Şimdi Ara

Direksiyon Ön Sınavı (?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar!!!

    Ben 27 Ağustos sınavına girip geçtim ve 1 Ekimde direksiyon sınavına girip geçtim. Haftaya da nasipse ehliyetimi alcam.
    Lakin aklıma şu soru takıldı ve size de sormak istedim. İzmir Ksk de sürücü kursuna gittim. Dersler falan her şey iyi hoş bir şekilde geçti. Ta ki direksiyon sınavından iki hafta öncesine kadar.
    Beni bir gün arayıp yarın Milli Eğitimin yapacağı ön değerlendirme sınavı var yarına göre direksiyon sınavına girip giremeyeceğin belli olacak dendi.
    Neyse ben gidip girdim bildiğimiz direksiyon sınavının aynısı ama deneme hali. Ben normal sürüşe başladım parkurun yarısında sen iyisin tamam yeter dendi ve bitirdiler.
    Ancak iki gün sonra bana mesaj geldi "Başarısız oldunuz. Direksiyon sınavına girebilmeniz için ders almanız gerekmektedir." diye.
    Aradım sert bir üslup ile konuştum iyisin denip neden böyle bi şey olduğuna dair. Minimum 6 ders almam gerekiyormuş işte sınava girmem için direksiyon hocama göre...
    Sahibi ile konuştum 2 ders alsan yeter dedi falan ama ben hala anlamamıştım nedenini. Ders almadan sınava girmek istiyorum dediöm. Hocam trip attı "Madem kendine bu kadar güveniyorsun gir öyle o zaman" dedi

    Girdim ve kolayca geçtim. Kusura bakmayın uzun tuttum ki kendimi rahatça anlatayım. Sormak istediğim sizde de böyle ön sınavlar oldu mu veya daha önce duydunuz mu ??







  • Yok kardeş senden para koparmak için yemişler seni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla sert çıkmasam gidiyordu 300 lira
  • Ön sınav nedir la? Ulan vatandaşı nerden koparcaklarını şaşırmışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ennusa44 kullanıcısına yanıt
    hayatımda kendimi bildiğim en sinirli anlarımdan biriydi ki ben en sakin insanlardan biriyim. Sert sert konuşmasam hocaya karşı 300 liraları cebe atıcaklardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.