Şimdi Ara

DIGITURK WebTV | Genel Konu (263. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.620
Cevap
63
Favori
723.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yucelkrc

    arkaslar baglantinizdami sorun var acaba eskisehr gs maci 90dak izledm, birkez olsn takilmadi.

    Bende de sadece bir kere 3-4 saniyelik takıldı sonra kaldığı yerden devam etti.Görüntü geçişlerindeki buzlanmalar ise oldukça az ve ligin başındaki gibi top şeçilemeyecek kadar kötüleşmiyor.Ben yayınlardan genel olarak memnunum.Ayrıca size tavsiyem maçtan en az 20-30 dakika önce yayını açın.
  • Arkadaşlar, yeni nesil Digiturk kutularının arkasında ethernet girişi var bildiğiniz gibi. Ben internet bağlayıp Youtube'dan video izlesem, kaçırdığım programları izlesem sadece kotamdan gidecek değil mi bunun için herhangi bir ücret alınmıyor? Birisi cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrerok_rc

    Arkadaşlar, yeni nesil Digiturk kutularının arkasında ethernet girişi var bildiğiniz gibi. Ben internet bağlayıp Youtube'dan video izlesem, kaçırdığım programları izlesem sadece kotamdan gidecek değil mi bunun için herhangi bir ücret alınmıyor? Birisi cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

    Ekstra bir ücreti yok istediğin gibi internete girebilirsin sadece internet kotandan götürür.Bunu bizzat müşteri hizmetleri ve kutuyu aktive eden servis görevlisine sordum aynı humax kutudan bende kullanıyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darktiger_1453

    quote:

    Orijinalden alıntı: emrerok_rc

    Arkadaşlar, yeni nesil Digiturk kutularının arkasında ethernet girişi var bildiğiniz gibi. Ben internet bağlayıp Youtube'dan video izlesem, kaçırdığım programları izlesem sadece kotamdan gidecek değil mi bunun için herhangi bir ücret alınmıyor? Birisi cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

    Ekstra bir ücreti yok istediğin gibi internete girebilirsin sadece internet kotandan götürür.Bunu bizzat müşteri hizmetleri ve kutuyu aktive eden servis görevlisine sordum aynı humax kutudan bende kullanıyorum...

    Bilgiler için çok teşekkür ederim.
  • besiktas gaziantep macında sadece bir defa takılma yasadm 90+4de bufferng cıktı, 30saniye kdr dondu yayın, macı ızleyen arkadasların ızlenımlerı neler..
  • Hesap satan arkadaş varsa pm atabilirmi?
  • Hesap satmak isteyen olursa pm?
  • Webtv ye bir türlü giriş yapamıyorum sorun siteden mi yoksa benden mi kaynaklanıyor ? Sorun yaşayan var mı benim gibi?
  • şuanda bendede girilmiyor
  • açıldı
  • Castup mesajı veriyor allah belasını versin kaç oldu bu yahu
  • fb-mersin maçı için giriyorm.."authorization failed" diye hata veriyor yayın 2 için...yayın 1 e giriyor ama...ilk defa boyle bi hata aldım..
  • Şuan buffering manyağı olmuş durumdayım bakalım maç başlayınca nolcak.
  • net hızıyla alakalı bişey varya geçen hafta ankaragücü maçını yayın 1den donmaksız izledim ayrıca yayın 1 kaliteteli bağlantı istiyor hd oldugu için dün ise farklı bi yerdeydim bursa maçında yayın 2 olmasına rahmen sürekli buffering dona dona izledim ve son 10 dakka hiç görüntü gelmedi içine edildi maçın
    evde 10mb net geliyor dün gittigim yerde ise 2mb civarıydı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kreizehn

    quote:

    Orijinalden alıntı: arda22

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ümitç

    quote:

    Orijinalden alıntı: seco4

    arkadaşlar bir sitenin kaçak olarak verdiği web tv hizmeti.bundaki kaliteye bak bizim digitürke bak.
    bu arada bahsettiği sitede ücretli olarak veriyo bu hizmeti ama sonuçtaa kaçak.d

     DIGITURK WebTV | Genel Konu


    Ben de merak ettim bu siteyi. Bana da pm atabilir misiniz?

    turk to..ent olabilir. Hatta konusunu ilk ben açmıştım orda. Bu digiturk boktan fiyatlara boktan yayın yapıyor. Siz daha iyisini yaparsınız diye. Bir kaç ay sonra yayına başladılar. Benim fikrimi mi değerlendirdiler yoksa zaten düşündükleri bişey miydi bilmiyorum. 50€ ya 1 yıl üye oluyorsun. Üstelik siteye vip üyeliğin de oluyor. digiturke para kazandırmaktansa bunlara kazandırmayı yeğlerim ayrıca.

    Arkadaşlar bu sitede digiturkwebtv den yayın yapıyor. ordan aldığı yayını size satıyolar kendi cast ları gibi. şahsen bende onun gibi kendileri cast yapıyo zannetim ama onlarda digiwebtvden alıyor. bunu anladığımda para iadesi istediim zaten digiweb üyeliğim var dedim biz lig var dedik var geri ödeme yapamayız dediler. şahsen benim satışlarımda böyle bir sıkıntı yaşansa müşteri beğenmediği taktirde parayı sorgusuz süalsiz iade ederim. arkadaşlar şu an ligtv yi en kaliteli izleme yöntemi yasaldır. onlar ne kadar kaliteli verirse sizde öyle izliyeceksiniz. gerisi paranızı çalar

    Yasa dışı yayına karşıyım. Örneğin dreambox kullanımını gördüğüm yerde şikayet ederim. Çünkü digiturk hd yayını ücretsiz dağıtıyor. Cihazın bozulursa zaman harcanmaması için yeni cihaz veriyor. Birçok kampanya var.
    Her şeye rağmen dreambox kullanılırsa olmaz. Fakat digiturk webtv iyi yayın vermiyor. Parayı çaldırmaktan ziyade etik bir durum olup olmayışı önemlidir. DigiturkWebTV nin yaptığı etik mi? Bu yüzden herkesin buna yönelip izlesin üyeleri kalmasın. Kendi cast yapması önemli değil yayın daha kalitelidir. Digiturk serverı israilde denildi. Yurt dışından çok iyi yayın alıyorum diyenler çıkıyor. Digiturkwebtv yurtdışı yayınını paylaşıma sokmuştur. Hem kalite hem fiyat almanızı öneririm. Ben alacak mıyım? Almayacağım; maçla pek ilgili değilim. Bir ay derbiler üst üste çakışıyordu. Fenerbahçe Beşiktaş derbisini kaçırdım. Diğer hepsi o ayda diye aldım.

    o değilde görüntü çok felaket ya
  • kay.bjk maçına giremiyorum sorun yaşayan varmı
  • evet girilmiyor. access is blocked mesajı geliyor. ankara çankaya

    andoid markette de türkiyeye program yükletmiyorlar.

    programı bulup yükledim. o da bağlanmıyor.

    tüm yollar kapalı

    almayı düşünenler bir kez daha düşünsün derim.

    biz ettik siz etmeyin.
  • arkadaşlar yarım sezonluk paket alacağım 2 ortak daha arıyorum fenerli ve bjkli arkadaş.Bne gaatasaraylıyım.Ücreti ben kendim kredi kartı ile ödeyeceğim ortak olan arkadaş benim hesabıma ödeyebilir yada tam terside olabilir.ilgilenen arkadaşlara duyurulur
  • saglam ortak arayan varsa bana mesaj atsın galatasaraylıyım, galatasaray1982@gmail.com
  • Az önce webtv tarafından kazıklandım.
    Avea hattımdan 15.99 kesildi işleminiz başarı ile gerçekleşti denildi ancak gel gör ki Webtv'de ödeme işlemi yapılamadı diye uyarı çıktı. Ortada maç yok ama 16 lirayı bayıldık.
    Operatör ile konuştum avea ile konuşun dedi. Sizin yapacağınız işe diye giriştim adama.
    Avea'yı aradım kayıt aldılar. Bakalım ne olacak gerçi geçti bolu pazarı saat oldu 20:30 maç başladı neredeyse.
    Böyle rezalet görmedim.
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.