Şimdi Ara

DIRT 3 WINDOWS LIVE PROFIL OLUŞTURMA PROBLEMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayarıma orjinal Dirt 3 oyunu kurdum. Windows Live hesabım üzerinden girmeye çalıştığımda İnglizce olarak '' Profil indirliyor, bu birkaç dakika sürebilir '' vb. diyor. Ancak bir türlü indirme işlemi bitmiyor. Kendi live hesabım üzerinden oyuna giremiyorum. Yerel bir hesap oluşturduğumda ise daha sonra save yapmıyor. Her girşimde benden yeni bir hesap istiyor. Bilenler yardımcı olsun lütfen.

• genel bir sorun var dirt3 te birçok kişi hesap oluştursa bile save yapamıyor
    dirt3 forumunda birçok şikayet var
    önerdikleri çözüm yeni bir windows kullanıcı hesabı yaratıp oyunu o hesap üzerinden oynamak
    ama bazısında oda çözüm olmamış
  • sikirdow uda virüs olarak görüyor oynayamadım gitti ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

sikirdow uda virüs olarak görüyor oynayamadım gitti ya

avast free önerebilirim eğer kullandığınız antivirüs sizin çok önemli değilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

sikirdow uda virüs olarak görüyor oynayamadım gitti ya

Sanırım Nod32 kullanıyorsun.Aynı sorun bende de vardı.Oyunu kurduktan sonra Nod32'yi devre dışı bırakarak daha sonra crack işlemini yapıyorsun.Nod32'den DiRT 3'ü kurduğun klasörü tarama dışı bırakıyorsun.Böylece sorun çıkartmıyor.
  • Merhaba arkadaşlar! Bu son markafoni aral game kampanyasından dirt 3 pc dvd aldım. Fakat önceki orjinal gta 4 ve street fighter 4 oyunlarında windows live id'm ile hesap oluşturabildim fakat dirt 3'te windows live id'm ile profil oluşturamıyorum. Belirttiğinz product key daha önce aktif edilmiş yazıyor. Tam tersi oyunu daha bu sabah kurdum ve belirttiğim gibi de profil oluşturamadım. Bir çözümü var mıdır? Arala game'i bile aradım, mial attım. Bakalım yarın ne cevap gelecek! Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEPHYR

genel bir sorun var dirt3 te birçok kişi hesap oluştursa bile save yapamıyor
    dirt3 forumunda birçok şikayet var
    önerdikleri çözüm yeni bir windows kullanıcı hesabı yaratıp oyunu o hesap üzerinden oynamak
    ama bazısında oda çözüm olmamış

ev arkadaşım oynayabiliyor. Bende ki save yapmıyor kafayı yiyecem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 25 dualsense ses sorunu
    4 ay önce açıldı
    Football Manager 20 fps problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.