350 tl ye 50 megabit hipernet kullanıyorum. Şubat ve Mart aylarında kredi kartı otomatik talimatında limitten dolayı bir sorun oluştu, bu nedenle faturanın ödendiğini sanıyordum. Ta ki fatura ödenmeyince internet yavaşlatmasına maruz kalıncaya kadar, internet yavaşlayınca başka kart ile gözüken faturayı yani 350 tl yi ödedim. Sadece 350 tl gözüktü, 250tl piyasada dahi yoktu. Bu ay uygulamadan fatura kısmına bakınca 900 tl lik fatura görünce şok oldum. 2 aylık açma-kapama ücreti 500 tl kesilmiş, faizler ve bu ayın faturası 900tl gözüküyor. Daha önce internet yavaşlatma, fatura ödeyince düzelmesi durumuna 250tl kesilmesi faciasını yaşamadım, yaşayana da denk gelmedim. Müşteri hizmetleri bu kesintinin yeni olmadığını söylüyor. İnterneti otomatik programların yavaşlatıp, açması 250 tl tutuyormuş... Şaka gibi yazılımın saniyelik işine 250 tl istiyorlar. Her neyse bu ücretten kurtulmanın bir yolu var mıdır? Ödememek için nasıl bir yol izlemek lazım. Yargıya başvurmak işe yarar mı ? Dikkatli olun, Telekomun yangınlaştırmaya çalıştığı yeni bir kazığı sizde yemeyin. Bu arada prensip olarak telekoma para kaptırmak istemiyorum. Nedeni aşağıdaki yürek burkan yüzyılın soygunu yazımda: en sevdiğim tokatlanma hikayesi: türk telekom 2005 yılında, türkiye’nin stratejik kurumu türk telekom’un %55 hissesi, borçsuz ve kasasında 2 milyar dolar varken, lübnanlı hariri ailesine 6.5 milyar dolara satıldı. hariri'nin sahibi olduğu oger telecom, türk telekom’dan 10 yıl boyunca 14 milyar dolar kâr elde etti, bunun 7 milyar dolarını kasasına koydu. aynı dönemde şirketi 3.5 milyar dolar borca soktu. üstelik özelleştirme bedelinin tamamını da ödemedi. sadece ilk birkaç taksiti ödedi, geri kalan borcu askıda kaldı. oger, özelleştirme parasını yurt dışından bulamayınca, türk bankalarından 4.75 milyar dolar kredi aldı. bu krediler ödenmedi. bankalar –akbank, garanti, iş bankası ve diğerleri– hisse devralmak zorunda kaldı. 2018’den itibaren bankalar bu hisseleri elden çıkarmaya çalıştı ama telekom’un imtiyaz süresinin 2026’da bitecek olması nedeniyle kimse almadı. ve 2022’de, türk telekom’un 2026’da bedelsiz olarak devlete geçecek hisseleri, türkiye varlık fonu tarafından 1 milyar 650 milyon dolar kredi kullanılarak yeniden satın alındı. yani: devletin malı satıldı › soyuldu › borç bırakıldı › sonra tekrar borçla geri alındı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 16 Mayıs 2025; 15:34:29 > |
Dikkat! Telekom soygunu, her fatura gecikmesine 250tl lik açma kapama ücreti

-
-
açma kapama bedeli başka bir durum,
ancak toplu ulaşım , halk ekmek , poşet ekmek ve su zamlarından haberiniz yok yada ödemiyorsunuz sanırım.
Konser , heykel , reklam , tiyatro , söyleşi/gösteri adı altında chp hdp tip belediyeleri halkı sömürüyor Vergileri yandaşa / akrabalara aktarıyorlar .
Belediye taşınmazları satılıyor ve kendi akrabalarına kiralanıyor...
kredi , borç ve yüksek zamlar ile halkın parası haliç e yüzeb tenia kortuna aktarıldı , umarım bunlar da sizi rahatsız ediyordur...
Azınlık mallarına çökenler , kelle vergisii alanlar , tek parti tek kadro zihniyeti de 125 yıllık bir çarpıklık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilgili kapama açma ücretleri tüm iletişim firmalarında kanunen var olan birşey. türk telekom ile alakası yok. yine kanunen bir takvim yılı içerisinde "İLK DEFA" hattın borçtan dolayı kapanıp tekrar açılması durumunda ceza yansıtılamaz. 2.kez ve devamında her kapama/açma için ceza yansıtılır. siz bence geçmiş dönem faturalarınızı bir kontrol edin. yargılık da bir durum yok. kredi kartınızın ödemeyi yapmaması sizin sorumluluğunuzda olan bir durum. evet zaten pahalıya kullanıyoruz evet bunca gelire rağmen hala yatırımlar yetersiz ama konunun devamında yazdıklarınızın da sizin konunuzla ne alakası var acaba? yok ona satıldı yok buna borçlanıldı falan. daha cep telefonu yokken herkesin evinde iş yerinde sabit telefon varken (hatta olmak zorundayken) telekom elde ettiği gelirleri nereye harcıyordu acaba hiç düşündün mü? modem çevir sesi ile 146 üzerinden sabahlara kadar 2 şarkı indirmek için cebelleşirken yine kasaya dünyanın parası giriyordu. sallarken biraz geçmişi de bilmek lazım.
-
Öncelikle kime çalışıyorsun bilmiyorum ama yaşamkentteki villalarda çalışan arkadaşlarının sana selamı var:) Yazacak çok şey var ama Allah insanı, vatan malını hortumlayan hariri ailesini savunduracak kadar düşürmesin. Engelleyiniz, geçiniz efendim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AshtonKutcherÖncelikle kime çalışıyorsun bilmiyorum ama yaşamkentteki villalarda çalışan arkadaşlarının sana selamı var:) Yazacak çok şey var ama Allah insanı, vatan malını hortumlayan hariri ailesini savunduracak kadar düşürmesin. Engelleyiniz, geçiniz efendim.
boş konu açmandan belliydi boş olduğun. şu yazdıklarımdan savunma çıkardığına göre seninle konuşacak bişey yok zaten. halbuki pahalıya kullanıp üstüne yatırımların da yetersiz olduğunu ifade etmiştim. okuma kabiliyetin de eksik belli ki. hamdolsun kimseye çalışmıyorum. zorunuza gidince birilerini yaftalamak ne kadar kolay di mi? ama sana tavsiye: birine sallayacak olduğun zaman sallamadan önce aynaya bak, komik duruma düşmemek için iyice düşün öyle salla:) kanun bilmeden fatura ödemesini beceremeden burada edebiyat yapınca memleket düzelmiyor ne yazıkki!
-
Söylediğin fiyat artışlarının neredeyse tamamının merkezi hükümetin yanlış ekonomi politikalarının sonucu olması. ;)
Diğer bahsettiğiniz yolsuzluk, usülsüzlük vb. durumlar var ise emin olun Türk Yargısı ve Kolluğu bunları soruşturuyordur ve soruşturmalıdır da. Kimse halkın parasını çarçur etmemelidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@stubburn üstad, "okuma kabiliyetin de eksik belli ki " demişsin lakin senin mesajını alıntılayıp, sana bir şey söylemedim ki:) durduk yere sinirlenip, kendini mahvettin. aşırı ironik ve komik bir durum yarattığın için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 16 Mayıs 2025; 16:12:53 > -
Banka için girişimde bulunmayı düşünüyor musunuz? Aç-kapa faturasının nedeni banka sonuçta.
-
2006 yılından beri tt faturası dahil tüm faturalarda bankada otomatik ödeme talimatım var asla kredi kartıyla fatura ödeme talimatı vermem hiç bir sorun yaşamadım. burası tr ödemeleri takip etmek lazım her ay
Benzer içerikler
- zyxel modem arayüz
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- türk telekom port başvurusu
- türk telekom modem dışarıdan gelen internet kablosu nasıl bağlanır
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- statik ip
- türk telekom internet çekmiyor
- agda kayitli degil hatasi cozumu
- telsiz kullanım ücreti 2025
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X