Şimdi Ara

DiRT 3 (2011) / Complete Edition (2015) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
6
Favori
108.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • codemasters ilginç bi şekilde oyunu 24 mayısa kadar iyi sakladı, gerçi xbox ve ps3 versiyonları 2-3 gündür zamunda gibi sitelerde var, artık yarın kesin olarak düşer pc versiyon
  • artizzmi artiz ne gezer la bazardaa...

quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

Momoyu taktım beklemedeyim..
    Ken Block da kimmiş..

artizz o ya
    anca show yapsın wrc de gördük

• evet dirt serisinde ken block ismi neden ön plana çıkıyor anlamış değilim...adam wrc de puan dahi alamayan sıralamada ilk 10 a giremeyen bir isim....

tamam loeb ayrı bir fenomen ama en azından tepeye oynayan bir yarışçı kullanılsa daha iyi olurdu...neticede bu ralli, show değil....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

evet dirt serisinde ken block ismi neden ön plana çıkıyor anlamış değilim...adam wrc de puan dahi alamayan sıralamada ilk 10 a giremeyen bir isim....

tamam loeb ayrı bir fenomen ama en azından tepeye oynayan bir yarışçı kullanılsa daha iyi olurdu...neticede bu ralli, show değil....
    fakat dirt serisi bir ralli oyunundan çok eğlence oyunu
  • yta dirt 2 de su birikintisi oluyoodu ekran su oluyodu sonra silecekelr siliyodu o güzel bi duyguydu ama dirt 3 de yok gibi şu ana kadar görmedim.en güzel duyguyu silmişler ya kötğ olmuş
  • Saatler kaldı..
  • Live stream With Codemasters' Andy Gray & the Apex Racing League
    http://www.justin.tv/ac_simps

Soru cevap şeklinde geçiyor stream.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 23 Mayıs 2011; 23:19:07 >
  • Dirt 2 zaten hayatımda oynadığim en iyi yarış oyunlarından biriydi 3. oyunu görür görmez aldım oyun gerçekten süper şoyle söyleyeyim 4-5 saat araliksız oynadım oynarken ne vaktin geçtiğini anladım ne su içtim ne başından kalktım günde iki paket sigara içen biri olmama rağmen sigara içmeyi bile unuttum ikinci oyundan farklı olarak sosyal ilişkileimiz pek yok diğer yarisçılar bize pek laf atmıyor kanki olmuyor oyun biraz ciddi bir havaya bürünmüş tek fark bu değil tabi ki artık internetden izlediğimiz ken block'un yaptığı showlari bizde dirt 3 de yapabiliyoruz direk youtube'a atabiliyoruz kendi videomuzu birde teke tek modu ve drift yapma yarışları var teke tek adı üstünd driftde adı üstünde nfs serisindeki gibi puan yapark geçmeye çalıştığımız bir bölüm.Oyunu psde tercih ettiğim pcdeki grafiği bilmiyorum ama konsolda bile taa uzaktaki ağaçların grafiğine bile uğraşılmış özenle

Kısacası bence haria bir oyun.Bu arada ken block'un arabasıyla yaptığımiz alıstırma bölümlerinde 145 puan yapan varsa taktiklerini banada söylesin

• nasıl bir saçmalıktır bu ya oyun hala steamda gözükmüyor.sonra niye Türkler orjinal oyun almıyo diye bağırıyolar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

quote:

Ken Block da kimmiş..

artizz o ya

http://www.wrc.com/results/
    bu sene yarışmıyor mu o? pilotlar arasında adı var ama sıralamada görünmüyor. loeb zatern wrc de rekabetin içine etti. herif 7 senedir şampiyon. 8-9-10 yapacak gibi.

yuhh kimi raikkonen ne ara wrc ye geçti yahu

• Hadi artık linkler gelsin. Bu arada orjinal oyunun fiyatı ne kadar ?
  • Ne uzun bir bekleyiş arkadaş bu böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

quote:

Ken Block da kimmiş..

artizz o ya

http://www.wrc.com/results/
    bu sene yarışmıyor mu o? pilotlar arasında adı var ama sıralamada görünmüyor. loeb zatern wrc de rekabetin içine etti. herif 7 senedir şampiyon. 8-9-10 yapacak gibi.

yuhh kimi raikkonen ne ara wrc ye geçti yahu

4-5 sene kadar oldu

• Sabah kontrol ettim PC için en büyük sitelerde bile yok.. çakma sitelerde var ki onlar da fake..
  • bugün 24 mayıs olmasına rağmen codemasters ın sitesinde hala available olarak görünmüo öğleden sonra çıkıcak galiba çocuklar okuldan gelsin öyle oynarlar diye
  • beyler sanırım pc için ertelendi 3 eylül söylentileri var
  • çıktı galiba ama indirmek imkansız gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

beyler sanırım pc için ertelendi 3 eylül söylentileri var

Bay Bay Şampuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

beyler sanırım pc için ertelendi 3 eylül söylentileri var

Alakası yok.
  • Nasıl ertelendi yaw millet çatır çatır oynuyor :D
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.