Şimdi Ara

dijitürk bein media group üzerine geçtiğine göre yeni kanallar eklensin...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
7.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Bu sıralamayı neye göre yapıyorsunuz!?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Digitürk kadar pahalı haksız kazanç sağlayan içeriği son derece zayıf görüntü kalitesi de sd-hd berbat ve her zaman sadece elinde lig tv tekeli olduğu için mecburi tercih ve haliyle üye sayısı çok olan bir platform daha inanın göremezsiniz lig tv yi çıkarın dt den tivibu uydu ve Ds ile bir kıyaslayın bakalım hangileri iyiböyle bir zihniyet den ne bekliyorsunuz kim alırsa alsın adamlar bir kere prof değil işleri güçleri çakallık peşinde... dt güzel hizmet bekleyen daha çoook bekler.

    Alın işte her şey orta da tivibu uydu

    15 NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL HD
    16 BBC EARTH HD
    17 FOXLIFE HD
    18 FX HD
    19 FOXCRIME HD
    20 EUROSPORT 1 HD
    21 EUROSPORT 2 HD
    61 LİFETİME
    62 TEVE2 HD
    64 24KITCHEN HD
    71 EUROSPORT 1 HD
    72 EUROSPORT 2 HD
    73 FOXSPORTS HD
    102 NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL HD
    103 NAT GEO PEOPLE HD
    104 NAT GEO WILD HD
    105 DISCOVERY CHANNEL HD
    106 ANIMAL PLANET HD
    107 DISCOVERY SCIENCE HD
    108 DISCOVERY SHOWCASE HD
    109 DTX HD
    110 BBC EARTH HD
    133 ENGLISH CLUB TV HD
    140 FOXLIFE HD
    141 FX HD
    142 FOXCRIME HD
    180 CNN INTERNATIONAL HD
    185 EURONEWS

    Göz kararı bildiklerimi seçtim ekledim daha fazlası da var... onlar da hd hatta dt de halen bir kaç yerli yabancı kanal halen sd durumda... tivibu da ds de hd olarak hemen hemen geçişten beri var. Sadece history channel olmasını isterdim bir tek o yok ama şu son eklenen kanallar güzel kanallar özetle dt de bahsettiğim durumlar gayet açık ve nettir lig tv olmasın elinde kimse dönüpte yüzüne bakmaz bile



    Aynen arkadasıma katılıyorum dıgıturkte hala para vererek ızledıgımız fılmler bıle sd. Turksatta bedava HD olan kanallar bile SD. Hatta aynı kanalın goruntusunu DT ve baska bır platformla karsılastırdınmı DT de bıtrate lerın dah dusuk oldugunu gorursun ses konusuna gelınce zaten Türkiye de bılınen yada anlasılan bırsey degıl sanırım tum platformlar kanalların %99 u stereo 5.1 oldugu soylenen kanallar allchannel stereo/ multı channel stereo seklınde sagsol ses bılgısını tum kanallara yayıyorlar center dan gelmesı gereken konusma seslerı arka kolonlardan gelınce ısın cılkı cıkıyor forumda yazılanlardanda takıp ettıgım kadarıyla konudan anlayanda yok MH arayıp soruncada cıhazınız yada ayarlarınız bozuktur gıbı sacma sapan cevaplar alıyoruz buda zaten turkıye gıbı bır ortamda AV Receiver ın ne oldugunun bile toplum tarafından bilinmemesi eve getirdigim kocaman siyah kutuya es dost tarafından uzaylı muamelesı yapıması ve buna harcadıgım paraya negerek vardı TV nın sesı yokmuydu gıbı anlamsız yorumlarda eklenınce hıc bır sekılde yadırgamıyorum. Sozlerımı uzatmadan sunu belirtmek isterim herseyın bir devrı vardır ve Turkıyede benım fıkrıme gore TV izleme donemı bitmistir kaliteli içerikle tv izleyecek adam netten kaliteli kopyaları satın alıp izlecek yada Netflix tarzı online içerik sunan sevislere gidecek platformlar ise maç, haber, ve onemli toplumsal olaylarda bakılacak bır mecra haline geliyor. bunun dısında para vermeye degmez keske bir plat form olsa ve her kanalın kendine has belli bir ücreti olsa her kullnıcı kendi istediği kanalı alıp kendi platform içeriğini kendisi olustura bilse ve bu platform modüllü üyelik verse herkes belirli standarta butcesıne gore receiver alarak kullansa. Nedenmi ? cunku sonzamanda platformalrın verdıgı dandık kutuları tvme baglamak bıle ıstemıyorum sonucta elımde bulunan son model TV me bu acaıp kutuları takmak bana at ve kelebek ilişkisini hatırlatıyor.




  • Lig olmazsa bulasmicam ama maclar var..
    Hafta sonu en azindan bir kac mac seyrediyorum.
    Ligin kaliteside ortada..
    Bu sene almayacaktim ama.
    Teknosada 397 tl ye pesin uyelik cikinca aldim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digiturk'ün yapabileceği en akıllıca şey öncelikle Türksat kanallarını desteklemesi, sonra da tüm kendi kanallarını Dsmart gibi Türksat'tan vermesi olacaktır. Böylece çamur görüntüden kurtulur herkes.
  • arkadaşlar...platformun yeni adı sizce beindigimedia şeklinde gerçekleşirmi aceba fikirlerinizi öğreneyim...
  • Bizim evde ulusal kanallar hariç en çok izlenen iki kanal var, biri iz tv hd diğeri MTV live hd. Maalesef iki kanal da Digiturk ün kendi kanalları. Bu sebeple olaya çok kanal olmasından ziyade nitelikli kanal bulundurmak gözüyle bakmak da gerekir. 6 sene dsmart kullandık, son 2,5 senedir de digi var ama bu 2,5 senede bir gün bile dsmartı aramadım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an her ay bir sinema kanalı bedava

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haunt54 H kullanıcısına yanıt
    Hep vardı o.
  • arkadaşlar...moviemax paketindeki yapımlar ve seçip izlemek-kiralayıp izlemek kategorilerindeki filimlerin erotik sahneleri mozayiklenerek sansürleniyomu?...gündüzlerimi sansür yapılıyo geceleri sahneler aynen gösteriliyomu?...rütükten şifreli kanallar bile çekiniyolar anlaşılan...
  • History H2 HD.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • History H2 HD eklenmeli örneğin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim beklediğim kanallar

    İZTV 4K
    BBC EARTH HD
    MTV HD
    EXTREME HD
    RTL2 HD
    CANALE 5 HD
    HBO HD
    4K FİLM KANALI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum Tivibu uydu sinema paketi aldım hiç bu kadar yayın ve ses kalitesi ayrıca çok kanal beklemiyordum.Neredeyse tamamı mevcut
  • Digiturk bi türlü gelişmedi 2017 ye girdiğimizdede gelişmezse öyle ot gibi kalır tivibu fiyatı digiturkten ve dsmarttan daha uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...2017 yeni yılında platform yeni adıyla beindigimedia şeklinde olsun isterim...şebekeye lisanımızın altyazı farkıyla eklenmelerini istediğim ve iptv yöntemiyle ve astra uydusunun üzerinden hali hazırda beğeniyle izlediğim fakat lisanlarını anlıyamadığım için sadece görüntüleriyle idare ettiğim dünya çapındaki bazı meşhur şifreli özel televizyonları topiğe yezayım:...warner bros tv....horror channel...venüs tv...redbull channel...fashion 4-K PREWİEV...TELE-5...fundorado...antenna-2...nasa channel...N-24 documantary...
  • 2017 yılı itibariyle değişikliklerin başlayacağı söyleniyor.
  • arkadaşlar...katarlılar platforma çağ atlatabilir...
  • HBO hiç gelmez de bu MTV'nin diğer kanalları neden gelmiyor bilen var mı ? MTV Hits geldi en son keşke MTV Classic, MTV Base falan da gelse.
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    veya daha geriye götürebilir...
  • Lig maçları olmasa el sürer miyim hiç, öyle saçma gereksiz abartılı saçna işleti varki insan üye kalmak istemiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.