Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Harun987 , ultrAslan187 , Loras Tyrell , SultanApex Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 22 Misafir (7 Mobil) - 17 Masaüstü9 Mobil
5 sn
367.763
Cevap
2.850
Favori
24.071.334
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
604 oy
Giriş

Adam öyle bir düzenek kurmuş ki seviyorsan bu oyunu günün sonunda o DLV leri yada üst paket upgradelerini de aldırıyor sana.

Sevenine şimdiden elinde para da varsa steamden premium u yapıltırsın. Oyunu yapan adamlar şuan standart sürüme 2.999 istiyor. Steam Premium u 2400 e veriyor.

Ben uzun zamandır steamden birşeyler almıyordum benim bile aklımı çeldi şuan. Severim de horizon serisini.

Haklısın hocam. Yayınlandıktan belli bir süre sonra ultimate paketini de satışa sunacaklardır o zaman o paketi.alır belki demek istedim. Premium olan da ona yükseltmek isteyebilir Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fable - Official Gameplay Teaser Trailer | Xbox Developer Direct 2026
    https://www.youtube.com/watch?si=HHrvmSuLfGEcbsPt&v=8tAINyFIAEk&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yanfo kullanıcısına yanıt

başrol trans olduğu için kimsenin umurunda değil çöp oyun

• r0ket kullanıcısına yanıt

Karakterimizi kendimiz oluşturuyoruz oyunda. Oyun gayet güzel duruyor bu arada, ana konusunda da konuşuldu.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]donanımhaber forum
    Fable | 2026 | PC ANA KONU | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/fable-pc-ana-konu--144684085
    Muhtemelen kadın veya erkek seçimi de olur oyunun çıkışında.

Çıkış tarihi henüz belli olmadığından ve fiyatı açıklanmadığından dijital fırsatlarda konuşulmamıştır. Kendi konusunda değerlendirmwler var. Oyun güzel görünüyor. Geçen yıl tanıtıldığında pek ümidim yoktu ama bu tanıtımda güzel olmuş. Bu arada Gta6 ya göre çıkartabilirler.

Baya konuşuldu aslında forumda burada konuşulmamış.

Hepsi tek tek yapılan 1000 farklı npc köyler şehirler burada ticaret meslek satın alımlar karakterler ile romance seçeneği çocuk yapma büyü uzak yakın dövüş seçenekleri ve istediğin karakteri yapma derken baya güzel oyun olacak.

İstek listesine 2024 haziran ayında eklemişim değecek gibi.

70 dolarlık ana sürüm ise ülkemizde 33 dolara satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 23 Ocak 2026; 11:45:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt

Fırsat değil olması gerekendir.

Türkiye'de alım gücü Amerika'ya göre 4 kat az.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    | XFX AMD RX 6900 XT SWFT | AMD Ryzen 5 5600 | XPG Spectrix D41 RGB 16x2 32 GB DDR4 3600 Mhz RAM |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Kingston A2000 1 TB m2 nvme SSD | MSI B450 Tomahawk Max | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • r3ally kullanıcısına yanıt

Ben de düz versiyonu alıp geçeceğim 4 çok oynadım 150 saat kadar ve standart sürümüydü ona rağmen oyun bitmemişti daha

5 ısınamadım pas geçtim.

bu oyun en geniş haritaya ve yalandan bir ilerlemeli hikayemsi bir amaç sunmuş standart versiyonu gene ölüsü 180 saat gider, onun üstü zaten bayar o yüzden premium versiyonu gereksiz geldi bana.

Fiyatı için bence de olması gereken bu San Francisco'da yaşayan adamın 150 doları bizim için 20 30 dolardır.

Oyun muazzam duruyor.Dolu dolu sıkmayan birde açık dünya yaparlarsa tadından yenmez.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • r3ally kullanıcısına yanıt

3A firmalar genelde menaya dikkat etmediklerinden 70 dolarlık oyun 33 dolar olunca haliyle fırsat olur.

MS Store kafasına göre takılıyor artık.

Yine tekneci GabeN'in insafına kaldık yani özetle.

Karakterini kendin oluşturduğun bir oyunda başrol nasıl trans oluyor çok merak ettim.

Senin alım gücün kimsenin problemi değil. Mercedes'e de gidip anlatıyor musunuz alım gücümüz düşük şu arabayı bize 1 milyona satın diye.

Adamlar oyunu yarı fiyatına satışa sunmuş hala alım gücü edebiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 23 Ocak 2026; 13:45:45 >

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • Ben hala Forza 6'nın fiyat hatası yaşadığını düşünüyorum. Zaten steam forumlarında bölgesel fiyatlandırma ile ilgili şikayetler var, bazı ülkelerde çok pahalıymış sanırım tam tersine yani ortada bi anormal durum var gibi görünüyor. Yakında hani nedir necidir diye bi kontrol çekerlerse bizim ülkenin fiyatına da bi ayar çekebilirler gibi görünüyor, Arc Raiders gibi saf live service oyunu bile 40$ iken yepyeni Forza'nın 33 dolar olarak çıkması çünkü normalde garip (aslında her oyunun fiyatı bu bandda olmalı bizler için ama malesef öyle bir şey olmuyor).

Oyunun fanıysanız 1400tl şuan sizi ne zengin eder ne fakir eder. Alın dursun, eğer fiyatta bi değişiklik olmazsa oyun çıkışına kadar ve siz bu fiyatı vermek istemiyorum ya madem değişmedi, indirim vs beklerim gibi bi düşünceye girerseniz yine problem yok refund çekersiniz. Pre order aşamasında oyun çıkana kadar bi şart bulunmuyor dümdüz refund isteği atıp geri alabiliyorsunuz parayı sonuçta. Ha oldu da fiyat değişti, kazanan siz olursunuz Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

İnş Fable da böyle bi fiyat farkı ile çıkar, saniyesinde kaparım.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.