Şimdi Ara

Dirt 3 Turnuvası ( İstanbul, Ankara İzmir, Bursa ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralın yapacağı turnuvada adalet falan beklemeyin arkadaşlar. Cevahir'de şansımı deniyim dedim, adam tüm assistleri açmış bana kapattırmadı kapatırsan süreyi geçerli saymam dedi baya tartıştık. Corner breaking'i açmış yolda giderken kendi kendine fren yapıyor araç. Aral'la işim zaten olmazdı artık 50 liraya son oyunları satsalar bile almam. Kimseyi bilgilendirmeden turnuva yapıyorlar kendi çaplarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 5 Haziran 2011; 13:27:43 >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Ah ulan burada bi turnuva olacaktı ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 5 Haziran 2011; 13:55:12 >

Merak ettim şimdi açtım 1.24.243 yaptım 2. denemede. İstanbulda olsaydım katılırdım

Biraz daha sindirdikten sonra 1.22.775 oldu. 1.21 de yapılır ama klavyeyle yada gamepadle zor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverD@Se -- 5 Haziran 2011; 15:17:59 >

##Damon Stoudamire##Tracy Mcgrady##Vince Carter##Cris Bosh##Marcus Camby
  • quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

Beyler turnuva sonucları hangı sıteden acıklanıo bı bılgısı olan varmı

aralgame.com da açıklanacakmış sanırım.

Feel True Power

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Turnuvalar bıttı sonuclar yok galıba hala bu arada 2. lere verılcek oyun seti 300 tl cıvarı super vallahi dun 2. olarak kapatmıstım ama bugun kesın gecen olmustur

• keşke katılsaymışım ankara ankamall electroworlde xbox ile oynanıyor muydu

Orijinalden alıntı: ooO RACE Ooo

keşke katılsaymışım ankara ankamall electroworlde xbox ile oynanıyor muydu

bende merak ettim ankamall den katılacaktım
    quote:

Orijinalden alıntı: ooO RACE Ooo

keşke katılsaymışım ankara ankamall electroworlde xbox ile oynanıyor muydu

quote:

quote:

Turnuvalar bıttı sonuclar yok galıba hala bu arada 2. lere verılcek oyun seti 300 tl cıvarı super vallahi dun 2. olarak kapatmıstım ama bugun kesın gecen olmustur

Dostum tüm mağaza da yapılan skorlar toplanıyor senin oynadığın mağazadaki skorlar değil. Kısacası 1.27 ve üzeri derece yapanların ilk 3'e gireceğini sanmıyorum.

Feel True Power

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum tüm mağaza da yapılan skorlar toplanıyor senin oynadığın mağazadaki skorlar değil. Kısacası 1.27 ve üzeri derece yapanların ilk 3'e gireceğini sanmıyorum.

ha oyleyse kesınlıkle gıremem ya ben her magazaya ayrı hedıye verıyolar sanıorum oda cok sacmaymıs ya 100 lerce kısının katıldıgı seye 1 tane x360 mı verıo koca fırma oda ıyımıs

• Aynen öyle ARAL iyice pinti olmuş anlaşılan.

Feel True Power

• Ah bir Gran Turismo 5 turnuvası yapsalardı + Driving Pro Force de olaydı. 1. Değil GAMER OF THE YEAR olurdum...Neyse GT5 bekleriz bizde
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • Bu saate kadar GT 5 turnuvası yapmadılarsa bu saatten sonra da hiç olmaz zaten(Sony'yi kast ediyorum). Zaten GT 5'i aral getirmediği için aral'dan GT 5 turnuvası beklenemez o da ayrı mevzu.
  • Geçin arkadaşlar bu ne rezalet, ne saçma bir turnuvadır.Cevahir'e gidiyorum ayarlarda oynama yapılmaz deniyor bir kere oynama hakkınız var deniyor.Virgin'e gidiyorum orada oynayan millete ayarlar ile oynama şansı tanınıyor.Üstüne iki kez de oynama şansının tanındığını gördüm.Olmaz böyle rezalet.Bu arada yanlış anlaşılmasın buradaki tüm sorunun Aral'da olduğunu düşünüyorum çünkü görevli arkadaşlar farklı tellerden çalıyorlar.Demek ki yeteri kadar bilgilendirilmemişler.

Dediğim gibi dün İçerenköy'de stand var ama görevli arkadaş yoktu.Bugün Cevahir'de küçücük televizyonda oynatıyorlar, Virgin'de normal ebatlarda bir tv de şans tanıyorlar.Tamamen bir adaletsizlik dengesizlik abidesi bir turnuvadır bu.Neyseki bitti.Aynı zamanda Virgin'de kullanılan televizyonda aşırı derecede 'lag' olduğunu da belirteyim.Artık gerisini siz düşünün arkadaşlar.

Ayrıca 'denge kontrolü' açık şekilde dün evde 1:21:537 yapmıştım.Ama rezalet ve birbirinden farklı sistemler ve kurallardan dolayı bugün en iyi 1:35 küsür yapabildim.Bundan sonra Aral'ın turnuvalarına katılmadan önce defalarca düşüneceğim.Bu arada bu yorumlarımın iyi bir skor yapamamakla en ufak bir alakası yok, önce bir yarışma düzenleniyorsa her şartın adil olması gerekir ki iyi olan hakettiği sonucu alabilme şansına sahip olsun.Düşünsenize futbol sahasında bir kalenin küçük diğerinin büyük olduğunu bunun gibi bir şey!!!Umarım bundan sonraki turnuvalarda yapılan bu acayip hatalardan ders alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS_228 -- 6 Haziran 2011; 0:04:14 >

• Zaten direksiyon seti kurulmadan yapılan araba yarışı turnuvası da bambaşka bir olay.Yorumsuz.

Feel True Power

• Ben beylikdüzündeki "turnuvaya" katılma talihsizliğinde bulundum.Oynattıkları sistemde 16-20 tane lcdyi birbirine bağlamışlar öyle oynatıyorlardı.Haliyle tvlerin çerçevelerinden yolu görmek mümkün olmuyor.Fecaat kontrollerle de birleşince kötü bir zaman yaptım.Kötü bir organizasyondu açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.