Şimdi Ara

direksiyon sınavı erteletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10 11 haziranda olucak sınavı temmuz 8-10 arasina ertelediler temmuzları şehir dışında oluyorum sürücü kursuna bir sonraki dönemin sınavına girmek istediğimi söyledim bakarız dediler daha önce böyle bir durum yaşıyıpta erteleten varmı veya ertelenebilirmi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Originals -- 5 Haziran 2017; 23:21:12 >



  • yokmu bir bilgisi olan forum ölmüş
  • Hocam neden 8 10 arasına ertelendi ? Bizde bu hafta sonu yapılacak (istanbul maltepe). Ayrıca benide güya ağustostaki direksiyon sınavına sokacaklardı (kursa kayıt olurken 1 ayda ehliyet demişlerdi. mayısta kayıt oldum pratikler bitti ağustos lafını duyunca sinirlendim bağırdım çağırdım öyle ettim böyle ettim hazirandaki direksiyona girmeye hak kazandım. Yani bakarız felan diyemez o paragöz insanlar. 8-10 arasında müsait olmadığınız için başka bir zamana ertelemek zorundalar. Bildiğim kadarıyla sınava başvurmadığınızda hakkınız yanmıyor ki hakkınız yansa bile 3 hakkınız daha kalacaktır. Gidin önce uygun bir dille konuşun durumunuzu anlatın baktınız anlamıyor. Sert bir dille uyarın ha yinemi anlamıyorlar Vatandaşlık hattını arayın gerekli bilgilendirme alın şikayet etme hakkınız bulunuyorsa gidin şikayet edin. Benim kursum direksiyon sınavı için 100 lira istedi elden nakit ki türkiye genelinde 80 tl olmak zorunda. Dedim böyle böyle içinde dosya parası var dediler 1500 lira aldınız ordan verirsiniz dosyamı 80den fazlasını vermem dosyamıda istiyorum dedim. Laf etti gittim şikayetimi oluşturdum.

    Ek not: Eşşek yüküyle para alıyorlarsa eğer sizden sizin dediklerinizi yapacaklar.Ortada boş bir durum yok müsait değilsiniz yoksunuz orada yok gerçekten çok sinirlendim bakarız lafına çok gevşek bütün ehliyet kursları. Ayrıca çok fazla para alıp 1 kuruşunu veremiyorlar size.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-535601307 -- 6 Haziran 2017; 21:1:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Clrflapple

    Hocam neden 8 10 arasına ertelendi ? Bizde bu hafta sonu yapılacak (istanbul maltepe). Ayrıca benide güya ağustostaki direksiyon sınavına sokacaklardı (kursa kayıt olurken 1 ayda ehliyet demişlerdi. mayısta kayıt oldum pratikler bitti ağustos lafını duyunca sinirlendim bağırdım çağırdım öyle ettim böyle ettim hazirandaki direksiyona girmeye hak kazandım. Yani bakarız felan diyemez o paragöz insanlar. 8-10 arasında müsait olmadığınız için başka bir zamana ertelemek zorundalar. Bildiğim kadarıyla sınava başvurmadığınızda hakkınız yanmıyor ki hakkınız yansa bile 3 hakkınız daha kalacaktır. Gidin önce uygun bir dille konuşun durumunuzu anlatın baktınız anlamıyor. Sert bir dille uyarın ha yinemi anlamıyorlar Vatandaşlık hattını arayın gerekli bilgilendirme alın şikayet etme hakkınız bulunuyorsa gidin şikayet edin. Benim kursum direksiyon sınavı için 100 lira istedi elden nakit ki türkiye genelinde 80 tl olmak zorunda. Dedim böyle böyle içinde dosya parası var dediler 1500 lira aldınız ordan verirsiniz dosyamı 80den fazlasını vermem dosyamıda istiyorum dedim. Laf etti gittim şikayetimi oluşturdum.

    Ek not: Eşşek yüküyle para alıyorlarsa eğer sizden sizin dediklerinizi yapacaklar.Ortada boş bir durum yok müsait değilsiniz yoksunuz orada yok gerçekten çok sinirlendim bakarız lafına çok gevşek bütün ehliyet kursları. Ayrıca çok fazla para alıp 1 kuruşunu veremiyorlar size.

    Aynen hocam gidip konuşacağım ta ocak ayında yazıldım haziran 10 11 sınavına denk geleyim diye özelliklere kast ettim yazları yokum haziran 10 11 deki sınav için bu döneme yazılıyorum diye fakat (ramazan ve üniversite sınavlarından dolayı) ertelenmiş bahanesi sunuldu dün gittim konuştum temmuz başındaki sınavda temmuzun ortasına ertelenmiş dedim sizin keyfinize göremi haraket edicem ben. Cuma günü tekrar gidip görüşeceğim ekim dönemi veya başka döneme aktarmalarına isteyiceğim.




  • Hocam sadece sizin bölgenizde ramazan ve üniversite sınavı yokki sizde böyle bir iptal söz konusuysa bütün türkiyede iptal edilmesi lazım. Dediğim gibi boş insanlardan oluşan boş bir kurum bütün kurslar. O yüzden gidin anlayacakları dilde konuşun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.