Şimdi Ara

Direksiyon sınavı bitti... Şimdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok kafam karıştı valla kimisi demiş önce sertifika kimisi demiş stajyer ehliyet hoca dedi 1 hafta içinde hazır olur ehliyetin kurstan alırsın. Nasıl olucak şimdi? Direk ehliyet alıyor muyuz almıyor muyuz? Bu stajyer ehliyet, sertifika meselesi nedir?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pipola -- 4 Ekim 2020; 1:40:14 >



  • Biraz araştırdım anladığım kadarıyla şöyle ne kadar doğru bilmiyorum ama... Sertifikayı kurs hemen veriyor, onu götürüp ilçe nüfusa teslim ediyoruz orda bize geçici ehliyet veriliyor, daha sonra gerçek ehliyet kısa sürede elimize ulaşıyor. Stajyer ehliyet olayı neresinde bunun anlamadım.

  • pipola P kullanıcısına yanıt

    Şeytan bunun neresinde   


    Hocam 2 sene içerisinde 75 ceza puanına ulaşmaman lazım yoksa psikoteknik sınavına alıyorlar geçersen tekrar ehliyet kursuna yazılıp sil baştan ehliyet alıyorsun. Stajyer ehliyet olayının mevzusu bu..

  • pipola P kullanıcısına yanıt
    Stajyer ehliyetin normal ehliyetten tek farkı ceza puanı. 100 yerine 75 puanımız var. 2 seneliğine bu böyle. Ehliyeti yeni aldım olay şu şekilde oluyor. Sürücü kursunuz size randevu ayarlıyor. Randevudan önce kursa gidip belgelerinizi alıyorsunuz (Bana 3 adet vesikalık, sağlık raporu, ve kurs bitirme sertifikası verildi.) Nüfus müdürlüğüne saatinizde gidiyorsunuz . Parmak izi ve birkaç imza işi oluyor. Onları hallediyorsunuz. Ardından (bana ertesi günü geldi.) PTT'den mesaj geliyor. Adınıza düzenlenen sürücü belgesi en kısa sürede gelecektir diye. Tahmini 1 hafta içerisinde de ehliyeti alıyorsunuz. Ayrıca dilerseniz geçici ehliyeti de nüfus müdürlüğünden alabiliyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.