Şimdi Ara

Dijital Satış Sahtekarlığı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Dijital Satış Sahtekarlığı!
    Arkadaşlar forumda yeniyim, bir şey danışmak isterim. PS için dijital oyun satın aldım, hesapta 2 oyun ve 1 senelik Plus üyeliği vardı. Hesabı alırken de hesap şifresinin yanısıra bağlı mail adresinin de şifresini aldım ve her ikisini de değiştirdim, buna rağmen ertesi gün hesaba kesinlikle ulaşamadığımı gördüm, log out olmuş ve tekrar psn ye giriş yapmamı istiyordu, şifremi unuttum seçeneğini seçtim ama giriş mailinin sistemde olmadığı uyarısı verdi.. Bu nasıl mümkün olabilir?
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kadıköy Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Çift hak mı satın almıştın. Plus olduğuna göre öyle sanırım.
  • adamlar email hesabına doğum tarihi kurtarma için tlf ve eposta bilgilerini giriyor siz satın aldıktan sonra şifreyi değiştirsenizde onlar eposta hesabına parolamı unuttum deyince önceden verdikleri bilgilerle kurtarabiliyorlar daha sonra email ve psn hesabın şifresini değiştirdilermi sen üstüne soğuk su içiyorsun maalesef... size tavsiyem güvenilir olmayan yani eski üyelerden bu eski üyelerinde forumda ne kadar çok aktif olduklarına bakarak karar vermeniz yada bol referanslı olan üyeleri seçmeniz başka çaresi yok...
  • Ben kendi yaptığım hesabı alır almaz hemen yeni eposta adresi oluşturup daha sonra şifreler uçmadan tabiki psn hesabına kendi oluşturduğum email adresini tanıtıyorum geri çalmak isteyenler eski email adresiyle uğraşır durular artık :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rerman

    Ben kendi yaptığım hesabı alır almaz hemen yeni eposta adresi oluşturup daha sonra şifreler uçmadan tabiki psn hesabına kendi oluşturduğum email adresini tanıtıyorum geri çalmak isteyenler eski email adresiyle uğraşır durular artık :)

    Katılıyorum, kesinlikle ilk iş olarak PSN hesabındaki mail bilgisini yeni açtığınız bir maille değiştirmelisiniz.
  • Peki ama ben mail adresinin şifresini de değiştirdim, yani unuttum dediği zaman gideceği mail adresine girmesi imkansız.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • mail hesabına şifremi unuttum demiştir o zaman
  • Hesabi kimden aldiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an bile o mail adresine ben giriş yapabiliyorum ve cep telefonum da kayıtlı. Hesabı aldığım kişi de bir arkadaşından almış, o da başkasından almış , sonuçta ben paramı geri aldım ama aynı şeyi bir daha yaşamamak adına merak ettim sorun nedir diye.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • yeni bir mail adresi acıp psn hesabını o maile alırsın bide psn hesabına telefonundan 2 adımlı doğrulama yaparsan en güvenlisi öyle olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.