Şimdi Ara

DİKKAT!!! XPERİA Z1 DOKUNMATİK SORUNU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
20.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • osiiso O kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyetine gitmeden önce 2 defa daha garantiye göndermem gerekiyor mu? Henüz 2 kere işlem yapıldı bir de tüketici hakem heyetinde işlemler uzun sürüyor diyorlar acaba gerçekten uzun sürer mi
  • 2 veya 3 defa gidecek, servis olayı çözemeyecek ve hatayı kabul edecek, yeterli oluyor o zaman. Paranızın tamamını geri alabiliyorsunuz. Süreç 5-6 ay kadar sürüyormuş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osiiso O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bu garantiden verilen kağıtlarla o zaman başvurabilirim sanırım sonuçta 3-4 ay sürsede telefon elimde olacak sorun değil bir şansımı deneyim o zaman
  • Merhaba,

    Bende de c5 ultra var. aldığımdan beri dokunmatik sorun yaratıyor, şarj olurken çıldırıyor. bastığım yerden farklı yerleri algılıyor, başka programları açıyor, aramaya cevap verdirmiyor. ama şarjdan çıkartınca sorun olmuyor. bu hatayı genellikle %80 dolana kadar yapıyor. servise verdim, tespit edilemedi diye geri gönderdiler. yedek telefonum olmadığı için tekrar gönderemedim de :( ne yapmalıyım?
  • Arkadaşlar merhaba

    Buna benzer bir sorunu bende yaşamıştım.

    Telefonu kullanırken bir sıkıntı yok fakat oyundan çıktıktan sonra mesaj yazarken farklı harfler falan basmaya başladı telefonum.
    Sürümüm günceldi.
    Sonrasında biraz araştırma yaptım ve yabancı forumlarda şununla karşılaştım.

    Sony telefonlarda fabrikasyon ekran koruma jelatini mevcut dikkatli bakarsanız bendeki z1 de de olduğu gibi farkedersiniz. Ben bunu bilmeyerek üzerine bir koruma jelatini daha yapıştırdım.
    Zaten bir çok kullanıcıda öyle yapıyor anladığım kadarıyla.
    Sorunu çözmek için bi tane 3d mark test programı yukleyıp makinayı zorladım biraz. Isınınca yeniden aynı hatayı vermeye başladı o anda jelatini çıkarım tekrar denedim sorun jelatindeymiş .Şuan bir çok denemeden sonra bir sıkıntı olmadığını gördüm. Herkesin sorununun çözümü olurmu bilmiyorum ama bende işe yaradı.




  • Arkadaşlar ekranı bir hafta önce değiştirdim.İlk başlarda iyi gibiydi şimdi yine yapıyor ama eskisi gibi çok değil.Yan sanayi olduğu için olabilir mi?Birde bilgisayara sony update servisi yükleyemedim.Açılırken hata veriyor
  • Gençler bendede aynı sorun var uyuz oluyorum a ya basıyorum gidiyor y ye basıyor çıldırıyorum bide mikrofonum bozuldu sanırım sesim gitmiyor karşıya ama hopörleri acınca gidiyor normal açmadan konuşunca duymuyorlar garantiye versem sonuç ne olur? Yada dışarıda yaptırsam fiyatı ne kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ekrannı değiştirdim azaşdo ama inanın hala sıkıntı var.. Bazen kriz gibi geliyor tam ekranın ortaso basıyor kendi kendine, basılı tutma işini yapamıyorum. Kesik kesik.. İyibir özel servis bilen var mı sonyden iyi anlayan.. Antalyadayım ama her ile gönderirim yeterki tecrübeli bir teknik servis olsun..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Xperia Z1 telefonumda ısınınca dokunmatik sıkıntısı oluyordu. 2 ekran değiştirdim belki ekran arızalıdır diye geçmedi.sonunda arka taraftaki gri kasaları söktüm.Isınmanın azaldığından mıdır bilmem çözüm oldu. Şu an da aynı ekranla yazıyorum bi sıkıntı yaşamıyorum.paylaşmak istedim.üst kapakları çıkartacaksınız. Dikkatli olun.
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende de Z5 Premium var bu sıkıntının aynısı var.



    Dokunmatik bastığımda takılıyor yani farklı algılıyor ortaya bastığımda sağı algılaması gibi bide sanal tuşlar takılıyor arada.



    Ekranı kapatıp açınca geçiyorda 0 telefon alıyorsun bide Sony karşılaştığı manzara bak Z1 nin sorununu çözmemişler Z5 bile sıçramış.



    Benimki nin sorunu şu telefonu çok kurcalayınca ısınıyor ve dokunmatiği o an farklı algılaması hani devam eden veya işte kendine basma gibi bi sıkıntısı yok.



    Bu ilk müzik listesinden şarkıya bastığımda yani ortaya şarkıyı seçip açması lazımken ekranı aşağı kaydırıyor yani farklı algılıyor dedim herhalde farklı dokundum meğerse sorun buymuş 3 ay oldu daha hani böyle kullanılırda oyun oynarken sıkıntı ve 1 yıl sonunda artarda sorunlar daha sıkıntı.



    Servise vermek istemiyorum cihazın ağzına sıçarlar varsa bilgisini olan beni bi aydınlatsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.