Şimdi Ara

Dil Okulu Fiyatı (New York)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar adını vermeyeceğim bir dil okulundan yazın New York'ta 1 aylığına kurs+konaklama+uçak biletleri için 5300 TL fiyat aldım. Vize, harçlık gibi ekstralarla toplam 7000 TL gibi bi fiyat çıkar sanırım. Sizce iyi mi? Daha uygun fiyat alabileceğim bir dil okulu tavsiye eder misiniz?

Ücret tablosu şu şekilde;
    Kurs US$1,380
    Konaklama US$820
    Extras US$200
    Toplam US$2,400 = 4300 TL (Dolar kuru 1,79 olarak alındı)
    Uçak Bileti;
    United Airlines 1088 TL

Toplam: 4300+1088=5388, düz hesap 5300 TL

Tek çekindiğim konu: 17 yaşındayım oradaki 20-30 yaşındaki insanlar tarafından küçümsenmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arctic Monkeys -- 10 Eylül 2012; 23:09:34 >

• Orayı ''Türkiye''mi sandın

kimse dalga geçmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themistokles -- 10 Eylül 2012; 23:12:09 >

Yunan askerlerinin 3 katı kadar işgalci kuvvetle şafakta umutsuz Atinalılar düşünülmez olanı yaptılar. Saldırdılar.Denizde geçen bir aydan sonra gemilerini karaya çıkaran yorgun perslilere saldırdılar. Onlar savaş kamplarını kuramadan ve askerlerini temin edemeden saldırdılar.. Ve bu deli stratejinin mimarı kimdi ? Az bilinen Atinalı bir asker.. Kendi adamları ona Themistokles diyor. Perslilere şok Atinalı saldırısını tattırdı.
  • Bence fiyat gayet iyi ama sıfırdan öğrenmek istesek yani temel dil seviyesiyle gitsek bi şeyler öğrenebilir miyiz
  • 17 yaşında tek başına gelmek istersen sorun yaşayabilirsin. Evi nasıl ayarladın bilmiyorum ama bazı evler ve yurtlarda yaş sınırı var.

Hepsini geçtim yaşam masrafları yok fiyatın içinde. Buna da aylık $1000 yaz. Normalde daha azına da yaşanır ama sen daha toysun, çok harcarsın. Vize-pasaport masrafları da 600'ü falan geçer.

bang! bang!
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

17 yaşında tek başına gelmek istersen sorun yaşayabilirsin. Evi nasıl ayarladın bilmiyorum ama bazı evler ve yurtlarda yaş sınırı var.

Hepsini geçtim yaşam masrafları yok fiyatın içinde. Buna da aylık $1000 yaz. Normalde daha azına da yaşanır ama sen daha toysun, çok harcarsın. Vize-pasaport masrafları da 600'ü falan geçer.

Konaklama aile yanı. Amerikalılarla iç içe yaşarsam daha çok şey öğrenebilirim diye düşündüm. Aile yanı konaklamada yaş sınırı 16 idi. Çok harcayacağımı sanmıyorum, kıt kanağat geçinmeyi öğrenmek için gidiyorum bi yandan da. Pasaportum var, yeşil pasaport ama maalesef Amerika'ya işlemiyor bu nedenle vize masrafları da ekleniyor ücrete. Benimle gelecek bi kişi daha bulabilirsem çevremden daha rahat ederim sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

nyc abdnin en pahalı şehri ona göre sağlam cüzdanla gel

Kendimi geçindirecek kadar bütcem var. Ailemden hediye isteyen olursa da parasını verir artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennes58

Bence fiyat gayet iyi ama sıfırdan öğrenmek istesek yani temel dil seviyesiyle gitsek bi şeyler öğrenebilir miyiz

Bu konuda bi fikrim yok. Benim seviyem Intermediate civarı sanırım.

• Büyüklerden çok yaşıtların olur takma, kimse de küçümsemez öyle.
    Dil okullarından kimse pek bir şey öğrenemiyor ayrıca onu da söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 10 Eylül 2012; 23:59:50 >

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Büyüklerden çok yaşıtların olur takma, kimse de küçümsemez öyle.

Hadi yaa. Genelde, Türkiye'deki kurslardan bir şey öğrenemezsin dedikleri için Amerika'da öğrenmeye karar vermiştim.

• Durumum iyi olsa bende boyle bir sey yapardim ama oyle bit durumum yok hic cekinmeden kendini gelistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zarzana123

Durumum iyi olsa bende boyle bir sey yapardim ama oyle bit durumum yok hic cekinmeden kendini gelistir

Teşekkürler yorumun için. Bu arada imzan kural dışı sanırım.

• Work and travel diye bişi var onuda biraz incele belki o daha aklına yatar

Orijinalden alıntı: Fly Emirates

quote:

Orijinalden alıntı: zarzana123

Durumum iyi olsa bende boyle bir sey yapardim ama oyle bit durumum yok hic cekinmeden kendini gelistir

Teşekkürler yorumun için. Bu arada imzan kural dışı sanırım.

Valla kurallari hic okumadim ama duzeltirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Work and travel diye bişi var onuda biraz incele belki o daha aklına yatar

Biliyorum ama Work and Travel'da 18 yaşından büyük olmalı ve üniversite okumalısın diye biliyorum. Ben henüz 17 yaşında lise öğrencisiyim ayrıca Amerika'da bir işte çalışıp orada yaşayacak kadar iyi değil İngilizcem. Work and Travel'a üniversitede gitmeyi planlıyorum.

• Dil sınıfındaydım şuan sözelim ama dershanede dilden hazırlanıyorum. Benimde isteğim Amerika'ya gitmek

Araştırmam lazım benimde bu tür şeyleri bu sene ygs senesi lys de dilden giricem Amerikayı kazanabilme ihtimali ne kadar? Kaçta kaç yapmam lazım yada ek olarak bir şey yapmak zorunda mıyım?

ne yapmak lazım o zaman ya türkiyedei kurslar 5 kuruş etmiyor diyorlar senden de bu yorumu görünce tüm isteğim bitti seneye kanadaya gidecektim

• quote:

Orijinalden alıntı: 4EverRobust

quote:

ne yapmak lazım o zaman ya türkiyedei kurslar 5 kuruş etmiyor diyorlar senden de bu yorumu görünce tüm isteğim bitti seneye kanadaya gidecektim

Aynı şeyi yaşadım bende ama arkadaş sanırım Türkiye'deki dil okullarından bahsediyor olabilir. Çünkü herkes yurtdışında öğrenmenin çok yararlı olduğunu söylüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fly Emirates

quote:

Orijinalden alıntı: 4EverRobust

quote:

Aynı şeyi yaşadım bende ama arkadaş sanırım Türkiye'deki dil okullarından bahsediyor olabilir. Çünkü herkes yurtdışında öğrenmenin çok yararlı olduğunu söylüyor.

tek fark günlük yaşamın ingilizce olması. yoksa burdaki sınıflarda da ders ingilizce arkadaşlarla olabildiğince ingilizce konuşuyorsun. orda bakkal gibi markete gittiğinde felan anca adamla konuşursun ya da konuşmazsın bile sonuçta yolda gördüğün insanla konuşmazsın ama dil okulunda sınıf arkadaşların hep yabancı aralarda onlarla sohbet etmen iyi olabilir bence. birde aile felan dedin o da iyi olacaktır kesinlikle. aslında en iyisi ailenin içinde ingilizce konuşman çünkü günün yarısı aileyle geçecek ve bu arada sohbetler mecburen olacaktır ve süper olur bence bizim abimiz var gidemiyoruz adamın düzeni yok çünkü neyse belki bu yaz gideriz babamla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.