Şimdi Ara

Direct injeksiyonlara lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direct injeksiyon motorlu araçlara lpg takılıyor mu?

• Aşama aşama TSI montaj görüntüsü, FS OTOGAZ dan,
    İlk fırsatta Nisan ayında taktığım FSI leride koyarım buraya

http://picasaweb.google.com/103858553536934107235/DropBox?authkey=Gv1sRgCNPKtuHugpGc5wE&pli=1&gsessionid=d3nSjnNcmmyjERXja-YBFg#5463047035426137618

• quote:

Orijinalden alıntı: Fastdriver.

Faruk bey vialleye benzer bir kit varmı sizde yani motora direk olarak sıvı lpg püskürten ve sıcak su hortumlarının kesilmeden takılabilmesi imkanı varmı

Yaptığım şahsi araştırma neticesinde şuan için LPI sistemini takmayı düşünmüyorum, Türkiyem buna müsait değil.
    Piyasadaki LPI takan arkadaşlarımız var onlardan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımla
  • Bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz vialledeki sistemin ne gibi zararı olabilirki bence çok harika bir sistem Türkiye neden buna müsait değil ?
  • Bencede vialledeki sistem harika
    bakım yok
    sıvı lpg ile çalışıyor
    kalorifer bağlantı yerleri kesilmiyor
    çok az parçadan oluşuyor
    daha ne olsun
    ama fiyatı ÇOK FAZLA
    Biz aynı sistemi diğer markalarda ve daha ucuza görmek istiyoruz brc bunu yapabilir diye düşünüyorum ama faruk bey türkiyem buna müsait değil demişsiniz neden böyle söylediniz bende anlamış değilim
  • Ben vıalle ilgili birşey söylemedim arkadaşlar.
    LPI sisteminin bugünkü koşullarda montajının ''bana göre'' uygun olmadığını düşünüyorum.
    Aksi takdirde 1 yıl önce ithalat grubumuzla birlikte SGI kiti değilde LPI kiti ithal ederdik. Hemde sonuç çok daha iyi olurdu, zarar etmez direk piyasaya hakim olurduk.
    Çünki bizim çalıştığımız ülkede LPI kitleri SGI kitinden çok daha ucuz.
    Neticede daha az ekipman daha az maliyet demek değilmidir.
    İyi pazarlar.
  • Direkt enjeksiyonlara sıvı lpg püskürtmek dışındaki çözümler bence hikaye! Vialle de bu işin patentini elinde bulunduruyordur.Yani 1-2 sene sağlam kar etmeden diğer firmalarda göremeyiz gibime geliyorç
  • quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

Direkt enjeksiyonlara sıvı lpg püskürtmek dışındaki çözümler bence hikaye! Vialle de bu işin patentini elinde bulunduruyordur.Yani 1-2 sene sağlam kar etmeden diğer firmalarda göremeyiz gibime geliyorç

her türlü fikire saygı duymak lazım tabiiki,
    mesnedi nedir iddianızın onuda açıklarsanız ilgilenen arkadaşlar daha çok bilgi sahibi olurlar.

Birde kaçtane FSI yada TSI araç kullanıcısı tanıyorsunuz, buradan açıklarsanız merak edenlere daha çok yardımcı olursunuz.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

Direkt enjeksiyonlara sıvı lpg püskürtmek dışındaki çözümler bence hikaye! Vialle de bu işin patentini elinde bulunduruyordur.Yani 1-2 sene sağlam kar etmeden diğer firmalarda göremeyiz gibime geliyorç

her türlü fikire saygı duymak lazım tabiiki,
    mesnedi nedir iddianızın onuda açıklarsanız ilgilenen arkadaşlar daha çok bilgi sahibi olurlar.

Birde kaçtane FSI yada TSI araç kullanıcısı tanıyorsunuz, buradan açıklarsanız merak edenlere daha çok yardımcı olursunuz.
    Saygılar.

Bivalent sistemler sıralı sistemler gibi harika olsaydı etrafda lpg li fsi tsi araçlar gezinirdi.Bir kişi biliyorum 2.0 fsi passata taktırdı istediği ekonomiyi sağlayamadı.Benim fikrim bu işin çözümü monovalent sistemlerdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.