Şimdi Ara

Dirt 3 Turnuvası ( İstanbul, Ankara İzmir, Bursa ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 7 Haziran 2011; 14:08:42 >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Hediye edecekleri xbox belki 3k dan dönen falcon boardlı bir makinedir
  • aral senin

1nci kişi 1,16,268 yapmış. Bu imkaansız bir skor. Bunu codemastersdan biri bile yapamaz. 1.20'nin altına düşmek mümkün değil bu pistte. Kesinlikle 1nci dedikleri kişi yalan
  • hakkaten imkansız, 29.cu sıradayım
  • Ben haftasonu mediamarkt'taki yetkiliye baktım, elinde kağıt, isimleri iletişim bilgileri ve süreyi yazıyor. Nereden bileceksiniz ki bu listeyi tutan tüm yerlerde görevlendirilmiş kişilerin kendi arkadaşlarına veya yakınlarına iltimas geçmeyeceğini? Bunun garantisi var mı? Ya tek bir yerde herkesin gözü önünde yapılır bu turnuva ya da noter huzurunda tüm yerlerde yapılır. Sonuçlar kesinlikle şüpheli görünecektir. Ben durumu hemen fark ettim ve turnuvaya kayıt ettirmedim kendimi. Güven duygusu olmadıktan sonra katılamazdım. Düşünün o listeyi hazırlayan 1.10.235 gibi bir değer yazsa, kim itiraz edebilir ki? Etsenizde ne değişir ki? Birinci olan noter huzurunda o dereceyi bir daha yakalasın...Yakalayabilirse....

ilave olarak şunu da belirteyim bazı yerlerde yardımcı ayarlar açık oynatılırken bazı yerlerde yardımcı ayarlar kapalı oynatıldığına dair forum üyelerinin şahit olduğu durumlar söz konusu. Yani bir defa şartlar eşit olmamış. Şartlar eşit olmayınca adil bir turnuva olmaz ve geçerliliğini yitirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 8 Haziran 2011; 18:18:53 >

GTS-GT7 - GTTY Dayanıklılık Şampiyonası Şampiyonluğu

eracingacademy - 2.si
    TOSFED - Dijital Kış Kupası 3.sü
    Real Racing is better than any Racing Simulator...

• 1,16,268 mümkün olmayan bir skor. Yanlışım varsa düzeltin lütfen, şahibe var kesinlikle. Youtube gibi yerlerden de baktım bu piste yok böyle bir sonuç

Mümkün mü acaba böyle bir skor hahaha. Zor olanı yaparız ama imkaansız zaman alır lafı gerçekmiş meğer.

Vay be Aral. O kadar oyunu bilen kişi var, bilgi sahibi olan var. Dümdüz gidilecek bir pist olsa bile zor olurdu sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icarusfly -- 8 Haziran 2011; 18:34:48 >
  • Bende beylikdüzünde katıldım ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim o laglı ekranlar ve dualshock ile 1.16 yapmak İM-KAN-SIZ.Fizik kanunlarına aykırı.Ya bir glitch oldu ya başka otomobil kullanıldı ya başka birşey ama normal koşullarda yapılamaz o skor.
  • aral yatmış üstüne , güzelde reklamını yaptı yine.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Yarışma sonuçlarını merakla bekliyordum, ama ilk 10'a bile giremedim ben

2-3-4 ve hatta mağaza ikincisi olan kişi mail/ telefon etsin Aral'a. Hediye alamayan almış olur hakkını. Bariz bir şekilde adam kandırıyorlar. Yazık
  • Allah belalarını versin böyle şike görmedim 1.16 nedir lan jet mi sürmüş bu adam? Ben şimdi ARAL'ı ana avrat söven bir mail atmazsam adam değilim. Birde bugün beni arayıp wheel kazandınız dediler (sıralama da 5. ve 9. kişi benim) al onu münasip bir yerine.... allahım yarabbim ya.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • İzlemek İsterdim

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Allah belalarını versin böyle şike görmedim 1.16 nedir lan jet mi sürmüş bu adam? Ben şimdi ARAL'ı ana avrat söven bir mail atmazsam adam değilim. Birde bugün beni arayıp wheel kazandınız dediler (sıralama da 5. ve 9. kişi benim) al onu münasip bir yerine.... allahım yarabbim ya.

ROFL.Çağlar sende az çakal değilmişsin.Serdar Saçaklı

Ayrıca o 1.16 yı yapan adam %99 Pro class bi arabayla yaptı ya da tur zamanı tamamen sallama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRTINA -- 8 Haziran 2011; 22:22:44 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.