Şimdi Ara

Direct Debitle RP cekenler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
3.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 70 rp istemiştim supportdan vermediler millet binlerce rp çekmiş vay becezasız kalmaz umarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maul*

    70 rp istemiştim supportdan vermediler millet binlerce rp çekmiş vay becezasız kalmaz umarım

    Yok bide verselerdi.İyice batırmışın.
  • Bildiğin dolandırıcılık riot sonuçta bi firma kar amaçlı yapılan bi iş riotunki ben olsam elimden gelen her türlü hukuki yola başvururdum bilişim şubesi bilmemne ne gelirse yapardım elimden.Bi de yapmadıkları için pişman olanlar var biz kerizmiyiz yapmadık diyenler var hayır siz düzgün karakterli insanlarsınız bi oyun için aptal saptal illegal işlere kalkışçak seviyeye asla inemezsiniz.
  • hala yapılıyormu beyler ona gore çekim bende bi 1000 rp
  • Çeken çekti yanlarına da kar kaldı. Ümitlenmeyin boşuna ban falan yiyeckler diye
  • Riot, bu yolla RP çalmayanları enayi durumuna düşürdü resmen. Bu yolla RP çekenler hala takır takır oynuyor ve adamlar heveslerini çoktan aldı. Bu aşamadan sonra geri alınsa ne olur? Adalet yerini bulana kadar RP almayı durduracağım açıkçası. Forumdan da biraz destekle ticket hazırlamayı düşünüyorum. Destekleri bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • East'ta olmama rağmen üzücü bir durum. Koca 1 sayfa ağlayıp 36 rp istedim vermediler. Millet kimbilir kaç 36 rp çekti. Yapanların yanına kar kaldı ve Riot asla hesapları kitlemek gibi bir risk al(a)mayacaktır. MOBA'nın atası olan DOTA'nın 2.si zaten fena darbe vuracak League of Legends'a. Birde hesapları kaparlarsa Riot çok kan kaybeder. Ama bunu kesinlikle insanların karakterleriyle bağdaştırmayın. Tamam çekenlerin yanına kar kalmış olabilir. Onlar sizin gözünüzde ciğeri 5 para etmeyen, şerefsiz insanlarda olabilir. Ama bunu dışarı vurup çirkeflik yapmanın alemi yok. Madem şeref sizin için bu kadar değerli şerefinizle gurur duyun ve oyuna yatırdığınız helal para ile övünün. Buraya gelipte kimseye laf söylemeyin. Eğer yaranız varsada buyrun Rıot'un support servisinde gocunun. Burda ağlamanın lüzumu yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ragnarok---

    Hepsinin perma ban almasını diliyorum. Hiç sormasınlar bile. Bam güm banlasınlar. Şu sıralar lolden başka adam akıllı moba olmadığı için millet yeniden başlar riot en fazla %10 gibi bir miktar kaybeder. Az değil fakat yapılması gereken bu.

    Bunu kullanmayıp rp almayanlar,alanlara niye kin besliyo anlamış değilim.Sende alsaydın,seni durduran mı vardı?Madem böyle bir sorun vardı riot bunu lank diye çıkarmıcaktı.Çıkarırlarsa da millet alır rp yi tabi.Buna bi bug değil diyenler niye diyor onu da anlamadım.Madem bu bug yada bi benzeri değil,o zaman neden sadece Hollanda yapınca oluyor?

    o bug dedikleri olay hollandanın hatası aynı olay wowdada oldu millet girdi battle.netin marketine sayamayacağın kadar pet,companion,prepaid,ek paket aldılar. sonunda ne oldu biliyormusun hepsi ödeme yapılana kadar suspend oldu. yine hollandaydı seçilen ülke. parası olmadığı için cataclysm paketini bu şekilde alan daha sonra hesabı suspend olan arkadaşım var. hollanda çok farklı bi sistem kullanıyor güvenlik olarak. deniztns adlı kişiye pm atabilirsiniz ayrıntılı bilgi için kendisi hollandada yaşıyor.




  • Alanların değil riot utanmalıdır ki oyununda hata yapmıştır. Hangi oyuncu oyunda bulduğu bir bugdan yararlanmaz? Riot la blizzard'ı karsılastırma kalite bakımından 40 tane riot birtane blizzard eder
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maul*

    70 rp istemiştim supportdan vermediler millet binlerce rp çekmiş vay becezasız kalmaz umarım

    Cezasız kaldı hatta 25 level rp buglu bir hesabımı 2 gün önce 300 tl ye sattım desem? Ve alan arkadasda rp buglu olduğunu bilip yapamadığı için aldı desem???
    70 rpyi neden versinki? 3 deil 5 değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumong88 -- 16 Ocak 2012; 5:45:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jumong88

    Alanların değil riot utanmalıdır ki oyununda hata yapmıştır. Hangi oyuncu oyunda bulduğu bir bugdan yararlanmaz? Riot la blizzard'ı karsılastırma kalite bakımından 40 tane riot birtane blizzard eder

    Bug bulunca zaten ondan yararlanmak her oyunda ban sebebidir benim bildiğim.
  • Bu bug falan değil kendinizi kandırmayın direkt hırsızlıktır.Bugüne kadar toplamda 150€ verdim riota ve bu olay açıklağa kavuşana kadar 1 kere bile oyuna girmicem.
  • Riotu riot yapan lol değil lolü oynayanlardır. Böyle bir durumda kimseye banlayamazlar 1-2 kişi değil binlerce kişi yaptı. Dota 2 çikiyor Hon'iun yeni ek paketi çikicak bu dönemde pek böyle birsey yapamaz zaten çoğu oyuncu dota 2 yi bekliyor
  • Böyle bir haksızlığa göz yumarsa zaten banlıycağından çok oyuncu kaybedecek.
  • Ticket attım "Bu konuyla ilgili ne yapacaksınız,RP alanlaır banlayacak mısınız ( Direct Debit ile)" dedim,cevap bekliyorum ^^
  • Konuyu hayretle takip ediyorum banlanacakmıyız korkusundan çok dolandırıcılık hırsızlık illegal bi işin vicdanını çekiyor olmanız gerekmiyormuydu?
  • 300euroluk rp çekmiştim bu direct debitten önce her patch rp çekiyordum.Hesabı dondursalar bir ticket ile belirli bir zaman içinde ödeyeceğimi yazarım %100 açarlar hesabı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nihilous

    Riot, bu yolla RP çalmayanları enayi durumuna düşürdü resmen. Bu yolla RP çekenler hala takır takır oynuyor ve adamlar heveslerini çoktan aldı. Bu aşamadan sonra geri alınsa ne olur? Adalet yerini bulana kadar RP almayı durduracağım açıkçası. Forumdan da biraz destekle ticket hazırlamayı düşünüyorum. Destekleri bekliyorum.

    Dostum eğer bu konu ile ilgili ticket atıcaksan sonuna kadar arkandayız...
  • Bende 150-200 liralık rp çektim kendi paramla ama bunu yapanlarla aynı durumdayım saçmalık bence enayi durumuna düştük resmen ya.
  • Forumda kendini ifşa edenleri reportluyorum supporta. MUHAHAHFAGABAADADF

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.