Şimdi Ara

Direksiyon Seti Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Benim 200 tlye kadar bütçem var. Direksiyon seti almak istiyorum. Diğer başlıklara baktım hep Logitech önermişler ama benim o kadar bütçem yok onlar 800 tl den başlıyor. Hal böyle olunca araşatırdım. Snopy V5H'yi ve Goldmaster RC-419 buldum. RC-419'un fiyatı güzel fakat vitesi direksiyonla birlikte bir sıkıntı olur mu? Ayrıca başka 200 tlye kadar direksiyon seti var mıdır?

    Dipnot:Bu alacağım direksiyon setiyle ETS 2, Test Drive Unlimited 2, NFS oyunları gibi yarış ve similasyon oyunları oynayacağım.

    Şimdiden teşekkürler.







  • O Bütçe ile direksiyon seti alırsan keyif alamazsın.Kontrolü zor olur direksiyon açısı falan problemli olabilir tuşa basar gibi döner belli bir açıdan sonra. İlla 200 tllik birşey alacağım diyorsan gamepad falan alsan daha iyi olur senin için dualshock 4 falan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qdry

    O Bütçe ile direksiyon seti alırsan keyif alamazsın.Kontrolü zor olur direksiyon açısı falan problemli olabilir tuşa basar gibi döner belli bir açıdan sonra. İlla 200 tllik birşey alacağım diyorsan gamepad falan alsan daha iyi olur senin için dualshock 4 falan.

    +1 Arkadaşa aynen katılıyorum.

    Ucuz setler iyi olmuyor. Ben de ets 2 oynuyorum. Geçen biri bana goldmaster setini hediye etti. Hemen taktım pcye. Gaz ve fren pedalını bir türlü ayarlayamadım. Geri gidiyor ama ileri bi türlü gitmiyor.

    Bunun setin kalitesiyle alakası var mı bilmiyorum ama ben hiç zevk alamadım

    Dediği gibi gamepad daha iyi.



    Bu arada "merhabalar " kısmını ben anlamadım? Bize merhaba demek o kadar mı eğlenceli?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim o kadar bütçem yok. Ganepad im var fakat onla zevk alamadım. Onun için sordum. Ayrıca sizlere merhaba demek benim için bir zevk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.