Şimdi Ara

DİKKAT Paycell ile Istanbulkart dolandırıcılığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcell faturalı hat kullaniyorum. Cuma namazindayken 0535 890 85 63 nolu telefondan aramışlar, eşim açmış. Turkcellden ariyoruz tarifenizden memnunmusunuz vs demisler. Oysaki eşimi bu konuda defalarca örneklerle uyarmama rağmen basireti baglanmış. Sms le kod göndermisler esimde tabi karşı tarafa vermis kodu. Turkceli aradim 145 tl istanbulkar odemesi yapilmis, iptal edemeyiz 153 ü arayin dediler. Aradim cokda umursamadılar kayit aldik yogunuz doneriz dediler. Ben boyle seyleri hazmedemeyen birisiyim, devlet kurumlari vatandaşı korumuyor ve savunmuyor. Bunu bir kez daha yaşayarak anladım. Arayan numara belli, benim numaram belli. Kim yuklemis hangi istanbulkarta hangi bayi yuklemis bu numara kimin adresi nedir diye yaklasik 1 saat telefon gorusmeleri yaptim ama uardimci olmadilar onemsizmis gibi davrandilar. Bende metrobus duragini bastim. Guvenlik personeline anlattim amirini cagir merkezi ara bana yardimci olsunlar dedim. O da aynisini banada yapmaya calistilar vs diyerek savusturmaya calisti. Cebimdeki falçatayla metrobuse binip soförü alıkoymak niyetiyle kosmaya basladim. Amacim olayin basina yansimasi ve benimle ilgilenmeleriydi. Guvenlik izin vermedi sarildi yakaladi. Sivil polis geldi hak verdi bana ve beyaz masaya yonlendirdi. Sakinlesip gittim, oradaki bayana da derdimi anlatmaya baslamistim ki bana esin kodu vermeseymis demesiyle sarteller yine atti. Hırsızin hic mi sucu yok dedim. Tabi bu isin ozeti yaklasik 15 20 dk da burada tartistim. Oradaki metrobus durağına atlayarak girdim. Bu sefer amacımı yapacaktım, hapsi vs goze aldim gozum hicbisey gormuyor. O duragin guvenligide geldi falcatayi aldilar beni sakinlestirdiler polisi aradik savciliga yonlendirdi. Savciligi aradim kapanmak uzere oldugu icin pazartesi gelmemi istediler.

    Pazartesi gunu gidip sikayetci olacagim.
    Oncelikle o numaranin sahibinden sonra benim onayim olmadan bana paycell uygulamasini saglayan Turkcellden ve benden onay almadan istanbulkarta yukleme yapan iett den. Zaten issizim bolca zamanim var. Gelismeleri yazacagim. Eger savcilik gerekli islemi yapmaz takipsizlik vs verirse de farkli planlarim var. Buradan yazmaya devam edecegim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntticaret -- 27 Aralık 2019; 23:8:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Paycell gerçekten rezil bir uygulama onu geçersek sizi arayan numara belli değil mi ismini öğrenin?

    Zebani atlayacak sandım bu arada bir ara ama temiz çıktı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bay Robot

    Paycell gerçekten rezil bir uygulama onu geçersek sizi arayan numara belli değil mi ismini öğrenin?

    Zebani atlayacak sandım bu arada bir ara ama temiz çıktı.
    Numara belli konuda yazdim zaten google yazan olursa ciksin diye. No gecici olarak servis disi diyor ne demekse gecici olarak. Turkceli aradim kime ait oldugu bilgisini veremeyiz diyor, ibb beyaz masaya gittim benim hattimdan hangi istanbulkarata kim yukleme yapmis diye onlarda bilgi vermedi. Yani hep burokrasi cikti onume, bende adlieye gidicem pazartesi o sekilde numaranin sahibine ulasilacak. Insallah takipsizlik cikmaz yoksa kabullenemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.