Faruk bey vialleye benzer bir kit varmı sizde yani motora direk olarak sıvı lpg püskürten ve sıcak su hortumlarının kesilmeden takılabilmesi imkanı varmı
Yaptığım şahsi araştırma neticesinde şuan için LPI sistemini takmayı düşünmüyorum, Türkiyem buna müsait değil. Piyasadaki LPI takan arkadaşlarımız var onlardan yardım alabilirsiniz.
Saygılarımla
Bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz vialledeki sistemin ne gibi zararı olabilirki bence çok harika bir sistem Türkiye neden buna müsait değil ?
Bencede vialledeki sistem harika bakım yok sıvı lpg ile çalışıyor kalorifer bağlantı yerleri kesilmiyor çok az parçadan oluşuyor daha ne olsun ama fiyatı ÇOK FAZLA Biz aynı sistemi diğer markalarda ve daha ucuza görmek istiyoruz brc bunu yapabilir diye düşünüyorum ama faruk bey türkiyem buna müsait değil demişsiniz neden böyle söylediniz bende anlamış değilim
Ben vıalle ilgili birşey söylemedim arkadaşlar. LPI sisteminin bugünkü koşullarda montajının ''bana göre'' uygun olmadığını düşünüyorum. Aksi takdirde 1 yıl önce ithalat grubumuzla birlikte SGI kiti değilde LPI kiti ithal ederdik. Hemde sonuç çok daha iyi olurdu, zarar etmez direk piyasaya hakim olurduk. Çünki bizim çalıştığımız ülkede LPI kitleri SGI kitinden çok daha ucuz. Neticede daha az ekipman daha az maliyet demek değilmidir. İyi pazarlar.
Direkt enjeksiyonlara sıvı lpg püskürtmek dışındaki çözümler bence hikaye! Vialle de bu işin patentini elinde bulunduruyordur.Yani 1-2 sene sağlam kar etmeden diğer firmalarda göremeyiz gibime geliyorç
quote:
Orijinalden alıntı: diskriminant
Direkt enjeksiyonlara sıvı lpg püskürtmek dışındaki çözümler bence hikaye! Vialle de bu işin patentini elinde bulunduruyordur.Yani 1-2 sene sağlam kar etmeden diğer firmalarda göremeyiz gibime geliyorç
her türlü fikire saygı duymak lazım tabiiki, mesnedi nedir iddianızın onuda açıklarsanız ilgilenen arkadaşlar daha çok bilgi sahibi olurlar.
Birde kaçtane FSI yada TSI araç kullanıcısı tanıyorsunuz, buradan açıklarsanız merak edenlere daha çok yardımcı olursunuz. Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: faruksevgili
quote:
Orijinalden alıntı: diskriminant
her türlü fikire saygı duymak lazım tabiiki, mesnedi nedir iddianızın onuda açıklarsanız ilgilenen arkadaşlar daha çok bilgi sahibi olurlar.
Birde kaçtane FSI yada TSI araç kullanıcısı tanıyorsunuz, buradan açıklarsanız merak edenlere daha çok yardımcı olursunuz. Saygılar.
Bivalent sistemler sıralı sistemler gibi harika olsaydı etrafda lpg li fsi tsi araçlar gezinirdi.Bir kişi biliyorum 2.0 fsi passata taktırdı istediği ekonomiyi sağlayamadı.Benim fikrim bu işin çözümü monovalent sistemlerdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme