Şimdi Ara

Dirt 3 Turnuvası ( İstanbul, Ankara İzmir, Bursa ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FIRTINA

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Allah belalarını versin böyle şike görmedim 1.16 nedir lan jet mi sürmüş bu adam? Ben şimdi ARAL'ı ana avrat söven bir mail atmazsam adam değilim. Birde bugün beni arayıp wheel kazandınız dediler (sıralama da 5. ve 9. kişi benim) al onu münasip bir yerine.... allahım yarabbim ya.

ROFL.Çağlar sende az çakal değilmişsin.Serdar Saçaklı

Ayrıca o 1.16 yı yapan adam %99 Pro class bi arabayla yaptı ya da tur zamanı tamamen sallama.

Serdar kardeşim olur onun ismini yazdırmıştım ne olur ne olmaz diye.

Feel True Power

The most powerful console ever!

• Genede yetmemiş Çağlar, bak adamlar 1.16 yapıp geçmiş seni
  • 1:16 ya hiç inanamadım.Oyunda dünya 1. si zaten 1:20 yapmış.Ben kasa kasa en iyi 1:21:537 yaptım.Daha ne kadar kusursuz sürülebilir de 1:16 yapılabilir anlamıyorum özellikle de o doğru çalışmayan adaletsiz sistemlerle.

Orijinalden alıntı: FIRTINA

Genede yetmemiş Çağlar, bak adamlar 1.16 yapıp geçmiş seni

Şike var şike.

Feel True Power

• Böyle durumlarda kime şikayet edilir bu firma? Sonuçta turnuva düzenlemek için bir yere bildirmesi, izin alması gerekiyor. Bazı kuralları olması lazım. Bu olay kaykay kullanan birinin 120 kms'yi gördüm demesi ile aynıdır. Biz de yiyelim yani. Fiyatları kafalarına göre arttırıyorlar, yarışma sonuçlarını kendileri belirliyorlar. Aral 1,26,268'yi 1,16,268 mı okudun kardeşim nedirr???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icarusfly -- 8 Haziran 2011; 23:07:52 >

##Damon Stoudamire##Tracy Mcgrady##Vince Carter##Cris Bosh##Marcus Camby
  • erşahı bulun
  • you tube'da 1:18 olan bir video gördüm,akşam bende deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icarusfly -- 9 Haziran 2011; 17:50:08 >

Feel True Power

• Benim bu aral ile işim olmaz artık, kazanma şansım zaten yoktu ama şu 1.16 meselesi ile ilgili olarak mail attım kendilerine cevap bile alamadım ne yazık ki!

Ya aralın kendisi şike yapıyo, yada o beylikdüzündeki eleman bir arkadaşını hızlı bir araba seçtirerek hile yaptrıyor ve bunu aralda yutuyo, yayınlıyo skoru. Ama IM-KA-AN-SIZ bir skor olunca bu adamların maskesi direk düşüyo, bunca milletin önünde gülünç duruma düşüyolar. Hani aral çift zar atma turnuvası düzenlese, millet 6-6 attık yaşasın diye sevinirken aralın sonuçlarında birinci 7-7 atmıştır diye açıklama yapmalarıyla aynı şey bu. Artık kendileri ile alışveriş yaparken bir daha düşünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icarusfly -- 10 Haziran 2011; 0:46:40 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.