12:55:19 >




  • arkadaşlar sanırım bu oyun arcade dimi ?

    galiba Drit rally olalar simulasyon sadece dirt olanlar arcade mantığı ile çıkıyor



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 8 Temmuz 2020; 14:5:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.