Şimdi Ara

Dijital Sanat Stüdyolarında Çalışan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • sen sor belkide bildiğimiz konudur
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • Bilgeadamın sanırım dijital video üzerine kursları vardı. 3d Max ve Adobe Primere kursu veriyor.istersen arayıp öğren.
  • Bildiğim kadarıyla özel üniversitelerin dijital sanat bölümleri var daha önce görmüştüm ama hangileriydi hatırlamıyorum,çok heyecanlı bir dal bence.Çizgi film vb şeyleri yapıyorlar,ama bu işte bildiğim kadarıyla görsel bir tecrübe ve iyi program kullanmak gerekiyor,

Ben ressam ve heykeltraşım bir ara ben de merak saldım resimlerimi dijital olarak yapayım dedim ama olmadı ortaya çıkan resimler içime hiç sinmedi,çünkü kalem ve boyanın gerçek tonu ve hissi dijital ortamda yok malesef soğuk geldi bana ve bıraktım. Ama animasyon ve hareketli görsel çalışmalar için mecbursunuz programlarla çalışmaya.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.