Şimdi Ara

Dijital oyunlara ve sosyal medyaya yönelik düzenlemede sona gelindi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

işte bu mantık zaten yasaklamaların önünü açıyor. cıbıldak dediğin de olsa, küfür de olsa, sigara kullanımı da olsa tüm herşey için çocuklarını sakınmak ve korumak ailenin görevidir. sen çocuk yapıp üstüne de tembellik yapıp devletten beklemeyeceksin. bunun sonu yok zaten.

Egitim aile de başlar zatem ona lafım yok devletin bu kadar çok düşünmesine dedim age sistemi yıllardır var standart hatta bu yokmuş gibi davranıp ben istediğimi yaparım demesine birde tek derdiniz oyun mu tv de sokakta o kadar olumsuzluk varken neden sadece oyun a odaklanıdınız diye mesela Hollanda da polis oyun ekibi kurdu oyunda polis denk gelebiliyor böyle birşey de olabilir siber zorbalık ı fln engellemeye diye illede birşey yapacaklarsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.
  • gerçekten çocuklar, gençler mi düşünülüyor?
    hassas içerikler, esas tv 'de yayınlanarak dayatılıyor.

amaçlar samimi olsa:
    yağma-talan, vurmak, kesmek, ganimetçilik, kutsalcılık algısıyla sinsice radikal dinci propagandası yapılan diriliş, kuruluş gibi aşırı fanatizmi körükleyen diziler yapılmazdı.
    oyuncu kitleye de çok tv izlemedikleri için o saçma tv dizileriyle algı veremiyorlar; bir dertleri de bu. o yüzden yetişkinler bu dizilere daha bağımlı.
    o dizilerde çalan müzik tıngırtı sesleri bile agresifleştiren frekanslarda.
    demeyimleyenler bilir. bir de dışarıdan izleyenleri de gözlemleyin. bir süre temasta olan aile bireyinin, o hafta ev içinde herhangi bir şeyden nasıl öfkelendiği gözlemlenebilir.

oyun ve weble ilgilenen kitlenin gözünü, hassas oldukları yerlerden engelleyerek, kamuoyundan gizli gizli yürüttükleri jeopolitik vb işleri örtmek için uyguladıkları artık ucuzlamış düşük seviyeli çırpınmalar...
    nabız da yokluyorlar böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 6 Şubat 2026; 14:42:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Oldu canım başka?

Bu ülkede çoluk çocuk genç yaşamıyor sanırım? Senin kullanmadığın bilmediğin faydalanmadığın bir platform diye konu yabana atılıp olduğu gibi kabul edilecek bir olay değil kusura bakma

Sanki alım gücü ve gençlerin psikolojisi yerindeymiş gibi bırakın oyunlarınada bi karışmasın hükümet!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
  • https://cdn.tbmm.gov.tr/KKBSPublicFile/D28/Y4/T2/WebOnergeMetni/3c6eab50-1fb7-4f31-be88-8280e370eca6.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copierbond64 -- 7 Şubat 2026; 14:22:23 >

Bence hükümet uğraşmıyor sanki yukarda kanun teklifini 7 ocakta sunan teklifin linkini gönderdim.

Kanun teklifini sunan: CHP İzmir Milletvekili Ahmet Tuncay ÖZKAN

https://cdn.tbmm.gov.tr/KKBSPublicFile/D28/Y4/T2/WebOnergeMetni/3c6eab50-1fb7-4f31-be88-8280e370eca6.pdf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Türkiye kendi steam’ini kurmalı ve sadece yerli oyunlardan oluşmalı diye düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.