Şimdi Ara

Direksiyon İle Oynanan Oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba , Biliyorum Bir Sürü Oyun Var Direksiyonla Oynamak İçin , Ancak Ben Rahatça Dolaşacağım, Gezecegim Gerçekci Bir Oyun İstiyorum Ve Direksiyon Ayarları Kolay Olan. Daha Önce Oynamıs Oldugunuz Ve Ya Bildiginiz Oyun Varsa Lütfen Söyleyin

Orijinalden alıntı: tavlaridis99

Arkadaşlar Merhaba , Biliyorum Bir Sürü Oyun Var Direksiyonla Oynamak İçin , Ancak Ben Rahatça Dolaşacağım, Gezecegim Gerçekci Bir Oyun İstiyorum Ve Direksiyon Ayarları Kolay Olan. Daha Önce Oynamıs Oldugunuz Ve Ya Bildiginiz Oyun Varsa Lütfen Söyleyin

Tabikide araba oyunları

Şaka bi yana Test Driver güzel olur birde simülasyon tarzı birşey istersen driving simülator.

Bim Fan Club
  • LFS
    TDU 2
    Dirt 2
    Shift 2

• hocam serbestçe dolaşabileceğin bir oyun değil ama dirt 3 tavsiye ederim hem grafik olarak çok iyi hemde ayarları kolay yapılıyor ve direksiyonla oynanıca elindeki de iyi bir direksiyonsa tadından yenmiyor

MatLab ve OrCAD ile ilgili soru veya sorunlarınız için PM yoluyla ulaşabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.