Şimdi Ara

Diriliş Ertuğrul'un set emekçileri anlattı: Akşam Erdoğan’ın söyledikleri, ertesi gün senaryoya ekleniyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
12.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tek bölümünü bile izlemedim iyiki izlememişim
  • Yılmaz özdile sallayan güruh nerede gelsin buraya .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin yapımcısı çok yakın tanıdığım belki 50 kere sete gittim,

    Birincisi dizi yapımcısı sağlık ve eğitim sektöründe eski akp milletvekili fakat kötü birisi kesinlikle değil bizzat özellikle at sahnelerinde olsun bir çok figüranı kendi tedavi ettirdi hastanesinde.

    Sonrasında dizi öyle bir destek alıyor ki maddi olarak ödeme yapmamaları gibi bir durum mümkün değil Türkiye'de Çukur'a ödenek sponsor çıkmaz bu diziye çıkar.

    Cb danışmanları bölüm senaryolarını okuyorlar.

    Başka sorularınızı da bildiğim kadarıyla cevaplarım yakın tanıdığım fakat pek sevdiğimi söyleyemem gerek siyasi gerek hayat görüşü olarak çok uzağız yani benim için pek bir önemi yok sete gitme sebebim arkadaşımdan dolayı bir bölüm dahi izlemedim bu iğrenç yapımı.

    Ama böyle karalama senaryoları cidden saçma cast ve figüranlara zaten hiç bir sette zerre değer verilmez fakat oranın set kısmı uzak ve sürekli orada kurulu genel olarak bir çok idari iş sette oluyor yani imkansız anlatılan şeyler.




  • Kaynak olarak oturma organınızı verseniz attığınız linkten daha az yalan olurdu.

    Solhabermiş. Metinde bi şey de yok Set emekçisi A set emekçisi b set emekçisi x,y,z. Komedi ya.

    Bu habere inanacak kitle: DH Muhalifi ve +45 yaş İzmirli teyze.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 23 Ocak 2019; 0:29:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak : halk TV Fox sözcü aydınlık xwq,..x#

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hikmettufekci

    senaryo vs bunları herkes biliyor, o konulara hiç girmeyeceğim ama dizide falanca şartlarda falanca kişiler çalışıyor cümlesi aşırı saçma. Bunun için dizi ve filmlerde anlaşma imzalıyorsun. Ben bunu bunu yapacağım diye taahhüt veriyorsun. Zaten dünya genelinde dizi ve filmlerde bu verilen örnek yaşanan bir şey bunu neden söylemiş anlamış değilim. Bu aralar muhalefet olmak popüler olmuşken (maddi,manevi) buna dayanarak yapılmış açıklama olarak görüyorum. Eğer emeklerinin karşılığını alamıyorlarsa mahkemeye gidip haklarını savunabilirler. Bugün bu "Patronların Ensesindeyiz Ağı" diye bahsedilen yere ben de götümden senaryo uygulayarak yazabilirim. Kanıt olmadığı için zerre ciddiye almıyorum malesef
    Düşüncelerimi daha güzel ifâde edemezdim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Aynen iyi dedin hocam, biz izlesek bile etkilenmeyız ama malum kesim etkılenıyor.
    Öyledir
  • Bir kerede bükemediğiniz bileği öpün yahu. Diriliş Ertuğrul aleyhinde ne zaman bu tür karalama kampayanları başlayacak diye merak içerisindeydim zaten. Merakım giderilmiş oldu. Türkiye’den çok dünya çapında izleyicisi olan bir diziye Cumhurbaşkanı üzerinden çamur atmak. Çok yaratıcı tebrik etmek lazım :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denorath

    Bir kerede bükemediğiniz bileği öpün yahu. Diriliş Ertuğrul aleyhinde ne zaman bu tür karalama kampayanları başlayacak diye merak içerisindeydim zaten. Merakım giderilmiş oldu. Türkiye’den çok dünya çapında izleyicisi olan bir diziye Cumhurbaşkanı üzerinden çamur atmak. Çok yaratıcı tebrik etmek lazım :)
    Bir avuç çaresizler hocam zaten kim olduklarını da öğrendik artık, konu açılıyor bakıyorum far görmüş tavşan gibi sırıtıyorlar. :)
  • Bu dizilerle mesaj verme isini kimden öğrendilerse artık en son Fetö'cüler yapıyor diyorlardı böyle isleri.
  • Yok diziyi karalama yok çekememe.Dizinin ilk 2 sezonunu büyük bir hazla izledim.Sonra (Noyan falan vardı o zaman sarıyordu izlemesi) dizi tamamen başrol oyuncusuna geçti.Ağır ve boş uzun lak laklar aldı başını gitti.Uzun uzun bakışmalar.Tek kişinin koskoca Moğol 10-15 askerini yerle bir etmesi.Bu Ertuğrul fantastik karakter değil sonuçta demi.Geçen haftalarda göz ucuyla baktım.Bu naat okuyan şahıs(Dursun ali erzincanlı) oturmuş bi şeyler anlatıyor.Dizi tarihi olayları tamamen köşeye bıraktı sadece DİN üzerine yoğunlaştı.
    Yukarıdaki arkadaşta tarih bizim tarihimiz diyor.Evet doğru fakat tarihi çarpıtmayın propaganda yapmayın siyaseti karıştırmayın objektif olun.
    Bir de 2 saatten fazla dizi mi olur.yap 45-60 dk izleyelim.

    Şunu da söyleyeyim.O set çalışanlarına Allah sabır versin.Ancak bu sıkıntılar sadece bu diziye özgü değildir.Daha yüzlerce dizi mevcut mutlaka onlarda da bu tür sıkıntılar olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke

    Doğruysa yer yerinden oynar. Muhtemelen de öyledir.
    2000-2002 ve 2004-2007 yılları arası bu sektörde çalıştım az bile anlatılmış hatta 2007 de işten ayrıldığımdaki maaşımı alamadım ve defalarca aradığımda oyalamakla geçiştirildim en sonunda da lanet olsun diyip haram edip bıraktım aramayı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ferucci

    Bu mesaj silindi.
    Savunulacak bir şey yok sürekli ahaber izleyenle sürekli halk tv izleyen solhaber sözcü cumhuriyet takip eden aynı derecede sorunlu.
    Bu kanallar ibret alınsın diye izlenmesi gereken kanallar. Haber almak için değil. Bu ikisini karıştırıyorlar o yüzden ilk mesajdaki haberimsi şeye inanan bi kitle oluşuyor.
    Her kesimin direkt inanacağı sorgulamayacağı şeyler var hükumet karşıtlığı haberler de buradaki cahil solcular için böyle. Hükumete saldıran bir yazıysa teyite ihtiyaç yoktur hemen inanıp konu açıp birbirimize 200 beğeni atmalıyız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 23 Ocak 2019; 16:11:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizinin Dünya çapında hayranları var, bazı hayranlar aşırı derecede hayran, İngiltere de dizi tasarımını cafesine işleyenler var, tarihi hikaye olduğu için kimse karışıp hikayeye müdahale etmez, kostümden tasarıma detaylara başkan karışır, bu kaliteli orijinal görünmüyor düzeltin der, bu sayede film kalitesi yüksek oluyor

    İngiltere’de Diriliş Ertuğrul rüzgarı! Ertuğrul Bey temalı kafe açılıyor
    İngiltere’nin Erdington şehrinde Diriliş Ertuğrul dizisinden esinlenen işletmeci Sazzadur Rahman, adını ‘Ertuğrul Bey’ olarak belirlediği bir restoranın açılışına hazırlanıyor.

    https://www.dirilispostasi.com/gundem/ingilterede-dirilis-ertugrul-ruzgari-ertugrul-bey-temali-kafe-aciliyor-5c4597335fe8294bb526637d

    Diriliş Ertuğrul'un set emekçileri anlattı: Akşam Erdoğan’ın söyledikleri, ertesi gün senaryoya ekleniyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 23 Ocak 2019; 16:25:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunu bende farkettim. Abdulhamit'te...

    1) "Almanya'nın Osmanlı zamanında yaptığı demiryolunu Türkiye Almanya'nın yapmasını istiyor. Teklifi Osmanlı Almanya'ya götürmüştü. Şimdi ise Almanlara teklifi götüren Binali Yıldırım" diye haberler çıktı. Hooopp Abdulhamit filminde bir kaç bölüm süren demiryolu mücadelesi. Batılılar katakulliye getirip demiryolunu yapmak istiyorlar mücadelesi.

    Üstelik aynı demiryolundan bahsediliyor.

    Diriliş Ertuğrul'un set emekçileri anlattı: Akşam Erdoğan’ın söyledikleri, ertesi gün senaryoya ekleniyor


    Diriliş Ertuğrul'un set emekçileri anlattı: Akşam Erdoğan’ın söyledikleri, ertesi gün senaryoya ekleniyor


    2) Cemal Kaşıkçı cinayetinde Türkiye'nin S. Arabistan konsolosluğunu dinlediği ve ölüm anındaki ses kayıtlarına bu şekilde ulaştığı iddia edildi. Sonra Türkiye'nin tüm konsoloslukları dinlediği iddia edildi.
    Filmde Abdulhamit konsoloslukları dinler.

    Diriliş Ertuğrul'un set emekçileri anlattı: Akşam Erdoğan’ın söyledikleri, ertesi gün senaryoya ekleniyor


    Diriliş Ertuğrul'un set emekçileri anlattı: Akşam Erdoğan’ın söyledikleri, ertesi gün senaryoya ekleniyor


    Ve bu gibi daha bir çok olay.




  • cimifuloydhezılbenk kullanıcısına yanıt
    Dizi set çalışanlarının ağır iş şartları konusunda yazılanlar büyük çoğunlukla doğru. Çalışanlar resmen uyumuyor, montajdakiler uyumuyor. Ayakta kalabilmek için zaman zaman vitamin kullanıyorlar. Bölüm başına para alınıyor ve o bölümler yayınlanmazsa çalışanlar o yayınlanmayan bölümlerin parasını alamıyor. Özel kanallardaki vahim durum bu, demek ki TRT'deki de betermiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara denk geldi Arap kılıklı Bir karakter gökyüzüne bakıp kara bulutların ardından AK günler gelecek falan diyordu komik dizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.