Şimdi Ara

Dirt 3 Turnuvası ( İstanbul, Ankara İzmir, Bursa ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turnuva sanırım Toyota(Castrol) aracını ve Michigan pistini içeriyor doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 4 Haziran 2011; 20:55:07 >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

Turnuva sanırım Toyota(Castrol) aracını ve Michigan pistini içeriyor doğru mudur?

aynen oyle

##Damon Stoudamire##Tracy Mcgrady##Vince Carter##Cris Bosh##Marcus Camby
  • İstanbul'da xbox 360'ta oynadığımız mağaza var mı?

Orijinalden alıntı: NecronLord

İstanbul'da xbox 360'ta oynadığımız mağaza var mı?

Evt var mı?

Eğer X360 da oynatsalardı ben 1.25 in de altına düşerdim.

Feel True Power

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

İstanbul'da xbox 360'ta oynadığımız mağaza var mı?

Evt var mı?

Eğer X360 da oynatsalardı ben 1.25 in de altına düşerdim.

1.29 yaptım kı 3. oynayısımda 1.27 de yaptım eger x360 la oynayabılseydım bende kesınlıkle ınerdım o rakamlara ps3 gamepad de oyun oynanmıyor vallahı japonlara ozel yapılmıs resmen kucucuk

##Damon Stoudamire##Tracy Mcgrady##Vince Carter##Cris Bosh##Marcus Camby
  • quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

quote:

Turnuva sanırım Toyota(Castrol) aracını ve Michigan pistini içeriyor doğru mudur?

aynen oyle

Peki Michigan'ın hangi etabında ? Kenton mu yoksa lighthouse mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS_228 -- 4 Haziran 2011; 22:57:43 >

quote:

quote:

aynen oyle

Lighthouse dostum.

Feel True Power

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen oyle

Lighthouse dostum.

Sağol dostum, peki asistler nasıldı?Otomatik vites mi yardımlar var mıydı, merak ettim.

• Ne o evde iyice antreman yapıp yarın yardıracaksın sanırım.

Feel True Power

• quote:

Ne o evde iyice antreman yapıp yarın yardıracaksın sanırım.

• 1.25.485 yaptım,assistler kapalı daha iyisini yapana helal olsun.

Orijinalden alıntı: FIRTINA

o süreleri assistler kapalı yapamazlar zaten, tüm asssistler açıktır bence,yol çizgisi vs.

Ben oraya gittiğimde adam tüm asistler açık halde oynatıyordu dedim tüm yardımları kapat. Emin misin dedi evet dedim. Yani 1.26 lık zamanı ABS hariç tüm yardımlar kapalı halde yaptım. Eski oyuncuyuz baya öyle yol yardımı vs. hayatımda açıp oynamadım.

quote:

1.25.485 yaptım,assistler kapalı daha iyisini yapana helal olsun.

Turnuva da mı yaptın evde mi? Ben 1.25.058 yaptım orada ama işlemedi kağıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 5 Haziran 2011; 0:34:39 >

Feel True Power

• bugün gittim.beylikdüzü mediamarkt'a.Baştan söyleyeyim mediamarkt bu işi savmaya başladı.Saat 6 da gittim kimse yok.Dedim adama burda turnuva olacağı yazıyor ilgilenirmisiniz diye benim öyle birşeyden haberim yok diye diye mağazayı dolaştırdılar bana.Sonra bıraktım turnuvayı felan zaten kimselerde yoktu oturdum bi direksiyon standında dirt 3 oynayayım dedim.Dfgt idi direksiyon fakat iş rezil boyutta.Ne gaz pedalı çalışıyor ne fren ne de sağ sol direksiyon hareketleri.3 hafta önce gitmiştim makina kapalıydı sorduğumda "çalışmıyor" demişlerdi.3 hafta oldu hala düzeltmedinizmi belki ben bu direksiyonu alacağım ve denemek istiyorum felan dedim.Üzgünüz efendim vesaire vesaire.
    Ek olarak; çalışanların teknolojiden haberleri yok.Logitech g27 varmı diyorum adam böm böm baktı o ne dedi direksiyon dedim valla oraya bak işte başka yok felan diyor.Mülakat yapmadan işe alırsan böyle olur.
  • @Pinky kaçıncı denemede 1.25.068 yaptın. eğer 2. denemede ise tebrik ederim. 10.denemem de ancak 1.24.961 yapabildim. tüm assistler kapalı driving force gt.
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • quote:

@Pinky kaçıncı denemede 1.25.068 yaptın. eğer 2. denemede ise tebrik ederim. 10.denemem de ancak 1.24.961 yapabildim. tüm assistler kapalı driving force gt.

Turnuva alanında 2. deneme de yaptım PS3 de game pad ile.

Feel True Power

• Şimdi İçerenköy Carrefour'a gitmeyelim mi? Orada turnuvaya katılan olmadı mı hiç :)
    quote:

İçerenköy Carrefour'da nerede olduğunu gören var mı?Eğer Carrefour mağazasının içindeyse yazıklar olsun bu ARAL denen rezalet firmaya!Ne bir Aral'ın ismi ne bir görevli kendi kendilerine stand kurmuşlar millet saf saf takılıyor.20 dk dolaştım birini bulacağım diye.AVM'nin de başka hiçbir yerinde göremedim Dirt 3 ile ilgili bir şey.Tamamen bir rezaletti.Danışmaya soruyorum bilen yok, müşteri hizmetlerine soruyorum ne Dirt 3 ten haberi var ne de ARAL'dan.Gittiğime bin pişman oldum.Tamamen bir organizasyon rezaleti.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.