Şimdi Ara

Dikkat ve Konsantrasyon Eksikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Dikkat ve Konsantrasyon Eksikliği yaşamaktayım, doktora gittim bana klasik anti deprasan yazdı. hiç bir işe yaramadı dahada kötüye gittim. Okuduğumu anlamama, filmlerde alt yazı okuyamam, hızlı düşünememe , kitap okurken 2 ci sayfada sıkılıp bir köşeye atma ve benzeri sorunlar yaşıyorum. Çoğu dinlediğim okuduğum konularda bir anlam çıkaramıyorum.

Reçetesiz alabileceğim tavsiye edeceğiniz ilaç varmıdır. Anti deprasan almak istemiyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sune

Çok mastürbasyon yapıyorsan azalt.

Evli barklı adamım ne işim olur, biraz daha özverili davranın, adam gibi soru soruyoruz yazdığın cevaba bak.

Orijinalden alıntı: istcool

quote:

Evli barklı adamım ne işim olur, biraz daha özverili davranın, adam gibi soru soruyoruz yazdığın cevaba bak.

Arkadaşın söylediğine kızacak bir şey yok. İlaç kısmına gelirsek tekrar doktora git durumu belirt. Son çareye kalırsak modiodal kullanırsın. Zaten doktor durumuna göre bir şey verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

quote:

Arkadaşın söylediğine kızacak bir şey yok. İlaç kısmına gelirsek tekrar doktora git durumu belirt. Son çareye kalırsak modiodal kullanırsın. Zaten doktor durumuna göre bir şey verir.

Doktora gittim dostum anti deprasan yazıp gönderiyor :( Bu modiodal reçetesiz satılıyor mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlaç yazarlar fakat bu tedaviler uzun süreli tedavilerdir fayda görmen için uzun süreli ve kafana yatan tek doktorla bu yola devam etmelisin.Pkisoterapiye git hocam eğer doktorların direk sana ilaç verip ilgilenmediğini düşünüyorsan.Modiodalı reçetesiz alırsın ama en son çok pahalı bir ilaçtı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İlaç yazarlar fakat bu tedaviler uzun süreli tedavilerdir fayda görmen için uzun süreli ve kafana yatan tek doktorla bu yola devam etmelisin.Pkisoterapiye git hocam eğer doktorların direk sana ilaç verip ilgilenmediğini düşünüyorsan.Modiodalı reçetesiz alırsın ama en son çok pahalı bir ilaçtı.

yarın tekrar gideceğim eeg çektirdim onu götürcem.. umarım adam gibi bir teşhis koyar

quote:

Mastürbasyonun dikkat eksikliğine yol açtığı kanıtlanmıştır. Forumda tonlarca ergen takıldığı için sizide onlardan sandım kusura bakma.

quote:

İlaç yazarlar fakat bu tedaviler uzun süreli tedavilerdir fayda görmen için uzun süreli ve kafana yatan tek doktorla bu yola devam etmelisin.Pkisoterapiye git hocam eğer doktorların direk sana ilaç verip ilgilenmediğini düşünüyorsan.Modiodalı reçetesiz alırsın ama en son çok pahalı bir ilaçtı.

yarın tekrar gideceğim eeg çektirdim onu götürcem.. umarım adam gibi bir teşhis koyar

eeg daha çok epilepsi gibi durumlar için kullanılabiliyor diye biliyorum. İlaç olarak reçeteli satılan meşhur ritalin var. Ama güçlü yan etkileri unutulmamalı. Ben de benzeri sorundan şikayetçiyim Nero Nutriens almayı düşünüyorum. Bitkisel kaynaklı Solgar ilacı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.