Şimdi Ara

Dilimde baskı ve boğazımda bir şey hissediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
19.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Psikolojik mi bilmiyorum ama son birkaç gündür dilimde bir baskı hissediyorum sanki böyle dilimi yutacakmışım, boğazıma kaçacakmış gibi. Acaba dişimde mi bir problem olabilir bu aralar pek fırçalamıyorum? Böyle dilimde bir baskı, ağırlık var gibi içeriye ittiren. Dilimi dışarı çıkarıp rahatlama hissi geliyor böyle. Dili dışarı çıkarınca rahatlıyorum.

    Bir diğer konu ise bazen-sık sık boğazımda sanki bir şey varmış da boğazıma kaçacakmış gibi hissediyorum. Sanki bir cisim veya lokma boğazıma kaçacak ve tıkayacakmış gibi bir his var. Balgam da olabilir diye düşünüyorum daha yeni öksürükten kurtuldum ve bu aralar burnum tıkalıydı böyle burnumu çektikçe balgam hssediyordum ama o mu bilemiyorum.

    Reflü vb. olduğunu düşünmüyorum açıkçası Allah'a şükür yutkunmamda ve yemek yememde bir sorun yok. Psikolojik de olabilir hiç bilmiyorum böyle kafaya takınca da unutamıyorum.







  • Bana da oluyordu, burnunuzun tikali olduğunu okuyunca emin oldum, yatmadan önce burnunuzu temizleyin 1-2 gece düzelir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakasız gelebilir ama ben böyle düşünüyorum, sabah kalktığınızda dudaklarinizda beyaz bir şeyler oluyor mu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aerodb1294

    Alakasız gelebilir ama ben böyle düşünüyorum, sabah kalktığınızda dudaklarinizda beyaz bir şeyler oluyor mu

    Hayır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı his bana da olmuştu benimki bir fikir sadece :(

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an dilimde resmen hafif ağrı şeklinde yorgunluk hissediyorum. Acaba bademciklerim falan şişmiş olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bademciklerin şiştiyse çenenle bogazinin arasına basınca ağrı yapar diye biliyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle yemek yerken, yürürken, koşarken yani bir hareket halindeyken bir işle meşgulken hiçbir şey yok böyle kafam boşken yattığımda, oturduğumda falan düşünmeye başlayınca tekrar bu hissi hissediyorum şu an PC başında olduğu gibi ama bir şeyle meşgul oluri konsantre olursam sanki fark etmiyorum gibi. Şu an deli gibi hissediyorum bu şeyi. Az önce biriyle tartıştım, sohbet ettim o an unuttum mesela bir ara. Çok sinir bozucu bir şey ya. Böyle dilimi dışarı çıkarıp rahatlayasım geliyor.
  • @AERODB1294 Hocam bu geçer mi acaba sence, sende olduğunda ilaç falan kullandın mı? Neden olabilir bu, psikolojik midir? Şu an mesela yatıyordum gene hissediyordum onu kalktım bir elimi yüzümü yıkadım bilgisaya oturup oyun oynamaya başladım o esnada kafamı başka bir yere yoğunlaştırdım ve unuttum ama şimdi yine bunları yazarken hissetmeye başladım. Enteresan bir durum bir de bademciklerimden bir tanesine elimle dışarıdan dokundum şişmiş gibiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spycho -- 13 Mart 2013; 18:21:30 >
  • Bir kulak-burun-boğaz uzmanına görünmenizde fayda var.Alerjik durumlar ve boğazdaki iltihabik durumlar dilinize yayılan ağrı yapabilir.Ayrıca uyuşma hissediyorsanız psikolojik ve nörolojik hastalıklar kaynaklı olabilir.Ama önceliği bir KBB uzmanına danışmaya verin.
    Eğer doktora gidecek zamanı bulamıyorsanız bir süre adaçayı içmenizde fayda var.Yalnız günde 2 fincanı geçmemesine dikkat edin.Erkeklerde uzun süre adaçayı kullanımı hormonal sorun yapabilir diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker_l -- 14 Mart 2013; 2:33:03 >
  • Bu durum geçdimi geçdiyse nasıl geçdi Kulak burun boğaz a göründünmü aynı anlattıklarının hepsi bende de var yardımcı olur musunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.