Şimdi Ara

***Dikkat! LG TV Dolandırıcı Şüphelisi Siteler *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
5
Favori
21.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye de ne kadar çok saf salak var arkadaş. Böyle sitelerden alışverişmi yapılır. Yarı fiyat dedinmi hemen oltaya atlıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris_ata kullanıcısına yanıt
    BARIŞ bey benim geçen sene mayıs ayında bu olay başıma geldi. Düğün öncesi Eşim İstanbuldaydı bir kargocu akrabası vardı bize ulaştıkları farklı bi cep nosu vardı onu arattırıp zar zor adresi öğrendik eşim gitmek istedi ama düğün telaşından dolayı peşini bırakmak zorunda kaldık açıkcası oraya gidip daha büyük belalara bulaşmamak için üstüne düşmedik.
  • SİBEL3535 S kullanıcısına yanıt
    Adresini aldılarsa bile yanlış adrestir çünkü asla adres vermiyorlar.. ayrıcahttp://muhtesemikili.com/2015/04/09/lg-marka-adiyla-dolandiricilik-ve-buyuk-soygun/ adresinde okuduyysanız dünya ticaret merkezindede öyle bir yer yok. Bu adamların izlerini sürdüğümüzde kıbrıa kadar gidiyor uzantıları.. ama onlar bile sahte olabilir. Sonuçta savcılar bunları yakalayana kadar en ufaktan en büyüğüne kadar durmayacaklar! İçimizi rahatlatan tek şey budur...
  • baris_ata kullanıcısına yanıt
    yanlış olup olmadığını bilmiyorum ama dileğim en kısa sürede yakalanmaları daha fazla can yakmasınlar artık.
  • en son lgreklam.com domainini almışlar oradan vurgun yapıyorlar
  • 19 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bilgi icin ... hemen gerekli yerlere bunlari ulastiracagim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bi arkadasin da gecen hafta ayni olay basina geldi.Insanlari dolandirdiklari yetmiyor gibi telefon actiginda alay ediyorlar.Hic korkulari yok.Kesinlikle guvenmeyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammeddemircan -- 22 Haziran 2015; 17:26:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dolandiricilarin onune neden gecilemiyor anlamiyorum her sey ortada talep yaptiktan hemen sonra yazdiginiz telefondan ariyorlar sizi almaya ikna rdiyorlar sonra banka hs. No gonderiyorlar bana ziraat bankasindan gonderdiler muhtemelen oa an aciyorlar durumdan supelendim ya kapida odeme olsun yada vaz geciyorum dedim hakkimda dava acacaklarini soylediler . Adreslerini arastirdim umraniyede bir kasap dukkani cikti adamin konu ile hic ilgisi yok.Konu ile ilgili bayagi arayanlar olmus demekki tuzaklarina dusurdukleri insanlar var.Vergi dairesindende telefon yeni kurulmus muhtemelen paravan tlf sirketi cikti .Adres ve sirket isimleri web saifesi surekli degisiyor.Dikkatli olalimda dolandiricilarin sucu yokmu buna devletin ilgili kurumlarinin dur demesi gerekmiyormu? Konu ile ilgili sozde sirketin sms lerini kayit ettim yakinda onlarida paylasirim herkese slm.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madur değilim ama Bimere Milletim adına, daha fazla vatandaşımızın canı yanmasın diye Şikayette bulundum.
    Mübarek ramazan ayında da yapıyorlar ya bu işi ne diyeyim. Allah belalarını versin...
  • Canı yanan bir vatandaş daha tıklayın maduriyetini okuyun.http://www.tuketicisikayetleri.com.tr/lgshop-tr-com-parayi-alip-tv-gondermedi/
  • Yukarida arkadasin paylastigi linkteki numeralar kesinlikle dolandiricilarindir.Web sayfalari dawww.lgmakro-market.com dir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların hemen konunun üstünde reklamları var.

    106 Ekran Ultra HD Led Tv
    Yeni Ultra HD Görüntü Kalitesiyle, 106 Ekran 3D Led Tv, Fiyatı 899TL.

    İlk tıkladıyınızda buraya reklam sayfasına, yukarıdaki lg simgesini tıkladığınızda, alttaki sayfaya yönlendiriyor. Zaten iletişim bilgilerine baktığınızda sahteker oldukları belli lg'nin kendi sitesinde böyle bir mağaza gözükmüyor. Posta kodu üsteki arkadaşın yazdığı gibi 34600.

    http://lgledtv-reklam.com/

    http://lgshop-tr.com/?rf=yn_draw_ad1




  • S.a arkadaşlar 20.09.2015 tarihinde samsung tv aldım bu siteden lgledtv.net şerefsizler ödemede sıkıntı oldu dedi beni aradılar ve bizde ödemeyi tekrar yaptık ama ne tv geldi ne de para bunlar tam dolandırıcı Allah için kanmayın. Ben tv yi aldıktan sonra lgledtv güvenilir mi yazdım be bu sitedeki yorumları gördüm ama iş işten geçmişti hatta belki diğer tv şirketleri buraya Msj yazdırıyor sırf ordan almayalım diye zannetmiştim ama malesef şerefsizler tam dolandırıcıymış ama devletimizin buna el atması lazım ben ne yapmalıyım bilen var mı ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://lgledteknoloji.com/ adresi de dolandırıcı sitedir. Bu tarz sitelere itibar etmeyiniz. Maalesef birçok kişi ucuza tv alacam diye bu kişilerin eline düşmektedir.
  • http://lgledtv.net/index.php?route=common/home arkadaşlar bu siteye bir göz atarmısınız.galiba bu sitede çakma...
  • Arkadaslar bende dolandırıldım parasını geri alan var mı hiç mi bir yöntem yok bu nasıl iştir tüketici mahkemesine versek ödüyorlarmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karahan_yel

    http://lg-dunyasi.com/

    Karahan verdiğin sitedeki ürünleri inceledim. Çok iyi tasarlanmış fakat çok büyük pot kırmışlar. İlan açıklaması ve urun kodu bölümü teknosadan kopyalanıp yapıştırılmış. 11996 seri ile başlayan teknosa kodları ürünün yaninda hediyesi var anlamı taşımakta. Ben üzülüyorum gerçekten buna nasıl kanıyoruz diye. Umarımki herkez bu durumdan kurtulur ve hakettikleri cezayı bulurlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barındığı Yer şurası arkadaşlar ;

    FBS İnternet Teknolojileri Uluslararası İşletme Şirketi LTD.
    Adresimiz:Bulgurlu Mah. Selvili Sok. No:16 Kat:1 Çamlıca/Üsküdar - İstanbul - Türkiye
    Telefonumuz:(0216)329 93 93 (Pbx)
    Faks :0216 329 23 33
    Vergi Dairesi : Kadıköy
    Vergi No :3850444359
    Destek Mail adresimiz destek@isimtescil.net- destek@fbs.com.tr Muhasebe için muhasebe@fbs.com.tr

    Dolandırılan arkadaşlar bu firma ile görüşsün ve CUMHURİYET BAŞ SAVCILIĞINA dilekçe vererk dava açsın.FBS internet teknolojileri açıklama yapmak zorundadır.Paranızı bu şerefsizlere bırakmayın.
  • bu dolandırıcı siteler sadece lg tv markasınımı kullanıyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.